Erik Objavljeno December 10, 2013 Deli Objavljeno December 10, 2013 škoda, da nimam časa...bi še šel mal prepihat te ventile preden gre v delavnico Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BINCA Objavljeno December 11, 2013 Deli Objavljeno December 11, 2013 A bomo še eno klaso za veterane zrihtal :grim Je 99% da pridem mal ror spihat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno December 11, 2013 Deli Objavljeno December 11, 2013 A bomo še eno klaso za veterane zrihtal :grim Je 99% da pridem mal ror spihat... zdaj ne vem kaj si mislil pod veterane,če šoferje pol smo vsi veterani Ma ja, sej veš, to je edini način da si vsi privozimo stopničke Pokali že v delu BIZIXXX in sax46 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BINCA Objavljeno December 12, 2013 Deli Objavljeno December 12, 2013 Kar se mene tiče, sva oba v zrelih letih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno December 12, 2013 Deli Objavljeno December 12, 2013 ...bemti... dons bi mogu bit dol :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno December 12, 2013 Deli Objavljeno December 12, 2013 ...bemti... dons bi mogu bit dol :glare: Jaz tudi, ampak ni šlo, bom pa jutri Kar se mene tiče, sva oba v zrelih letih Maš na žalost prav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno December 12, 2013 Deli Objavljeno December 12, 2013 @Zivnorc.... pa jutr dol prlet, bo zgleda kar fejst ekipa dol :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno December 13, 2013 Deli Objavljeno December 13, 2013 Četrtek naravnost fantastičen!! Jest bi bil kar tam he he!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BINCA Objavljeno December 13, 2013 Deli Objavljeno December 13, 2013 Četrtek naravnost fantastičen!! Jest bi bil kar tam he he!! Danes je blo tudi mega, vreme in družba A+ BIZIXXX 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BIZIXXX Objavljeno December 13, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno December 13, 2013 Petek 13, pa na Grobnik, ah kurc, nismo vraževerni :lol: Ljubljana zjutraj Kombi poln do stropa :wacko: Grobnik, ob 11ih, vreme kot bi ga narisal, sonček 12 stopinj, nas pa ene 10 zagretih za vožnjo Mal akcije Popravil svoj čas na Grobniku, zdej je 1.42.25 :naughty: Mal pavze med rundami vožnje Na koncu smo še mal razvajali navijačice Na koncu pa še sebe Mega 13.december, boljše ne more bit. Super družba, Miko, Bagio, hector in ostali, super je blo. Upam da vse skupaj ponovimo še v kakšni Španiji :lol: maus, yamahayzfr6, bagio in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno December 14, 2013 Deli Objavljeno December 14, 2013 Ja, za petek 13. DECEMBRA si res nisem predstavljal, da bo tako super...... BINCA 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Profi Objavljeno December 14, 2013 Deli Objavljeno December 14, 2013 (popravljeno) Četrtek naravnost fantastičen!! Jest bi bil kar tam he he!! Ti bi bil kar tam saj prov dost ni mankal pa bi dol ostal, kombi ni bil kar takoj prpravlen domu it Res je bil pa super vreme. Popravljeno December 14, 2013. Popravil Profi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno December 14, 2013 Deli Objavljeno December 14, 2013 Petek 13, pa na Grobnik, ah kurc, nismo vraževerni :lol: Ljubljana zjutraj 1.JPG Kombi poln do stropa :wacko: 2.JPG Grobnik, ob 11ih, vreme kot bi ga narisal, sonček 12 stopinj, nas pa ene 10 zagretih za vožnjo 3.JPG Mal akcije 4.JPG Popravil svoj čas na Grobniku, zdej je 1.42.25 :naughty: 5.jpg Mal pavze med rundami vožnje 6.JPG Na koncu smo še mal razvajali navijačice 7.JPG Na koncu pa še sebe 8.JPG Mega 13.december, boljše ne more bit. Super družba, Miko, Bagio, hector in ostali, super je blo. Upam da vse skupaj ponovimo še v kakšni Španiji :lol: Lepo vas je bilo spoznat,pa hvala za pivo kar se pa časov tiče pa pa ne moremo gledat te lap timerje ker časi veljajo le uradno merjeni sax46 in BIZIXXX 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno December 14, 2013 Deli Objavljeno December 14, 2013 Pa še moj neuradni čas od včeraj BINCA, crusty, Cartman in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crusty Objavljeno December 14, 2013 Deli Objavljeno December 14, 2013 Ni heca s tabo Bagio po temle sodeč boš drug let No.1 v 600 :hooray: ........konkurenca je žal v tej klasi precej oslabela ......verjetno se fantje niso naveličali bolj so €€€€ problem Cartman 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3ninja Objavljeno December 15, 2013 Deli Objavljeno December 15, 2013 Pa še moj neuradni čas od včeraj Svaka čast. Vrhunsko ga šibate vsi vkup glede na leta pa pavhe. Kolega hector je tudi krepko popravo v petek (tudi tebi vsaka čast stari). Zaj pa pridem navijat, ko bo kaka tekma. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoki461 Objavljeno December 16, 2013 Deli Objavljeno December 16, 2013 Včeraj smo ujeli še zadnji dan Grobnika v letošnji sezoni! Vreme bilo odlično :grim , temperature prave , družba odlična za po vrhu pa še HP4 DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno December 16, 2013 Deli Objavljeno December 16, 2013 Je HP4 slovenski? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dive Objavljeno December 17, 2013 Deli Objavljeno December 17, 2013 Letos se potem ne da več vozit? Jutri bi recimo še bilo vreme.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno December 17, 2013 Deli Objavljeno December 17, 2013 Ka mate lepe mopede!! Jest sem pa en dan prej z Aprilio RS 250 privozil 1.57 he he. Za prvič sem čist zadovoljen. Upam pa na kako R6-ko čimprej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BenX Objavljeno December 19, 2013 Deli Objavljeno December 19, 2013 Ka mate lepe mopede!! Jest sem pa en dan prej z Aprilio RS 250 privozil 1.57 he he. Za prvič sem čist zadovoljen. Upam pa na kako R6-ko čimprej. moj kolega z R1-ko (letnik 2001) ne spravi skup nic kaj dosti vec (oz. manj), tak da, to verjetno sploh ni slabo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno December 19, 2013 Deli Objavljeno December 19, 2013 moj kolega z R1-ko (letnik 2001) ne spravi skup nic kaj dosti vec (oz. manj), tak da, to verjetno sploh ni slabo. Hja ponavad furam na Racelandu pa se mi Grobnik zdi grozn hitrrrrr! Drgač pa limam skup posnetke pa boš lah vidu koko čebelca piči mim belomodrega ventilatorja (beri BMWja) Po moje de je imel cajt okol 2.30 pa zdej ne vem a so to priprave za vozniški al kaj?? :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno December 19, 2013 Deli Objavljeno December 19, 2013 brez zamere a z rs250.....cestne gume.....1.51 v bistvu cruzanje.... straza in MteByKer82 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno December 19, 2013 Deli Objavljeno December 19, 2013 No ja to je čist subjektivno, tisti k na Grobniku leti konstantno 1.35, 1.34 je to res kruzanje. Za enga ko prvič pelje pa je tut 1.51 hitro. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno December 19, 2013 Deli Objavljeno December 19, 2013 brez zamere a z rs250.....cestne gume.....1.51 v bistvu cruzanje.... Ja kje si se pa dej ti najdu?? Nič te ni videt... si že v sedlu?? Drgač pa ... počas se je treba navadit ... sej veš, stari kozli pa to. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se