Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
če js pridem druh let do 1.50 .... se ga ful nažrem od veselja :D ... drgač pa men cajt ni tolk važn ... važn da se js znorim pa motor cel dam prpelem ...

kdaj gremo vozt :D

:beer2:

Objavljeno
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: CARJI!! Tok se pa že dolg nisem nasmejal...

enako :D

Objavljeno
Kaj 13.9 doben ni slikal?Jaz mam eno

Meni se ni dalo fotoaparata dati ven, ker sem se ravno peljal mimo nazaj domov... sem si rekel, da bo nekdo že slikal in dal na net.... in evo: moja napoved se je uresničila... :yea1:

Objavljeno (popravljeno)
Kaj 13.9 doben ni slikal?Jaz mam eno :evilgrin: post-13928-1190226020_thumb.jpg

Svija privoščljiva :evilgrin: :whistle: :naughty: A ja pa str.171 poglej......so slike gor

Popravljeno . Popravil xr800
Objavljeno
Kaj 13.9 doben ni slikal?Jaz mam eno :evilgrin: post-13928-1190226020_thumb.jpg

Ta novega GT3-ja takole po ograji našvasal? Fak. A kdo ve kakšne čase je postavljal?

Objavljeno
samo še temo o ridah mu odpremo, pa bo ta forum mal razbremenjen :)

Al pa če tebe tja prepišemo bo tudi lahko malo zadihal!! :naughty:

Objavljeno
Nazadnje ko sem bil na Grobniku, je bil cel dan cca. 100 EUR. Zdaj vidim, da je že 150 EUR! :eek:

A so zmešani? Vidim, zakaj se poleg precej boljše piste še toliko raje vozim po Pannoniji.. :whistle:

a je cenejš??? kok pa je????

Objavljeno
a je cenejš??? kok pa je????

Plačilo piste je najmanjši strošek. Vse ostalo kar uničiš, pokuriš in izrabiš stane bistveno več. :o

Drugače pa mislim, da je Pannonia 85€ /dan, gume pa zdržijo dva dni ne preveč hudega tempa (Grobnik jih popapca v 30 krogih).

Objavljeno
Plačilo piste je najmanjši strošek. Vse ostalo kar uničiš, pokuriš in izrabiš stane bistveno več. :o

Drugače pa mislim, da je Pannonia 85€ /dan, gume pa zdržijo dva dni ne preveč hudega tempa (Grobnik jih popapca v 30 krogih).

u ti boga

jah drag šport ni kej

Objavljeno

ja hitr grejo gume na grobniku .... doma sploh ne upam povedat kok zagonm za en dan na stezi :whistle:

Objavljeno

ja nč, pol bomo pa še na pannonio šli pogledat! :rolleyes:

Objavljeno (popravljeno)
gume pa zdržijo dva dni ne preveč hudega tempa (Grobnik jih popapca v 30 krogih).

Ja tebi k si en divjak! :winkiss:

Popravljeno . Popravil Terminator
Objavljeno
ja nč, pol bomo pa še na pannonio šli pogledat! :rolleyes:

sam bo res treba .....

Objavljeno

Če se greš rekreativca na Grobniku,se lahko šlepaš ene 800-900 km na enem kompletu slickov (Metz k1-k2,ura pa kaže kaj malega pod 2 min.),vse ostalo pa že meji na "profi zadevo" kjer pa je potrebno upoštevati pri izračunu stroškov.Skuriti 1 set gum v nekaj polurnih turnusih pač dandanes ni neki problem

pri možakarjih ki se peljejo še kar hitro(pod 1.43")Sam sem si privoščil rabljene slicke(40%porabljene) in z njimi odpeljal 580 km na stezi na Grobniku in so še zmeraj dobri za en "kao" trening .Letos (12-14 .09.07) bom verjetno odpeljal še en Moto hapenning z tem set-upom,potem pa bodo le še za 1. maj 2008.

Objavljeno
Drugače pa mislim, da je Pannonia 85€ /dan...

Načeloma je taka cena za prosti trneing, vendar jih je izredno malo, ker je steza zakupljena praktično celo sezono. Se pa da dobiti za cca. 100 EUR s pogovorom s tistimi, ki zakupijo stezo.... ;)

Objavljeno

25. in 26. 9. je prosti trening na Grobniku za vse motoriste.

Tut Inotherm racing team bo doli, testiramo pred zadnjo dirko Evropskega prvenstva.

Objavljeno

A gre kdo v torek ali v sredo, oziroma za oba dneva, na grobnik in ima še kakšno prosto mesto na prikolici?

LP

B

Objavljeno

Grobnik je vejetno najbolj zahtevno dirkališče v tem delu sveta, kar se gum tiče.

Je tudi pravi ribež za gume.

Cene pa so glede na ponujeno astronomske; ne samo visoke. (z miselnostjo se je v tem delu sveta še vedno na balkanu; tako v Sloveniji kot na Hrvaškem).

Antares

Objavljeno
Grobnik je vejetno najbolj zahtevno dirkališče v tem delu sveta, kar se gum tiče.

Je tudi pravi ribež za gume.

Cene pa so glede na ponujeno astronomske; ne samo visoke. (z miselnostjo se je v tem delu sveta še vedno na balkanu; tako v Sloveniji kot na Hrvaškem).

Antares

Meni je pa Grobnik ful fajn

Objavljeno
Meni je pa Grobnik ful fajn

:worship:

@antares: ti si se po italiji vozu. kje je kašna pista bliz nas, pa de se splača it na eniodnevni izlet?

Objavljeno

@antares: ti si se po italiji vozu. kje je kašna pista bliz nas, pa de se splača it na eniodnevni izlet?

to bi pa tut mene zanimal..pa tut če je velikosti novi marof..aja mal sm :topic:

Objavljeno

Po moje je najbližja Misano ...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!