svobodnaptica01 Objavljeno November 27, 2012 Deli Objavljeno November 27, 2012 (popravljeno) Uf David......saj veš o tem lahko debatiramo do jutri zjutraj pa še ne bo konca.......vsakdo od nas bi to počel cele dneve in povsod, le ne vem komu to dopušča čas in še enkrat "čas" (beri €€€)....... jaz skočim le za kakšen dan dol (zvečer že nazaj na gradbišču) štartnine mam ugodne pri marsikomu tud zastonj, gume pa dobr papa to pa res...........za drugam so "investicije" precej hujše, dolge poti, štartnine da te ubije, "nekajdnevne odsotnosti"........ne da se men tega niti se ne vidim sebe kekca "tako visoko" to je za mladiče z hudo finančno podporo........veš pa tud sam da brez novih gum na dirki na drugih pistah nisi mogu računat na kakšno dobro uvrstitev pa smo spet tam....... Vse se da, če se hoče, eni tud 3 dirke odpeljemo z isto zadnjo in 6 z isto prednjo ker drugače finančno pač ne znese. Resda mam bl mlinček, ampak glih tko nisva glih najbolj počasna Čas pa... če si ga ne uzameš za take in drugačne lušte, kdaj si ga boš? Mal te morm nahecat, da se nam boš še kdaj na Juri pridružil, smo ratal huda manjšina na prizorišču Popravljeno November 27, 2012. Popravil svobodnaptica01 crusty 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crusty Objavljeno November 27, 2012 Deli Objavljeno November 27, 2012 Vse se da, če se hoče, eni tud 3 dirke odpeljemo z isto zadnjo in 6 z isto prednjo ker drugače finančno pač ne znese. Resda mam bl mlinček, ampak glih tko nisva glih najbolj počasna Čas pa... če si ga ne uzameš za take in drugačne lušte, kdaj si ga boš? Mal te morm nahecat, da se nam boš še kdaj na Juri pridružil, smo ratal huda manjšina na prizorišču Madonca Ines jest mislim, če bi blo le od volje odvisno pol bi ble že v četrtek pa do nedelje kvalifikacije za nedeljsko dirko tolk bi blo prijavljenih Ma saj ti dam prav zelo različno ljudje pristopajo do dirkanja oz. delajo računico v denarnici........jaz sem še kar pristaš da ko ne bo več za "nove čevlje" rajš zaključim ker vem, da so padci precej pogosta posledica znucanih gum Glede na tele vse debate ne bi blo slabo, če bi recimo ti k sm bl "internacionalna rejserka" odprla tebo "poraba denarja-sredstev za sezono dirkanja" vsak bi kakšno svojo formulo povedal kako mu "znese" bilo pa bo dobro še za tiste - bodoče dirkače, kateri se spravljajo v to Pa še kaj branja in pisanja bo nekaj v tem "suhem času" do nove sezone dgungi in bojc84 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno December 9, 2012 Deli Objavljeno December 9, 2012 Tole najbrz nit ne pase v to temo, ampak, ce koga zanima intevju z Pelizonom Sr, mozakom k ga vidmo tud na Grobnicki ljepotici... www.moto.it/news/caio-pellizzon-vita-da-collaudatore.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno December 24, 2012 Deli Objavljeno December 24, 2012 Glede na temperature, se bo spet dalo kaj voziti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crusty Objavljeno December 24, 2012 Deli Objavljeno December 24, 2012 zdej majo pavzo http://www.grobnik.hr/eventi/Obavijest.hr.html do 7.1.......verjetn mislijo da bo takrat kakšnih 25 stopinj, ponavad je res tolk, sam v cm snega namreč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno December 24, 2012 Deli Objavljeno December 24, 2012 Glede na temperature, se bo spet dalo kaj voziti. Na Pannoniji se bo dalo,gor delajo celo leto,pa še temperature bodo okrog 10 stopinj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawasaki81 Objavljeno December 24, 2012 Deli Objavljeno December 24, 2012 Roberto, kdaj gremo na Panonijo??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno December 24, 2012 Deli Objavljeno December 24, 2012 Roberto, kdaj gremo na Panonijo??? Ti še moraš mesec al dva počivat,jaz bi šel pa takoj,če bi bilo malo nad 10 stopinj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Januar 3, 2013 Deli Objavljeno Januar 3, 2013 V ponedeljek začnejo delat,pa vremenska kaže,da bo tudi ugodna,13 stopinj in sončno,če bo res sem v ponedeljek dol,še kdo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Januar 3, 2013 Deli Objavljeno Januar 3, 2013 V ponedeljek začnejo delat,pa vremenska kaže,da bo tudi ugodna,13 stopinj in sončno,če bo res sem v ponedeljek dol,še kdo bi šel ..sam še žal nimam dokonca zrihtanih poliestrov... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Januar 3, 2013 Deli Objavljeno Januar 3, 2013 bi šel ..sam še žal nimam dokonca zrihtanih poliestrov... od mene bi originale samo našravfo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crusty Objavljeno Januar 5, 2013 Deli Objavljeno Januar 5, 2013 V ponedeljek začnejo delat,pa vremenska kaže,da bo tudi ugodna,13 stopinj in sončno,če bo res sem v ponedeljek dol,še kdo madonca ni šale s tabo......"počelo je" .......jest mam še vse zdrt no tja do "otvoritve na Prešerna" pa upam, da zbobnam ta nov dizajn skupi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Januar 5, 2013 Deli Objavljeno Januar 5, 2013 madonca ni šale s tabo......"počelo je" .......jest mam še vse zdrt no tja do "otvoritve na Prešerna" pa upam, da zbobnam ta nov dizajn skupi Aj,nas je vreme izneverlo,bomo lahko doma delal,ne pa luftal na Grobniku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Januar 5, 2013 Deli Objavljeno Januar 5, 2013 od mene bi originale samo našravfo ja ..sam sem mel en problem oz sem dobil ene plastike + nisem mel dosti cajta do zdaj da bi vse to naredil ...saj upam da bo hitro porihtano. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bago47 Objavljeno Januar 10, 2013 Deli Objavljeno Januar 10, 2013 Zanima me, če lahko mladoletna oseba sodeluje na track-dayu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Januar 10, 2013 Deli Objavljeno Januar 10, 2013 Zanima me, če lahko mladoletna oseba sodeluje na track-dayu? seveda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bago47 Objavljeno Januar 10, 2013 Deli Objavljeno Januar 10, 2013 seveda Tudi z avtomobilom? Imam izpit za avto ampak sem mladoleten... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bago47 Objavljeno Januar 10, 2013 Deli Objavljeno Januar 10, 2013 Aja, da ne bo zmede naj še dodam; izpit za avto s spremljevalcem, torej mora biti sovoznik z mano med tem ko vozim... In sem razmišljal, da bi šel preizkusiti zmogljivosti avtomobila kot tudi voznika (se pravi mene ). Pa še tole, se lahko avto poškoduje (resneje) če zleti s proge na tisti "makadam"? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Januar 10, 2013 Deli Objavljeno Januar 10, 2013 Aja, da ne bo zmede naj še dodam; izpit za avto s spremljevalcem, torej mora biti sovoznik z mano med tem ko vozim... In sem razmišljal, da bi šel preizkusiti zmogljivosti avtomobila kot tudi voznika (se pravi mene ). Odvisno od organizatorja (ki ni nujno upravitelj steze). Nekateri zahtevajo polnoletnost, drugi samo kakšno potrdilo staršev / skrbnikov, nekateri zahtevajo izpit ustrezne kategorija, ... Generalno pa se smatra, da na dirkališču ne veljajo cestno-prometni predpisi in zato izpit ni potreben. Pa še tole, se lahko avto poškoduje (resneje) če zleti s proge na tisti "makadam"? Odvisno, kako zleti, s kakšno hitrostjo, kje se ustavi... Na kratko - lahko se zgodi. D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bago47 Objavljeno Januar 10, 2013 Deli Objavljeno Januar 10, 2013 Hvala za odgovore, se bom še pozanimal na njihovi spletni strani za podrobnosti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bago47 Objavljeno Januar 10, 2013 Deli Objavljeno Januar 10, 2013 Se opravičujem, še eno vprašanja na hitro; škodo povzročeno drugemo udeležencu poravnamo sami? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno Januar 11, 2013 Deli Objavljeno Januar 11, 2013 Se opravičujem, še eno vprašanja na hitro; škodo povzročeno drugemo udeležencu poravnamo sami? Fajn bi blo ja... bi mev že 3-krat motor popravljen! Pa ni tko, vse je na lastno odgovornost. DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wilzz Objavljeno Januar 16, 2013 Deli Objavljeno Januar 16, 2013 Fajn bi blo ja... bi mev že 3-krat motor popravljen! Pa ni tko, vse je na lastno odgovornost. Tut jest 1x davnega leta 2009 ;( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Januar 30, 2013 Deli Objavljeno Januar 30, 2013 Jutri pa mal pogledat kolk je še kaj snega na pisti,če ga pa slučajno ni več,se bom pa malo zapeljal,da vidim ,če gume že držijo Prix, sesir, Demon in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crusty Objavljeno Februar 1, 2013 Deli Objavljeno Februar 1, 2013 Jutri pa mal pogledat kolk je še kaj snega na pisti,če ga pa slučajno ni več,se bom pa malo zapeljal,da vidim ,če gume že držijo Na kaj je zdej ura bo vsak cajt 16h poročila od včeraj pa še kr nikjer ??!! sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se