Sam dePihlja Objavljeno Julij 13, 2005 Opozori Objavljeno Julij 13, 2005 Če pridem do litije naložiš še mojega?
bu5a Objavljeno Julij 13, 2005 Opozori Objavljeno Julij 13, 2005 Če pridem do litije naložiš še mojega? ← Seveda,ni problema.
Rock-46 Objavljeno Julij 13, 2005 Opozori Objavljeno Julij 13, 2005 Jst bom sigurno šel na kakšen od prihajajočih free treningov.Samo vreme je ovira,tko da ko bo napovedano lepo,grem sigurno.Ponavadi grem s kombijem,tko da se najde še kakšen prostor za kakšen motor ali dva,če kdo slučajno nima prevoza.Se bomo obveščali kako in kaj. ← No evo, takoj sm za, da gremo skp dol oz. se skup dobimo dol ce smo iz razlicnih krajev... Sm pa tud jest za tak dan da bo fajn sonce... Bu5a->mater zdej pa ze morm pridt po tisto agv-jko, predn se ti premisls za popust :) LP;Rock
bu5a Objavljeno Julij 13, 2005 Opozori Objavljeno Julij 13, 2005 No evo, takoj sm za, da gremo skp dol oz. se skup dobimo dol ce smo iz razlicnih krajev... Sm pa tud jest za tak dan da bo fajn sonce... Bu5a->mater zdej pa ze morm pridt po tisto agv-jko, predn se ti premisls za popust :) LP;Rock ← Ja pohit ,pohit :OK:
duhec Objavljeno Julij 13, 2005 Opozori Objavljeno Julij 13, 2005 Ufff kako mika it se!!! :grim No sej bo, sej bo. :yes: Gregs bomo sli se mi kej po Dolomitih? :naughty:
misty Objavljeno Julij 13, 2005 Opozori Objavljeno Julij 13, 2005 Kakšnega hudega napora za sporočanje terminov ravno ni: http://www.grobnik.com.hr/engl/kalendar.asp Glej zelene dni! Se pa vedno nekaj spreminja. Ravno danes novi zeleni dnevi 21.7., 29.7. in 2-4.8. ← tnx za info, nisem vedel da si lahko s tistim koledarjem kaj pomagam ker ga nisem jemal resno :unsure: (glede na ažurnost ostalih podatkov na internet strani od grobnika :rolleyes: ) @all: jaz sem takoj za da se zmenimo skup za dol več nas bo, bolj bo zanimivo na pisti :OK:
Rock-46 Objavljeno Julij 14, 2005 Opozori Objavljeno Julij 14, 2005 No zmenen jst sm za 29 da se skup zmenmo ce je kdo za... LP;Rock
Perla Objavljeno Julij 14, 2005 Opozori Objavljeno Julij 14, 2005 Meni pa je uspelo posnet en krog s fotoaparatom in zadeva je kr lustna :D MOtohappening Grobnik 9.7. http://www.putfile.com/media.php?n=grobnik1lap ← hjuu, huudooo dobr! B) :OK: B) :OK: B) @startrik, polepšal si mi dan! :004
kađiva Objavljeno Julij 14, 2005 Opozori Objavljeno Julij 14, 2005 uuuu nice video :OK: ...kok maš pa kej čas....??
startrik Objavljeno Julij 14, 2005 Opozori Objavljeno Julij 14, 2005 Cas .. tam okoli 1.40 .... in tukaj se mi je ustavlo (zaenkrat se vse original, tudi nastavitve amortizacije) .... verjetno bo treba tudi kaj nastelat :) Pri vstopu v ovinke mi ze fajn plava.....
GhostRR Objavljeno Julij 14, 2005 Opozori Objavljeno Julij 14, 2005 Kakšnih 90% je verjetnost, da grem 19. na grobnik... še kdo? Dokočno bom vedel v ponedeljek zjutraj.
bu5a Objavljeno Julij 14, 2005 Opozori Objavljeno Julij 14, 2005 Kakšnih 90% je verjetnost, da grem 19. na grobnik... še kdo? Dokočno bom vedel v ponedeljek zjutraj. ← Jst grem če bo vreme ok.
misty Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 do 19. še ne bom imel poštrihanih plastik, tako da ne morem 21. kvečjemu, drugače pa 29.
Gregs Objavljeno Julij 16, 2005 Opozori Objavljeno Julij 16, 2005 Gregs bomo sli se mi kej po Dolomitih? ← Definitivno!!! :yea2: Moja ljubica dobi nove gume v ponedeljek... :grim
duhec Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 Definitivno!!! :yea2: Moja ljubica dobi nove gume v ponedeljek... :grim ← Eh, pusti ti mene. <_< Sm bil malo zmeden, sm hotu rect na Grobnik! :slap: :lol: No tudi na grobnik bomo se kej sli, v dolomite se itak gre. :grim
Gregs Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 Eh, pusti ti mene. <_< Sm bil malo zmeden, sm hotu rect na Grobnik! :slap: :lol: No tudi na grobnik bomo se kej sli, v dolomite se itak gre. :grim ← Ma ne... sej vem, da si mislil Grobnik... .) Saj je tudi tema Grobnik... Saj jaz sem mislil, da gremo na Grobnik PO Dolomitih... :grim
duhec Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 Saj jaz sem mislil, da gremo na Grobnik PO Dolomitih... :grim ← Se vidi, da smo na isti valovni.. ;)
GhostRR Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 (popravljeno) Jst grem če bo vreme ok. ← Eh, jutri (19.) bo dež ... je že spremenjena napoved iz "neviht" v "dež". Nič.... se vidimo 29. :OK: Popravljeno Julij 18, 2005. Popravil GhostRR
bu5a Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 Dons je bilo sončno,vroče in skratka enkratno na grobniku.
kađiva Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 ...no evo zdej pa tisti,ki imate kej izkušenj predlagajte kere gume so najboljš za dol???...zanima me predvsem glede trdote gum,kere najbol ustrezajo tistmu asfaltu dol?? ...zdej tko nimam ful izbire ker mam spredej 16" tko da ostanejo mi te: sprednje: Dunlop D207F, D207RR, D208, D208RR... Metzeler M1 sportec Pirelli Dragon (po moje da je ta :hmm: ) Avon Azzaro (se mi zdi da je ta)... zadnje: pa katera koli 17" 180/55-17.... ...tko da s predlogi na dan :D .....zdej se počas že psihično in finančno pripravljam na avgustovski motohappening,...moram kr kmal že vplačat,da bom mel zagarantirano mesto na sobotnem treningu in dirki :) ....aja pa zdej so podražl,trening 1 dan je 500kn,...+150kn za dirko doplačilo... lp cagiva B)
Stric Burek Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 Kolk je cena? A je to na uro al kaj?
misty Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 osebno pod supercorso ne grem več... se pravi za na pisto nekaj v rangu supercorse (pilot race, dunlop gp morm še sprobat...enkrat, rennsport je itak isto ko supercorsa...baje) rang 208 rr, diablo corsa, sej so zelo uredu gume, še posebej za na navadno cesto, vendar na grobniku drsijo (ok, predvidevam da boš vozil na čas ;)) supercorsa pa drži kot pribita, vendar se pazi, ko spusti (pri pretiravanju), takrat ČIST spusti (vsaj meni je) burek, a je teb treba vse na pladnju prinest al bo uredu če ti dam link www.motohappening.com pa se boš tam podrobno informiral? :rolleyes:
Rock-46 Objavljeno Julij 20, 2005 Opozori Objavljeno Julij 20, 2005 Kolk je cena? A je to na uro al kaj? ← Mi poves okivrne cene za supercorsa, to so pireli supercorsa a ne.... Bom mogu kmal menjat zadnjo pa me zanima po kok so 190-17. LP;Rock
kađiva Objavljeno Julij 20, 2005 Opozori Objavljeno Julij 20, 2005 ja misty vse lepo in prov če bi obstajala supercorsa 16" za spredi,tko jo pa ni... :( .... ...edin če bi dal spredej uno dragon al kva je pa zadej to supercorso :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se