Kawl Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 Tudi jaz in mareZ sva prišla mal pogledat... Kr uredu ste se vozil... itak sem vam bil pa fovš do nebes, ko ste se veselo priganjali po pisti :D LP
Brdaus Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 bilo je fajn B) Upam, da mi naslednjo uspe zravn it... JBG, to je pa tko, če delaš :)
Eduard Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 Upam, da mi naslednjo uspe zravn it... JBG, to je pa tko, če delaš :) evo, še ene par fotk, da se mal potolažiš (al pa tud ne) .) Grobnik 22.5.08
fastgirl Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 sem slišala, da se je nekdo z čisto novim ducatijem 1098 včeraj prav pošteno razbil na grobniku ve kdo kaj več?
moto_freak Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Je padel v enki ja, ampak nič kaj resnega. Ravno sem čakal na izvozu iz boksov, ko je skupina prižgala v prvi ovinek in naenkrat se je slišal samo tresk. Mogoče ga je zaslepil moj bel kombinezon :) Sicer pa je škoda kolk je blo vidno samo površinska.
fastgirl Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Je padel v enki ja, ampak nič kaj resnega. Ravno sem čakal na izvozu iz boksov, ko je skupina prižgala v prvi ovinek in naenkrat se je slišal samo tresk. Mogoče ga je zaslepil moj bel kombinezon :) Sicer pa je škoda kolk je blo vidno samo površinska. jaz sem slišala, da mu je celo mašina zasolzila oz spustila olje, pa da se je enkrat okol obrnil motor, enojno salto naredil? no upam, da res ni blo tko hudo kot sem slišala :hmm:
Teya Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Je padel v enki ja, ampak nič kaj resnega. Ravno sem čakal na izvozu iz boksov, ko je skupina prižgala v prvi ovinek in naenkrat se je slišal samo tresk. Mogoče ga je zaslepil moj bel kombinezon :) Sicer pa je škoda kolk je blo vidno samo površinska. A je bil Slovenec? Ve kdo od kod?
gody01 Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 jaz sem slišala, da mu je celo mašina zasolzila oz spustila olje, pa da se je enkrat okol obrnil motor, enojno salto naredil? no upam, da res ni blo tko hudo kot sem slišala :hmm: Ja, daj motor ni zgledal posebej prijetno, ko so ga pripeljali. Samo dedu pa ni izgledalo kaj hudega, se lahko že danes loti zbiranja sredstev za popravilo.
FazerMan Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 Jst mam namen en izlet nardit proti Reki čez vikend pa bi se umes ustavil še na Grobniku, zdej me pa zanima če ve kdo kaj več kaj se dogaja na erogroup ki je v nedeljo 1.6, da ne bi kr brezveze dol hodu.LP
k0ci Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 a so na grobniku slučajno kake omejitve glede glasnosti izpuha, ali je lahko home made :hmm:
Jure Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 (popravljeno) Nobenih omejitev kolikor je meni znano :) Popravljeno Maj 27, 2008. Popravil DeX
P182 Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 kolikor jaz vem ni omejitev, sicer pa je Grobnik še vedno na balkanu :D
FazerMan Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 A men pa ne zna noben odgovrit. :angry:
k0ci Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 Nobenih omejitev kolikor je meni znano :) kolikor jaz vem ni omejitev, sicer pa je Grobnik še vedno na balkanu :D hvala :beer2: kot kaže bo ninja za na grobnik dobila izpuh v stilu R6 vendar brez dušilca :evilgrin:
moto_freak Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 Jst mam namen en izlet nardit proti Reki čez vikend pa bi se umes ustavil še na Grobniku, zdej me pa zanima če ve kdo kaj več kaj se dogaja na erogroup ki je v nedeljo 1.6, da ne bi kr brezveze dol hodu.LP Bobosbk ima takrat event. Neke vrste italijanska verzija hrvaškega motohappeninga. Ponavadi gredo tut kaki Slovenci dol vozit te dneve...
FazerMan Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 Bobosbk ima takrat event. Neke vrste italijanska verzija hrvaškega motohappeninga. Ponavadi gredo tut kaki Slovenci dol vozit te dneve... Najlepša ti hvala za odgovor, sam da se bo neki dogajal na pisti, da ni brezveze.LP
Roman Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 Najlepša ti hvala za odgovor, sam da se bo neki dogajal na pisti, da ni brezveze.LP Nč skrbet. V sezoni (še posebej za vikend) se na Grobniku vedno kaj dogaja.
Jure007 Objavljeno Junij 12, 2008 Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 Ta vikend evropsko prvenstvo na Grobniku.
triler Objavljeno Junij 12, 2008 Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 Ta vikend evropsko prvenstvo na Grobniku. Vreme bo. :(
caca Objavljeno Junij 12, 2008 Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 AUTO OPEN !!! GROBNIK DAY 18. 06. 2008. (09,00 – 17,00h) Preverjena informacija!
johndir Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 kuko je s tem grobnikom...nism še nikol biu pa bi rd šou enkat probat. a se to da jet dol kadarkol al ne? Šou bi za en dan (nvem ene 4ure d bi biu tm poj pa d grem počas damu :D ) kašna je pa kej cena za uporabo dirkališča, pa kakšni so pogoji d se loh gor sploh peleš...
Cartman Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 (popravljeno) Ta vikend evropsko prvenstvo na Grobniku. evropso in AA, ampak če ta spored drži... nekako manjka SUPERBIKE?!?! :unsure: Popravljeno Junij 13, 2008. Popravil Cartman
gapi Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 Jst samo lahko rečem da je bilo v četrtek ZELOOO malo ljudi. Jst ne vem a so dirkači na dopustu, al so se ustrašl vremena :unsure: Bomo vidli zdej k se vračam na grobnik če je kej bolš.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se