Gregs Objavljeno Februar 5, 2006 Opozori Objavljeno Februar 5, 2006 Itak da z avtom... pa moped na prikolici, right? Ne, ker je prikolica v Libiji... ;) Potem pa... seveda! :yea2:
spidy Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 OK, resno: kdo misli voziti v sredo, 8.2., na Grobniku? Ker jaz imam namen priti pogledat z avtom malo dol, pa še kdo z mano, samo če ne bo nikogar, potem nima smisla... vsaj malo se pa moramo narajcati... :lol1: Jest bom v sredo zjutraj poklical dol preveru kakšne so razmere na grobniku, potem pa gasa dol.
danci1973 Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 Ne, ker je prikolica v Libiji... ;) Potem pa... seveda! :yea2: Kaj pa če vem za eno prikolico, ki bo imela prostor še za en moped??? :naughty: D.
pirrulz Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 Grobnik dogaja, tudi pri 5 C :kva2: pa še ena današnja :photo:, da vas prsti malo zasrbijo :naughty: .... tale motorček je tko lušten zgledu ... dokler ga niso vžgal :devil: lep moped. B) :grim
misty Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 OK, resno: kdo misli voziti v sredo, 8.2., na Grobniku? Ker jaz imam namen priti pogledat z avtom malo dol, pa še kdo z mano, samo če ne bo nikogar, potem nima smisla... vsaj malo se pa moramo narajcati... :lol1: vreme zaenkrat kaže ok 5 °C bo dost za prvo probo ;) upam samo da ne bo preveč pihalo uglavnem, jaz bom dol ...
nikoleta Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 vreme zaenkrat kaže ok 5 °C bo dost za prvo probo ;) upam samo da ne bo preveč pihalo uglavnem, jaz bom dol ... Misty 5 stopinj je mal premal verjemi sem se vozil pred novim letom pa ni niti za užitek. Mora biti vsaj 10 ali več če ne boš samo gume trgal in slaba volja bo itd bolj počakat še kak teden.
Terminator Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 (popravljeno) Misty, nikoleta ma prav. Jest dokler ni 15+, nema ništa, sem enkrat probu pr 10 in mi je blo mrz k svina... Apmak - I know you are eager to test your new bike... :kva2: so go 4 it! Popravljeno Februar 6, 2006. Popravil Terminator
joe1 Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 Misty 5 stopinj je mal premal verjemi sem se vozil pred novim letom pa ni niti za užitek. Mora biti vsaj 10 KOLIKO SEM JST IZSLEDIL BO OD 3 DO 9 STOPINJ
Brdaus Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 Ja res je :smile Sm ravno brskou pa hrvaškem vremenu... od 5 do 9 stopin, ampak bo neki dol padal :hmm: A gremo vseen? :grim :grim :grim
kađiva Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 Ja res je :smile Sm ravno brskou pa hrvaškem vremenu... od 5 do 9 stopin, ampak bo neki dol padal :hmm: A gremo vseen? :grim :grim :grim hmmm na treh drugih linkih napovedujejo jasno in ca. 5 stopinj... :hmm: prot večeru pa dež... :) po moje bi skor loh šli mal pogledat
RVT Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 Pokličte dol pa se zmente da vam talno gretje vklop :D Če vas bo več kot 100 pol se jim splača :P
misty Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 se pravi ni noben 100% da bo šel dol nikoleta, pa lih ti si nas dražu pred enim tednom
nikoleta Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 Ja sem ker je bilo rečeno da bo 15 C in je tud bilo prejšni teden,saj KEC mi je rekel da so bili dol in da je šlo na FULL. Ga pa ni za srat če je preveč hladno tudi če bo 10C ponoči pa pod 0 ni najbolje vprašaj Jermane izhod iz Zagreba je ponavadi v takih okoliščinah LEDEN in upam,da se strinjaš da nočeš R6,ki se sama pripelje v ciljno. RVT - tvoje neumesne pribombe pa ne bi komentiral bom samo rekel TI ŽE VEŠ.
BIZIXXX Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 Naši sosedje že pridno trenirajo.Poglejte na link. 1.34,60 u tem mrazu :worship: :worship: http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,15354.0.html Lp, Bizi
nikoleta Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 Naši sosedje že pridno trenirajo.Poglejte na link. 1.34,60 u tem mrazu :worship: :worship: http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,15354.0.html Lp, Bizi BIZIxxx Poglej datum 3 dni nazaj saj sem napisal da so lahko vozili ker je bilo 15 stopinj pa ne rečem da se sedaj ne da samo najprej moraš to znati pa rizik je velik.
BIZIXXX Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 Maš prov Nikoleta, res so mel 15 stopinj. Ampak letos pa tale mraz že res jebe. Vidim da je že ful folka čist nervoznih, vključno z mano :grim Upam da nam Misty u sredo ne zmrzne :devil: Lp, Bizi
misty Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 :D misty ne bo zmrznu, nič bat, sem prešel ne originalen (tradicionalni) načrt za 8.februar :naughty: smučaaanjeeeeeeee :grim na grobniku se dobimo ko bo topleje (so me učili da treba poslušat in se učit od pametnejših, izkušenejših ;))
Gregs Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Kaj pa če vem za eno prikolico, ki bo imela prostor še za en moped??? : Danciiiiiiiiiiiiiiiiii.... nehi rajcat..... :lol1: Ma sem se odločil, da ne grem z motorjem... je še nekje izven Ljubljane, pa bi ga moral pripraviti, jaz pa jutri absolutno nimam časa... pa še mraz bo... skratka na kratko: sem pusipička... :lol1: :whistle: :D Drugič... :OK: (ko bo že prikolica iz Libije)... :whistle: smučaaanjeeeeeeee Pri meni je pa res edini dan, ko gotovo ne grem smučat, 8. februar. Vsaj v Sloveniji ne. Takrat se dobesedno vse usuje na slovenska smučišča in gneča je taka, kot bi zastonj delili karte... :whistle:
Terminator Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 :D misty ne bo zmrznu, nič bat, sem prešel ne originalen (tradicionalni) načrt za 8.februar :naughty: smučaaanjeeeeeeee :grim na grobniku se dobimo ko bo topleje (so me učili da treba poslušat in se učit od pametnejših, izkušenejših ;)) Kam pa greš dilat? Danciiiiiiiiiiiiiiiiii.... nehi rajcat..... :lol1: Ma sem se odločil, da ne grem z motorjem... je še nekje izven Ljubljane, pa bi ga moral pripraviti, jaz pa jutri absolutno nimam časa... pa še mraz bo... skratka na kratko: sem pusipička... :lol1: :whistle: :D Drugič... :OK: (ko bo že prikolica iz Libije)... :whistle: Pri meni je pa res edini dan, ko gotovo ne grem smučat, 8. februar. Vsaj v Sloveniji ne. Takrat se dobesedno vse usuje na slovenska smučišča in gneča je taka, kot bi zastonj delili karte... :whistle: Dvojni meč! Upam, da vsi razmšljajo kot ti in bo vse prazno. :? Jest tut ne bi šel ampak ma žena ene kolege iz anglije u kranjski k tle smučajo in moram iti. No zdej bom pa vidu če drži da bo full al ne. :cry:
misty Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 [off-topic] A kam točno pa še ne vem, ker je problem da full folka iz slo pride na večja, bolj znana smučišča :( drugače sem redko na SLO smučiščih, pretečni redarji :xx: [/off-topic]
Terminator Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 [off-topic] A kam točno pa še ne vem, ker je problem da full folka iz slo pride na večja, bolj znana smučišča :( drugače sem redko na SLO smučiščih, pretečni redarji :xx: [/off-topic] Sem na hiter tvoj post prebrau pa sem zastopu da si reku radarji - k si verjeten tok hiter! :P
Perla Objavljeno Februar 9, 2006 Opozori Objavljeno Februar 9, 2006 kdo je včeraj treniral na Grobniku?? :hmm:
spidy Objavljeno Februar 9, 2006 Opozori Objavljeno Februar 9, 2006 Jest ne, mi je pa bilo potem včeraj kar malo žal.
Furioso Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 Na koledarju je 8. 6. spremenil barvo. Rdeč je. Še en slovenski dan na Grobniku v organizaciji MC AMD-TAM in MC Savinja. Bogate nagrade za dirko "open". Pridete? :naughty: :naughty: :devil:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se