spidy Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 a ne me jebat....misty!!! razočaral si me,...izneveru si se nam...hondašem :grrr :grrr kej takga pa nisem od tebe prčakoval da boš na Y šel :P .... joke!! :D :D ...da bojo le cajti dobri :OK: Ja mene zanima. Bojim se, da je moj žep preplitek
Terminator Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 Ja, ja slišim, da se je ena huda Yamaha prodala v Misty-evo garažo..... No, če je pa kdo za 1000 kubikov zainteresiran, mamao pa mi tut eno za prodat: Zamenam za hondo CBR 1999. :naughty:
Valetski Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 (popravljeno) Ja, ja slišim, da se je ena huda Yamaha prodala v Misty-evo garažo..... No, če je pa kdo za 1000 kubikov zainteresiran, mamao pa mi tut eno za prodat: To je od Berto Samleka Yamaha? Popravljeno Februar 2, 2006. Popravil _VaLe_
BIZIXXX Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 Salsa, kok je pa to dinarčkov, če ni skrivnost? Čist slučajno sem najdu na netu stran, kjer prodajajo lansko Abe-jevo. Cena 55000 eur.
misty Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 a ne me jebat....misty!!! razočaral si me,...izneveru si se nam...hondašem :grrr :grrr kej takga pa nisem od tebe prčakoval da boš na Y šel :P .... joke!! :D :D ...da bojo le cajti dobri :OK: ej, nič skrbet, sta zraven še zmer dve hondi parkirani :P sicer pa, kdo se oglaša, tip z nickom CAGIVA :D
RSV Mille Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 Čestitam za nakup misty-bil bi pa vesel, če omeniš, kero yamo si kupu? A novo?
misty Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 hvala RSV Mille gre za r6 od Pintarja, o kateri je bilo na forumu že govora da se je prodajala
gapi Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 O misty se prav boš letos kej dirkov pa to :D Dej mi plis povej kok ma pintarjeva R6 konjev na zadni gumi al pa vsaj na gredi? Salsa a Bert motor prodaja??
salsa Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 Za denar se da vse kupit Gapi!!!!
gapi Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 to že vem...sam tega denarja je za kr velik črnih polivinil vreč :)
stk 1000 Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 PRODAM YAMAHO R1. INF. http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornakolesa/oglas.asp?id=65313
nikoleta Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Drugi teden sreda je praznik pa lepo vreme na Grobniku da vas vidim POTREBNEŽI kdo gre ??? :krneki:
Gregs Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 a tud to te rajca? torej, kako kej fikusi, rastejo? :lol1: :lol1: :lol1: Jebote, mali, tebi se pa res da... :naughty: Fikusi rastejo, paket je pa že pri tebi doma danes... ;) Drugi teden sreda je praznik pa lepo vreme na Grobniku da vas vidim POTREBNEŽI kdo gre ??? Rajcaš... :lol1: Ni prikolice, je v Libiji, peljati se pa ne mislim po cesti z motorjem... :(
Thundercat Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 gre za yamaha r6 od Pintarja, o kateri je bilo na forumu že govora da se je prodajala končno prava odločitev :OK: srečno vožnjo.... :worship: :yea1: PRODAM YAMAHO R1. INF. http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornakolesa/oglas.asp?id=65313 cena? :whistle:
Valetski Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 PRODAM YAMAHO R1. INF. http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornakolesa/oglas.asp?id=65313 Hmm... (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) spet ne dela... ni možno videt linka :blink:
fp4492 Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 PRODAM YAMAHO R1. INF. http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornakolesa/oglas.asp?id=65313 Tale yamahca men tud ne da spati. Sem lani gledal Mitjo, ko je dirkal na AA v maju, pa so se mi celi cajt sline cedile. Samo letos še ni cvenka. Drugo leto, bi pa znal jaz tudi tole imeti v garaži. Pa ful dobri poliestri so gor, res dobro narejeni, pa če se ne motim je tudi Ohlins blažilnik gor. No, vseeno, koliko je cena?
spidy Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 (popravljeno) :OK: 92 % verjetnosti da grem z mopedom doli! ( Moped v prikolici, jest v avtu na toplem) Popravljeno Februar 3, 2006. Popravil spidy
kađiva Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 jz grem tuuuddddd na Grobnik.. :D ...ampak tokrat sam gledat :doze: :(
kat Objavljeno Februar 4, 2006 Opozori Objavljeno Februar 4, 2006 Grobnik dogaja, tudi pri 5 C :kva2: pa še ena današnja :photo:, da vas prsti malo zasrbijo :naughty: .... tale motorček je tko lušten zgledu ... dokler ga niso vžgal :devil:
Terminator Objavljeno Februar 5, 2006 Opozori Objavljeno Februar 5, 2006 (popravljeno) Grobnik dogaja, tudi pri 5 C :kva2: pa še ena današnja :photo:, da vas prsti malo zasrbijo :naughty: .... tale motorček je tko lušten zgledu ... dokler ga niso vžgal :devil: Jao mene 5 stopinj... A si mela zimsko opremo? A si samo gledala? Če si bla z motorjem dol ala ti vera! Se vidimo tm enkrat k bo 18˙C. Lp. Popravljeno Februar 5, 2006. Popravil Terminator
kat Objavljeno Februar 5, 2006 Opozori Objavljeno Februar 5, 2006 Jao mene 5 stopinj... A si mela zimsko opremo? A si samo gledala? Če si bla z motorjem dol ala ti vera! Se vidimo tm enkrat k bo 18˙C. Lp. Ne, ne sva šle z Niko na morje, pa še mal pofirbcat na Grobnik :P ..... in se mučit :grrr, ker bi po moje tudi tebe po par minutah praskanja in brnenja zgrabila motosila in bi ti ratal vroče in bi se potli moral jet hladit na pisto :grim neglede na + al pa - .
Terminator Objavljeno Februar 5, 2006 Opozori Objavljeno Februar 5, 2006 Ne, ne sva šle z Niko na morje, pa še mal pofirbcat na Grobnik :P ..... in se mučit :grrr, ker bi po moje tudi tebe po par minutah praskanja in brnenja zgrabila motosila in bi ti ratal vroče in bi se potli moral jet hladit na pisto :grim neglede na + al pa - . :D drži.
maXXXimum Objavljeno Februar 5, 2006 Opozori Objavljeno Februar 5, 2006 Ne, ne sva šle z Niko na morje, pa še mal pofirbcat na Grobnik :P ..... in se mučit :grrr, ker bi po moje tudi tebe po par minutah praskanja in brnenja zgrabila motosila in bi ti ratal vroče in bi se potli moral jet hladit na pisto :grim neglede na + al pa - . Men že tele slikce pritisk dvigujejo... še kak mesec... :rolleyes:
Gregs Objavljeno Februar 5, 2006 Opozori Objavljeno Februar 5, 2006 OK, resno: kdo misli voziti v sredo, 8.2., na Grobniku? Ker jaz imam namen priti pogledat z avtom malo dol, pa še kdo z mano, samo če ne bo nikogar, potem nima smisla... vsaj malo se pa moramo narajcati... :lol1:
danci1973 Objavljeno Februar 5, 2006 Opozori Objavljeno Februar 5, 2006 OK, resno: kdo misli voziti v sredo, 8.2., na Grobniku? Ker jaz imam namen priti pogledat z avtom malo dol, pa še kdo z mano, samo če ne bo nikogar, potem nima smisla... vsaj malo se pa moramo narajcati... :lol1: Itak da z avtom... pa moped na prikolici, right? D.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se