BIZIXXX Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Ja, dons je blo za pop..izdit vroče. Že info tabla na avtocesti nad Rijeko je ob 9.30 zjutraj kazala 29 stopinj :kva2: Vsi ki greste dol 3 in 4.8. fajn vozte, pa se vidmo na nasljednem motohapeningu. Lp, Bizi
Terminator Objavljeno Julij 30, 2005 Opozori Objavljeno Julij 30, 2005 Ja, dons je blo za pop..izdit vroče. Že info tabla na avtocesti nad Rijeko je ob 9.30 zjutraj kazala 29 stopinj :kva2: Vsi ki greste dol 3 in 4.8. fajn vozte, pa se vidmo na nasljednem motohapeningu. Lp, Bizi ← A to preden si svojo yamo nazgal 250+ na ravnici? Lp
joe1 Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 kaj pa juter 2.8. je grobnik frei mogoce kdo kaj vec ve o tem
nikoleta Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 kaj pa juter 2.8. je grobnik frei mogoce kdo kaj vec ve o tem ← Ja mi bomo šli menda je frej preveri na www.grobnik.com.hr Pa se vidmo lp
Gregs Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 Mimogrede: je komu jasno, koliko bo v četrtek 4. avgusta cena za vožnjo na Grobniku? Pa še to: je možno plačati v EUR ali samo v KN?
misty Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 če je prosti trening tako kot ponavadi bodo tudi cene najbrž tako kot ponavadi ;) plačaš lahko tudi v €, ponavadi 40€ ali 292 kun za eno uro (nazadnje je bilo 291 kun, najbrž prilagajajo glede na tečaj evra)
Gregs Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 če je prosti trening tako kot ponavadi bodo tudi cene najbrž tako kot ponavadi ;) plačaš lahko tudi v €, ponavadi 40€ ali 292 kun za eno uro (nazadnje je bilo 291 kun, najbrž prilagajajo glede na tečaj evra) ← Misty, hvala... :yea2: Imam nekaj kun, ampak bom tudi ojrote imel s seboj... :D
danci1973 Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 Misty, hvala... :yea2: Imam nekaj kun, ampak bom tudi ojrote imel s seboj... :D ← Ko sem tam plačeval sem dobil občutek, da so ojroti bolj zaželjeni... Če druga ne, so 'default'. :) D.
duhec Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 Ok, ne se hecat! :angry: No sej nism tko jezn.. :P sam me jezi tako.. Prej dopoldne sm zasledil nekje eno temo je nekdo odprl, da bo MK Savinja imel organiziran prosti trening 1. septembra 2005 od 13h do 17h za 12k SIT (predplacilo) in zdej te teme ni vec spljoh! Kaj lahko kdo od adminov razlozi zakaj je bila zbrisana? Oziroma niti ne, mi je jasno zakaj je bla zbrisana, ni mi jasno zakaj ni bila prestavljena kam alpa preprosti copy-paste v to temo Grobnik?? Mislim krneki.. :nono: No anyway.. kaj kdo kej ve? :rolleyes:
bna Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 jaz vem kje je ostala je tam kjer je bila išči v moto dogotki
duhec Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 Ja, pardon, sm bil ocitno slep. :slap: Bom drugic bolj pogledu. :yes: A greste kej? :xx:
misty Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 gremo, če bomo še prej motohappening zdržali :D
Gregs Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 Dež, dež.... po*$#"%"$#&$%#$%"&"$#%&"$&an dež.... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS ... mogoče se pa čez uro zjasni... :whistle:
maXXXimum Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 ... mogoče se pa čez uro zjasni... :whistle: ← Upam, da te bo nekdo uslišu.. čeprov je že mal pozno da se spravmo dol :xx:
kat Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 Dons na pisti 1-4 motorinčki :kva2: glih prou za postavitev najpočasnejšega cajta :yea1: ..... Kje ste bli vsi aaaa :P ???
misty Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 :topic: delali v službi, gledali čez strešno okno in kleli vreme dost dobr? :D sam da ste uživali :OK:
Terminator Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 Dons na pisti 1-4 motorinčki :kva2: glih prou za postavitev najpočasnejšega cajta :yea1: ..... Kje ste bli vsi aaaa :P ??? ← Pol je padal? A je blo kaj presledkov, da si lahko mal vozu?
kat Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 Pol je padal? A je blo kaj presledkov, da si lahko mal vozu? ← Jest nimam lulčka :angry2: Ob 14.00 je v Ilirski Bistrci prenehalo nalivat, ob 14.30 sva z Rudetom malo skeptično (na Grobniku se ni nihče javljal) vseeno zajahala prasico in uletela na pisto ob 15.30.. Na začetku so bili kar močni sunki burje, ki pa so se po četrti uri umirili. Škoda le, da je bilo veselja ob 17.00 konec :( .
GhostRR Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 Na začetku so bili kar močni sunki burje, ki pa so se po četrti uri umirili. Škoda le, da je bilo veselja ob 17.00 konec :( . ← A so stezo zaprli ob 17h a je zmanjkal kondicije? Tam na vratih namreč piše, da je steza odprta od 9h do 19h. Ko sem bil jest dol, so stezo odprl šele ob 11h... dobr je tud vedet, da stezo tud zaprejo 2 uri prej :BUA: Blagor enim, ki imajo eno uro do grobnika :glare:
kat Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 Kondicije blo še preveč, saj sva bila dva voznika z enim motorjem, ob 17.00 zaprejo pisto :BUA:.
Terminator Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 Jest nimam lulčka :angry2: Ups se opravičujem... :wub:
rude Objavljeno Avgust 6, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2005 Da ne boste predolgo iskali idealne linije na Grobniku. .)
GhostRR Objavljeno Avgust 6, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2005 (popravljeno) Da ne boste predolgo iskali idealne linije na Grobniku. .) ← Meni se pa ne zdi ravno idealna.... res pa je, da je to samo skica... kaj pa menite vi :hmm: Da je treba v reškem čez sredino v ovinku? Da se pri izhodu v zagrebškem ne gre čisto do zunanjega roba? Popravljeno Avgust 6, 2005. Popravil GhostRR
misty Objavljeno Avgust 6, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2005 v reškem sem jih kr ene par vidu to linijo vozit (tudi sam prakticiram - če se le da, beri: večina gre drugače in jim sekaš linije potem) zagrebški pa ne vem, tole na skici je čudno, jaz ga grem dokaj pozno v ovinek, potem pa skrajno desno do roba in levo v naslednji, če se le da tudi s kolenom na robnik. 600 je problem ker če zafrkneš v tem ovinku (in s tem podreš kombinacijo naslednjih) imaš manjšo hitrost pol na ravnini sicer pa jaz itak vsak krog drugo linijo vozim :BUA: :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se