Gregs Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 Ma shitac! ...kaj bo šele Suzuki rekel, ker je šel menjat gume točno z namenom odhoda dol... :whistle:
jose Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 To govoriš samo zato, ker je ne morem v tako kratkem času priti iskat... ← :nono: sem resno mislil .)
eMBe Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 ...kaj bo šele Suzuki rekel, ker je šel menjat gume točno z namenom odhoda dol... :whistle: ← eh fantje umirte se do spomladi :grim nima smisla se sedaj ganjat ker je že premrzel asfalt :grim
GhostRR Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 eh fantje umirte se do spomladi :grim nima smisla se sedaj ganjat ker je že premrzel asfalt :grim ← Grobnik ni nikol premrzel... vsaj za moje gume, ki se pregrevajo :) .... D 208RR ... kva bom jest zadovoljen, ko bom lahko več kot 5 krogov v šusu odpelu :blush:
maXXXimum Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 Grobnik ni nikol premrzel... vsaj za moje gume, ki se pregrevajo :) .... D 208RR ... kva bom jest zadovoljen, ko bom lahko več kot 5 krogov v šusu odpelu :blush: ← :yes:
suzuki Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 ...kaj bo šele Suzuki rekel, ker je šel menjat gume točno z namenom odhoda dol... :whistle: ← Hola! Suzuki bo rajši čist potih renčal, ker če bi kaj rekel bi se samo zabliskalo in pokadilo... SharpNinja in freya 2
Gregs Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 sem resno mislil ← :whistle: :whistle: :whistle: OK, next time on Marof... :yea2: :yea2: :yea2: .)
Gregs Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 Suzuki bo rajši čist potih renčal, ker če bi kaj rekel bi se samo zabliskalo in pokadilo... ← ...mogoče pa šef podaljša dopust do drugega tedna... :whistle: ... Now he's really pissed off... I'm G-O-N-E-! :chase: O:-)
SiR Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 A mal nabijate? Dobr, sej mi je jasn ... jst sm tut žalostn, k nisem zdele na Grobniku. A ta post šteje? ;)
Gregs Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 A mal nabijate? ← Sym, dej nehi no.... zadnje čase si prav zabaven... :lol1:
SiR Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 Sym, dej nehi no.... zadnje čase si prav zabaven... :lol1: ← Spass muss sein - da nau tema o Grobniku tok smrtno resna :) PS: me pa resn ozanima, kakšen cejt bi lahko kaj dosegu na Grobniku z Multistrado nek za dirkališča "normalno" usposobljen voznik ?
Wobewt Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 PS: me pa resn ozanima, kakšen cejt bi lahko kaj dosegu na Grobniku z Multistrado nek za dirkališča "normalno" usposobljen voznik ? ← Okol 1.29.06, se mi zdi. Vsaj tolk je vozu Hotschko... ....na Rakitni. :krneki: Multistrada še za pogledat ni lepa, kaj šele za vozt.... B)
SiR Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 Okol 1.29.06, se mi zdi. Vsaj tolk je vozu Hotschko... ....na Rakitni. :krneki: Multistrada še za pogledat ni lepa, kaj šele za vozt.... B) ← Bom pokazu, kako se na kolen naslon v ovinku ;) pol pa k drvarju, da mi nove slajderje nardi iz lesa ...
misty Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 :topic: dokler ne probaš ne veš najdi enga normalno usposobljenega voznika na Grobniku po tvojih kriterijih (če se sam nimaš za to) in mu posod motor :P Wobewt: multistrada :grim
pissmonkey Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 :wallbash: Kaaaattttt!!!!!! http://www.grobnik.com.hr/hrv/kalendar.asp
Bojč Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 :wallbash: Kaaaattttt!!!!!! http://www.grobnik.com.hr/hrv/kalendar.asp ← Drugč še babe poslušej!!
kat Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 :wallbash: Kaaaattttt!!!!!! http://www.grobnik.com.hr/hrv/kalendar.asp ← zelena, zelena barva se išče :grim, tetica na Grobnik je rekla da pred torkom ni free practica. @Bojč paz se ti naslednga fuzbala :fight1: :devil: :P
Bojč Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 @Bojč paz se ti naslednga fuzbala :fight1: :devil: :P ← Čutim na vodi, da bom naslednjič imel prebavne motnje. :grim :grim :grim
duhec Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 Cak cak kaj zdej? :huh: Pocasi uscana_opica, da ne bo bolela glava :P Tisto belo pomeni, da je odpadlo vse kar je upalo odpast al kako? Al da se je dejansko dalo kej vozit z motorji..? :unsure: Ker ce se je dalo.. kat..
Bojč Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 Ker ce se je dalo.. kat.. ← :fight2: :fight2: Kr lepu u vrsto se postavi in ne prehitevaj!!! Doći će i tvojih 5 minuta.
pissmonkey Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 Cak cak kaj zdej? :huh: Pocasi uscana_opica, da ne bo bolela glava :P Tisto belo pomeni, da je odpadlo vse kar je upalo odpast al kako? Al da se je dejansko dalo kej vozit z motorji..? :unsure: Ker ce se je dalo.. kat.. ← Sedi 5 :) pa Kat naj na govorilne ure pride :naughty: Lahko se pa zdej vsedeš in dol odpelješ... :lol1: V torek nas bo za kazen oskrbovala s čajem :whistle:
Gregs Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 V torek nas bo za kazen oskrbovala s čajem ← Torek? :hmm:
3nity Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 Tisto belo pomeni, da je odpadlo vse kar je upalo odpast al kako? Al da se je dejansko dalo kej vozit z motorji..? :unsure: Ker ce se je dalo.. kat.. ma ni se dalo no :D en kamioništa je zaj.... stvar :slap: za včeraj se je vsaj vedelo. za danes pa.. :doze: 18. bo dosti ljudi dol :yes:
GhostRR Objavljeno Oktober 16, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2005 18. oktober 2005 - Automotodrom Grobnik - Free practice - Jasno - Najvisja: 15° C Veter JV 3 km/h :OK:
duhec Objavljeno Oktober 16, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2005 18. oktober 2005 - Automotodrom Grobnik - Free practice - Jasno - Najvisja: 15° C Veter JV 3 km/h :OK: ← Ma itak, da se gre. :OK: Samo da se ne bo zgodilo ku 12. oz. 13. <_< Sporocte, ce odpade oziroma kdo gre, da bom vedu koga iskat dole.. :unsure: ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se