Terminator Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Da otvorim sezono slik iz grobnika (pazi ti to... kakav spoiler je uzadi :D ): ← Spoiler bomba vreden vsaj 5kmh na ciljni... Kako to, da smo se zgrešil? Naslednjič moram bit bl pozoren pa ljudi za rokav cukat. Res je blo bomba, sam škoda Taljana pa njegove Suze. Je tko mim mene padu :worship: naslednji krog pa puf. Sam je bil ok sam mal je šepu. Majka tile trening dani - kr tko naprej... :OK:
rude Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 (popravljeno) Ja včeraj je blo res fajn, malo folka, lepo vreme in na koncu uničene gume :( Še slikce: Popravljeno September 1, 2005. Popravil rude
rude Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 (popravljeno) Popravljeno September 1, 2005. Popravil rude
rude Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 (popravljeno) Bizixxx in Terminator pri popoldanskem počitku :P Popravljeno September 1, 2005. Popravil rude
MK-R1 Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Ja včeraj je blo res fajn, malo folka, lepo vreme in na koncu uničene gume :( Še slikce: ← O, zadaj pa R. in M. Vidim, da trenirata, lepo!
marilyn Objavljeno September 2, 2005 Opozori Objavljeno September 2, 2005 Datumi, datumi marilyn si mal napou pogledala... 18tga je blo super lepo k sva bla z BiziXXX-om dol... .) Letimo jutr kva noben drug ne gre? :? ← Ej...se opravičujem,,, :worship: sem šele pol pogledala..in sem vidla da sem pomešala datume :whistle: sem bla ta vikend k je bil zdej... LP vsem
fecko Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Na grobniku se obetajo v "bližnji" prihodnosti velike spremembe dirkališča :yea1: Novo dirkališče
Terminator Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Na grobniku se obetajo v "bližnji" prihodnosti velike spremembe dirkališča :yea1: Novo dirkališče ← Aha zdej pa vem zakaj se un bager skoz tm gor matra!?
misty Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 če bodo samo z enim bagrom delal....se bodo naši otroci vozili po novi pisti :P no ja, upam da bo kaj iz tega. Naj ima vsaj HR dobro pisto, če že v SLO ne morejo nič zgraditi.
nikoleta Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 Misty a veš da maš prav z enim bagrom bo bolj kurc vse skupaj. Drugače me zanima kdo bo šel kaj Juro vozit 23,24 septemer na Grobniku.
kađiva Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 Hrvati so spet spremenil koledar prostih treningov,tko da 29. septembra ni treningov ampak so 20. septembra se pravi drug teden v torek :OK: ...a gre mogoče kdo dol od vas??...
bu5a Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 Hrvati so spet spremenil koledar prostih treningov,tko da 29. septembra ni treningov ampak so 20. septembra se pravi drug teden v torek :OK: ...a gre mogoče kdo dol od vas??... ← O super :OK: .Se narišem dol.
misty Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 imam že zelo slabe gume, tako da ne vem še.... Razen če uletim z skor novo ME Z4 dol :hmm: :lol1:
Gregs Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 Hmmm... danes dam gor nove gume... :hmm: ... mogoće, mogoće... rajca me... :D
GhostRR Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 Hrvati so spet spremenil koledar prostih treningov,tko da 29. septembra ni treningov ampak so 20. septembra se pravi drug teden v torek :OK: ...a gre mogoče kdo dol od vas??... ← mah... neprestavljive službene obveznosti ... celodnevne :cry: .... a ni še eden motohapening letos B) ?
decaf Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 Obstaja velika verjetnost da pridem 20. če ne pa 29. treba preverit kaj planirajo za 29. najbolš pa obakrat, če se bo shodlo :D
Gregs Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 Decaf, sem se zdaj spomnil... saj si vozil nekaj časa za mano takrat na Grobniku ali ne? Ni špegelcev bilo... :blush:
bladzo Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 Razen če uletim z skor novo ME Z4 dol :hmm: :lol1: ← Dobra izbira, tudi sam sem imel priložnost vozit s temi pnevmatikami po dirkališču in so nadvse primerne za recimo vzdržljivostno dirko "2400ur Turistov" v kateri menjave pnevmatik niso dovoljene. Guma ti bo zdržala vsaj dve taki dirki:photo: :rolleyes: :whistle: :D
SiR Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 Baje že nekaj širijo izletne cone itd, v bodoče pa naj bi podaljšali progo - predvsem Reški ovinek mal vn potegnili in uredili tudi razne "neravnine"? Menda naj bi počas morda spet Superbike prpelal tja, še prej pa Endurance...
Terminator Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 :hmm: Pa vreme zna bit kr ok sam rahel dež dopoldne... http://www.myforecast.com/bin/expanded_for...539&metric=true
misty Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 Baje že nekaj širijo izletne cone itd, v bodoče pa naj bi podaljšali progo - predvsem Reški ovinek mal vn potegnili in uredili tudi razne "neravnine"? Menda naj bi počas morda spet Superbike prpelal tja, še prej pa Endurance... ← baje je en bager gor ki neki koplje. dokler bo vsak dan dogajalo na pisti ne bodo nič širili izletnih con. Za vsak slučaj da ne bi kdo med gosenice prletu. pustimo se presenetit @bu5a: žal ne, šparam material za 29.9 :D uživajte še namest mene, če boste dol :OK:
Gregs Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 Še vedno razmišljam, da bi šel, a napoved je slaba za pot dol (na žalost nimam kombija za prevoz). Mislim, da se bom samo 29.9. priklopil...
Terminator Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 Še vedno razmišljam, da bi šel, a napoved je slaba za pot dol (na žalost nimam kombija za prevoz). Mislim, da se bom samo 29.9. priklopil... ← Mua tu... se vidimo 29-tega. Bom probal marof divx-e do takrat zapečt... :(
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se