Gorgh Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 Je že kdo poslikal nov potek proge po rekonstukciji grobnika? Se še vedno vozi levi krog? hehe, a ti mislš da so u enmu tednu celo pisto rekonstruiral....pista sama je praktično nedotaknjena, porihtane in povečane so samo izletne cone (par njih) in nič drugega....
misty Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 (popravljeno) hehe, sej sem se samo hecal mal zato sem tudi spraševal, kater krog se po novem vozi, sem pozabil smajlija prej na konc dat Popravljeno Februar 3, 2008. Popravil misty
Jure Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 Hej misty the man :D Kje se skrivaš zadnje cajte? Nič te ni videt na motosvetu :D Je v planu obisk Slovenskega dneva 2. maja? :)
misty Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 skrivam nikjer :D na ms me je pa res bl mal. Verjetno bom dol, še bolj verjetno da le kot gledalec in navijač KR teama :D ti pa pridno treniraj, v SS razredu, kamor si prestopil, bo konkurenca hujša
Gregs Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 sem pozabil smajlija prej na konc dat Urejeno..... :naughty:
ka8ka Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 Konec meseca maja - natančneje v petek 24. maja organizira celjski Motoklub Savinja skupaj z mariborskim klubom rekreativno vožnjo in tudi dirko na Grobniku. Vabljeni v čim večjem številu !!!!!!!!! Pa ne okol govort ! to pa zna biti zanimivo a to se bo odvijalo cel dan? kaj pa kontakna info:? lp kavka
moto_freak Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 to pa zna biti zanimivo a to se bo odvijalo cel dan? kaj pa kontakna info:? lp kavka www.mcm.si
Jure Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 to pa zna biti zanimivo a to se bo odvijalo cel dan? kaj pa kontakna info:? lp kavka Poglej datum objave.. Si prepozen cca 6 let :whistle: :photo:
danci1973 Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 Poglej datum objave.. Si prepozen cca 6 let :whistle: :photo: Ni, ni, saj bo letos tudi. ;) D.
ka8ka Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 oooo fa.. kaj sm pa to jst gledu! :unsure:
Jure Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 Ni, ni, saj bo letos tudi. ;) D. Bolš da bo! Ste cenejši kot tisti ceniki na Grobniku :P
RHonda Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 Ni, ni, saj bo letos tudi. ;) D. Kakšna tel. številka če ni skrivnost, kjer se prijavimo ?
danci1973 Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 Kakšna tel. številka če ni skrivnost, kjer se prijavimo ? Podrobonosti, ko bodo znane, bodo verjetno objavljene na www.mcm.si. D.
misty Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 Urejeno..... :naughty: o lej ga, pozerja :P :worship:
Furioso Objavljeno Februar 6, 2008 Objavljeno Februar 6, 2008 Grobnik se po novem lepo vidi tudi na Google Maps (Earth) http://maps.google.com/?ie=UTF8&t=h&am...028539&z=16
T Objavljeno Februar 6, 2008 Objavljeno Februar 6, 2008 Sej Grobnik obratuje, al kako? Sem jim poslal mail za Petek če je mozno vozit pa nic...
fp4492 Objavljeno Februar 6, 2008 Objavljeno Februar 6, 2008 Sej Grobnik obratuje, al kako?Sem jim poslal mail za Petek če je mozno vozit pa nic... T, glede petka glej temo Action bike na Grobniku ...
T Objavljeno Februar 6, 2008 Objavljeno Februar 6, 2008 T, glede petka glej temo Action bike na Grobniku ... Petek je prost...
Jure007 Objavljeno Februar 8, 2008 Objavljeno Februar 8, 2008 (popravljeno) Danes smo se kađiva, missy, brdaus, Zmajček in jaz odpravili na en prijeten izlet na Grobnik. Seveda smo imeli v prvotnem namenu videti test nove Honde CBR Fireblade, ki pa se je odvijal včeraj in se bo baje še jutri in v nedeljo. Ker pa smo bili že zmenjeni in nekateri ne moremo jutri ali v nedeljo, smo se vseeno zapeljali do Grobnika. Na tribuni nas je dodobra prepihalo, nekateri pa smo dobili tudi skomine po vožnji po stezi. Bilo je kar nekaj slovenskih voznikov, eden se je žal končal s padcem, po progi pa ga je "žgala" tudi mlajša od Katrašnikovih, Manca, ki je rada pozirala tudi posebno za Motosvet. Bravo Manca!! Med vožnjo do doma sva se z Zmajčkom predvsem nasmejala dogodku na meji. Na meji na Jelšanah sva z Zmajčkom lepo prevozila našo mejo, medtem, ko so se morali kađiva, missy in brdaus podrediti temeljiti mejni kontroli, saj so morali zapeljati na stran in policajem ter carinikom pokazati kaj "švercajo" :lol1: Z brdavsem na čelu so res zgledali pravi sumljivci :devil: Slikce spodaj! Popravljeno Februar 8, 2008. Popravil Jure007
Brdaus Objavljeno Februar 8, 2008 Objavljeno Februar 8, 2008 Z brdavsem na čelu so res zgledali pravi sumljivci :devil: Drugače si pa že vse sam napisal... uglavnem: prijetno zapravljen dan :grim
Jeger Objavljeno Februar 8, 2008 Objavljeno Februar 8, 2008 pismo js sm mel pa še plan dol it pa sm se premislu ......
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 8, 2008 Objavljeno Februar 8, 2008 Ja pa pisane so rožice ej...Jst sm bil pa že na delnicah pa sm se odloču da grem v smeri Karlovca pol.Jebela cesta!
Jure Objavljeno Februar 9, 2008 Objavljeno Februar 9, 2008 Komaj čakam, da grem Suzukiju malo šobe prepucat dol :D
bober Objavljeno Februar 9, 2008 Objavljeno Februar 9, 2008 A starejše Katrašnikove pa ni bilo na treningu, a jo je slučajno mlajša sestra izrinla? :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se