Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Drgač se pa pazi drugo leto 

A me boš zbil, ko te bom prehiteval?! :P :whistle: O:-)

Se bojim, da jih tudi "njegova" Ninđa ni imela veliko pod dvesto  , ampak to Gregsu ne pomaga veliko, saj jih š ena ciljni ravnini ni upal vseh spustit iz hleva

Hanzi... :devil: :P

Ma ja, saj vem... drugo leto treniram hitro pospeševanje in pozno zaviranje.... :whistle: Samo če je pa prasička stalno hotela po luftu, mene je bilo pa strah tega... :blush: (nimamkrilpress) :D

Objavljeno
A me boš zbil, ko te bom prehiteval?!  :P  :whistle:  O:-)

Ja.. če mi spet bencina zmanjka :lol1:

No, da ne bo preveč petelinjenja.. počakajmo pomlad :yes:

Objavljeno
Ja.. če mi spet bencina zmanjka 

No, da ne bo preveč petelinjenja.. počakajmo pomlad 

Ma smo se samo malo hecali... ;) Štos mora biti... ker zdaj bomo naslednjih nekaj mesecev samo traumirali in kisle kumarice limali po forumu... :D Drugo leto pa spet akcija... :yea2:

Objavljeno

Bravo ZRX1200S,sem videl da si letel kot nor z Bimotko-lepo,čeprav je že kar v letih, se odlično ujemata skupaj.Kolk je pa kej tvoj osebni rekord?A si lahko slidil teto iz Elise?

Objavljeno
Bravo ZRX1200S,sem videl da si letel kot nor z Bimotko-lepo,čeprav je že kar v letih, se odlično ujemata skupaj.Kolk je pa kej tvoj osebni rekord?A si lahko slidil teto iz Elise?

Z ZRX1200S sva oba "kruzala" po pisti s približno enako hitrostjo... vsaj tako je on rekel, ko sva se pogovarjala v boksih, da sva se vozila na isti razdalji... torej to pomeni okoli 1:50.

Neva (teta iz Elise :lol1: ) pa ni imela ravno svojega najboljšega dneva in je vozila kroge okoli 1:46.

Objavljeno
1.49,7.  :OK:

AMATER!!!

BIT DIS: 1.49,52 :OK: :OK:

Objavljeno
Z ZRX1200S sva oba "kruzala" po pisti s približno enako hitrostjo... vsaj tako je on rekel, ko sva se pogovarjala v boksih, da sva se vozila na isti razdalji... torej to pomeni okoli 1:50.

Neva (teta iz Elise  :lol1: ) pa ni imela ravno svojega najboljšega dneva in je vozila kroge okoli 1:46.

Ja, tako je.

Za sledit teto iz Elise-Nevo :OK: :OK: bo pa treba še malo "kruzat" po Grobniku, pa kakšen konjiček več bi tudi prav prišel

Objavljeno
AMATER!!!

:lol1: :lol1: :lol1:

Ej, Bojč, a ti si bil tudi dol?! Hudiča, spet sva se zgrešila... :hmm: Pa drugič... :D

Objavljeno
:lol1:  :lol1:  :lol1:

Ej, Bojč, a ti si bil tudi dol?! Hudiča, spet sva se zgrešila...  :hmm: Pa drugič... :D

Ja, ma sm šou pol domu, k je edn delou zastoje na pisti z eno kavo z belimi oklepi...jebat ga.

Ki si bil pa ti??

Objavljeno
Ja, ma sm šou pol domu, k je edn delou zastoje  na  pisti z eno kavo z belimi oklepi...jebat ga.

Ki si bil pa ti??

Peesda, Bojč, zdej me pa že fejst jebeš, pa še brez vazeline... :devil: :P :lol1:

Zakaj me nisi pocukal za rokav??? :hmm:

Objavljeno
Ja, tako je.

Za sledit teto iz Elise-Nevo :OK:  :OK:  bo pa treba še malo "kruzat" po Grobniku, pa kakšen konjiček več bi tudi prav prišel

Jaz sem meril čas od zrx1200s kar nekaj krogov pa ni prišel pod 1'56'7,Elisa pa je peljala po moji roki 1'45'6,rmen suzuki za katerega ne vem kdo ga vozi je postavil čas 1'36,Srdar se je vozil 1'38'8,Čarman 1'39 in tako dalje...naslednjič bom zaračunal!!

Objavljeno
po moji roki 1'45'6,rmen suzuki 1'36,Srdar se je vozil 1'38'8,Čarman 1'39

S kšnimi "avti" pa se vozjo??

Objavljeno
Peesda, Bojč, zdej me pa že fejst jebeš, pa še brez vazeline...  :devil:  :P  :lol1:

Zakaj me nisi pocukal za rokav???  :hmm:

tale bojč res skoz neki izziva... :hmm: :P

Objavljeno
tale bojč res skoz neki izziva...  :hmm:  :P

Ma ne moremo vsi pihat v isti rog. :naughty: :naughty:

Objavljeno

jest dam pa bojču kr prav,saj vsi govorijo da vozjo po kolenih pa vsi so najhitrejši,vsi te sledijo z lahkoto pol pa mal v špegu gledaš pa nikjer nobenga.Da ne bi o Grobniku k že vidš da se na ravnini svalkajo kot bi imeli 125 ccm motorje-ne pa tisočake,(čeprav ne vem zakaj jih rabijo) PLANINA PAČ NI GROBNIK :BUA:

Objavljeno

jest dam pa bojču kr prav,saj vsi govorijo da vozjo po kolenih pa vsi so najhitrejši,vsi te sledijo z lahkoto pol pa mal v špegu gledaš pa nikjer nobenga.Da ne bi o Grobniku k že vidš da se na ravnini svalkajo kot bi imeli 125 ccm motorje-ne pa tisočake,(čeprav ne vem zakaj jih rabijo) PLANINA PAČ NI GROBNIK :BUA:

[/quote

Sm jst tud opazu da je tko,k pa štoparco v rok držiš je pa stvar bolj jasna!

Objavljeno (popravljeno)

Sm jst tud opazu da je tko,k pa štoparco v rok držiš je pa stvar bolj jasna!

Jst sm se rajš vozu z lap timerjem.. pa ne po planini :grrr

Popravljeno . Popravil maXXXimum
Objavljeno (popravljeno)

Štopat druge iz tribune in pol govort, kaj so počasni, je bol za lase privlečeno. Kadar nisi sam na progi ne moreš tiščat vsak krog do konca :hmm: . V zadnje sem v povprečju le vsak peti krog peljal čisto brez prometa spredaj.

Po ciljni zna vsak tiščat... bolj je vprašanje kdo tišči do daska že iz zagrebškega ven. <_<

Popravljeno . Popravil GhostRR
Objavljeno

GhostRR,a si se ti vozil z sprednjo profilirano gumo zadnjo pa slick?Aja pa jest sm se vozu in štopal-zgolj v vednost-O.K.

Objavljeno
Štopat druge iz tribune in pol govort, kaj so počasni, je bol za lase privlečeno. Kadar nisi sam na progi ne moreš tiščat vsak krog do konca  :hmm: . V zadnje sem v povprečju le vsak peti krog peljal čisto brez prometa spredaj.

Po ciljni zna vsak tiščat... bolj je vprašanje kdo tišči do daska že iz zagrebškega ven. <_<

Ja kako pa misliš da to gre!?Štoparca ne laže.

Ni pa nujno da stojiš na tribuni,lahko si tud na zagrebškem pa vidš kok kšn prleti pa pol tud ven iz njega odleti.

Objavljeno
Ja kako pa misliš da to gre!?Štoparca ne laže.

Ni pa nujno da stojiš na tribuni,lahko si tud na zagrebškem pa vidš kok kšn prleti pa pol tud ven iz njega odleti.

....lahko si pa tud na zagrebškem? kaj pa na pisti ne samo ob progi? :angry2: :angry2:

Objavljeno

....lahko si pa tud na zagrebškem? kaj pa na pisti ne samo ob progi? :angry2: :angry2:

[/quote

dostkrat tud na pisti.

Grobnik 1.37.4 (yamaha r1 2004)

Objavljeno (popravljeno)

[/quote

dostkrat tud na pisti.

Grobnik 1.37.4 (yamaha r1 2004)

ne ženi si k srcu sam po tvojih postih zgleda tako kot da si samo kot gledalec

Popravljeno . Popravil škorpijon

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!