minca Objavljeno Oktober 31, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2008 (popravljeno) kok ga je pa blo??? Men se ni zdelo prehudo ... jah no....bi mogla napisat da škoda da je bil vreme bolj slab :closedeyes: :closedeyes: vsaj tisti čas ko sm bla jz dol :closedeyes: Popravljeno Oktober 31, 2008. Popravil minca
jvalant Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 Jutr bo po napovedih do 20 stopinj oblačno pa mal vetra tko da bo spet letel :yes: ko pr norcah.Se vidmo dol. Smo bli, smo bli. Krasen cas, btw!
svobodnaptica01 Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 Smo bli, smo bli. Krasen cas, btw! Jap, in blo je fajn :worship: , tud če je bil vreme mal bl tko tko.
jvalant Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 Jap, in blo je fajn :worship: , tud če je bil vreme mal bl tko tko. Pa tud ce sva motorje cist zamudla! Sam da sva najdla tiste psihote :kva2:
žeks Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 kok ga je pa blo??? Men se ni zdelo prehudo ... Ja ti ki si imela ogromen dežnik,aja pa še kawasaki zelene barve je bil :naughty:
no_name Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 sva najdla tiste psihote :kva2: Kere to?
m1ha Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 Ja ti ki si imela ogromen dežnik,aja pa še kawasaki zelene barve je bil :naughty: He he, ma se mi zdi da ni bil čist ta prav odtenek zelene! Drugače pa super... Ninja se premika tudi v mokrem... Kaj še bo!?
jvalant Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 Kere to? Ma une k so Berto mel s sabo! Pa ta zmesanga soferja... A s jh kej vidu?
ka8ka Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 pet. je blo men konc hudo 1. mal mokro ti bol psiha dela pol pa k je blo suho pa akcija!
Polona N. Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 Ja ti ki si imela ogromen dežnik,aja pa še kawasaki zelene barve je bil :naughty: Sem se dobr pripravila za tja dol. Ko bo pa bil kawasaki take barve, pol pa mejbi zamenjam motor...
žeks Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 Sem se dobr pripravila za tja dol. Ko bo pa bil kawasaki take barve, pol pa mejbi zamenjam motor... Ja ma veš kaj bom zbral za en liter barve v takem odtenku,pa ti enga Z-ja pobarvam!! :naughty: :naughty: :naughty: Aja pa dej proč to slikco z avatarja :BUA: :BUA:
Polona N. Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 Ja ma veš kaj bom zbral za en liter barve v takem odtenku,pa ti enga Z-ja pobarvam!! :naughty: :naughty: :naughty: Aja pa dej proč to slikco z avatarja :BUA: :BUA: :angry: O Z-ju se pa ne bova nič menila!!
žeks Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 :angry: O Z-ju se pa ne bova nič menila!! Ma dobr ok!! :unsure: Ampak slikco pa zamenjaj,ker nebom več bral motosveta!!!Me bolijo oči ob pogledu!!!
Polona N. Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 Ma dobr ok!! :unsure: Ampak slikco pa zamenjaj,ker nebom več bral motosveta!!!Me bolijo oči ob pogledu!!! Slikce pa ne dam! :evilgrin: Maš srečo da napišem lih 1x na mesec kaj.
crnaudova Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 Pobje, a to vozite na Grobniku z navadnimi serijskimi motorji, oblečeni v poliestre, potem ko jih pa dotrajate jih pa nazaj v originale daste, da zgledajo ful ohranjeni in tako zjahane prodate za mastne denarce? :unsure:
m1ha Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 Pobje, a to vozite na Grobniku z navadnimi serijskimi motorji, oblečeni v poliestre, potem ko jih pa dotrajate jih pa nazaj v originale daste, da zgledajo ful ohranjeni in tako zjahane prodate za mastne denarce? :unsure: Mi pa čisto drugače to naredimo vozimo serijske motorje v poliestrih, jih malo mečemo po tleh in čez par let podarimo, in ne zgledajo ful ohranjeni ampak ful rabljeni!
m1ha Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 Ko bo pa bil kawasaki take barve, pol pa mejbi zamenjam motor... Upam da še letos!
crnaudova Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 Mi pa čisto drugače to naredimo vozimo serijske motorje v poliestrih, jih malo mečemo po tleh in čez par let podarimo, in ne zgledajo ful ohranjeni ampak ful rabljeni! Tako kot znucane gume :grim
m1ha Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 Tako kot znucane gume :grim Tako nekako! Predvsem malo pred prvim majem za kres!
rumenicestak Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 Da ne bo kdo užaljen :hmm: Kaj pol, a se je v petek kej dogajal al se ni ? :)
žeks Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 Pobje, a to vozite na Grobniku z navadnimi serijskimi motorji, oblečeni v poliestre, potem ko jih pa dotrajate jih pa nazaj v originale daste, da zgledajo ful ohranjeni in tako zjahane prodate za mastne denarce? :unsure: Tud to more bit,ampak nimamo vsi hayabuse turbo :headbang:
nejc Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 (popravljeno) Pobje, a to vozite na Grobniku z navadnimi serijskimi motorji, oblečeni v poliestre, potem ko jih pa dotrajate jih pa nazaj v originale daste, da zgledajo ful ohranjeni in tako zjahane prodate za mastne denarce? :unsure: eh...js pol še "sveto trdim", da ni bil nikol na pisti-da ga mam sam za po kofetkih hodit ...aja....prdam hondo jurja-mal podrsano, mi je padla pred kafičem-popolnoma vozna, manjka le prva feltna in križ od vilic Popravljeno November 2, 2008. Popravil nejc
Guest pmali Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 eh...js pol še "sveto trdim", da ni bil nikol na pisti-da ga mam sam za po kofetkih hodit ...aja....prdam hondo jurja-mal podrsano, mi je padla pred kafičem-popolnoma vozna, manjka le prva feltna in križ od vilic Če mi daš za pivo, sem jaz za pričo de je vse res! (v kerem kafiču pa zvrnačaš svojo Hondo)
m1ha Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 Da ne bo kdo užaljen :hmm: Kaj pol, a se je v petek kej dogajal al se ni ? :) Dež, malo smo se vozili, popoldne pa avti!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se