Gregs Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 Na koledarju je 8. 6. spremenil barvo. Rdeč je. Že zabeleženo v koledarček... :OK: Če bom v Sloveniji, pridem, samo se bojim, da pridem šele 15.6. nazaj... :(
fp4492 Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 Če bom v Sloveniji, pridem, samo se bojim, da pridem šele 15.6. nazaj... :( A ti moramo bit kej fouš? .) :OK:
Gregs Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 A ti moramo bit kej fouš? Če hočeš, lahko... :lol1: Ni ti pa treba... ;)
spidy Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 Mogoče kdo razmišlja o nedelji? 12 stopnij, delno oblačno, proga zaenkrat je prosta.
misty Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 Na koledarju je 8. 6. spremenil barvo. Rdeč je. Še en slovenski dan na Grobniku v organizaciji MC AMD-TAM in MC Savinja. Bogate nagrade za dirko "open". Pridete? :naughty: :naughty: :devil: če smo se lani videli in je blo u redu (sicer je popoldne malo prehitro minilo) ne vem zakaj se letos nebi :D še več takih postov :OK:
kađiva Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 hmmm 8.6. to je dva tedna po happeningu...po moje mi ne bo znesel oboje :) letos grem probat na happening...."timska utrka" :D :D
Gregs Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 Mogoče kdo razmišlja o nedelji? Ne.... do srede bo delalo ššššššk...šššššk..... (po snegu).... :whistle:
nikoleta Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 (popravljeno) Ne.... do srede bo delalo ššššššk...šššššk..... (po snegu).... :whistle: Halo poglej tole ni slabo pod Rjeka http://www.hrvaska.net/maini/vreme.htm uglavnem je napoved jasno 10 do 12C samo malo bo pihljalo ali pihalo. Popravljeno Februar 17, 2006. Popravil nikoleta
spidy Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 Halo poglej tole ni slabo pod Rjeka http://www.hrvaska.net/maini/vreme.htm uglavnem je napoved jasno 10 do 12C samo malo bo pihljalo ali pihalo. Kwa ti misliš ali bi šli ali ne? Lp
nikoleta Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 Spidy A ti to mene sprašuješ ? Če me ti kar povem če bo res tako grem pa naj gre vse u kurac ker imam dost čakanja. Lani sem bil dol tak čas in je blo kar O.K in tudi 10 stopinj je dovolj za dober cajt.
Terminator Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 Spidy A ti to mene sprašuješ ? Če me ti kar povem če bo res tako grem pa naj gre vse u kurac ker imam dost čakanja. Lani sem bil dol tak čas in je blo kar O.K in tudi 10 stopinj je dovolj za dober cajt. That's the spirit! .)
spidy Objavljeno Februar 18, 2006 Opozori Objavljeno Februar 18, 2006 Sori nic ne bo, sem zbolu :wacko:
BIZIXXX Objavljeno Februar 21, 2006 Opozori Objavljeno Februar 21, 2006 Nikoleta, vidim da si bil v nedeljo dol :OK: . Kakšen komentar? p.s. Slikco sm snel iz foruma Motori.hr.
Terminator Objavljeno Februar 21, 2006 Opozori Objavljeno Februar 21, 2006 Ljepote grobničke i ljepote motora... B)
P182 Objavljeno Februar 21, 2006 Opozori Objavljeno Februar 21, 2006 @Nikoleta kje se je štoparca ustavla :hmm:
salsa Objavljeno Februar 22, 2006 Opozori Objavljeno Februar 22, 2006 Noče povedat, ker se za rekorde ponavad pije........ :grim :grim :grim
BIZIXXX Objavljeno Februar 22, 2006 Opozori Objavljeno Februar 22, 2006 Salsa :OK: :OK: No, Nikoleta kok je blo 1.3xx,xx?? :worship: :worship: A zdej nas boš pa pustu čakat? Lp, Bizi
misty Objavljeno Februar 22, 2006 Opozori Objavljeno Februar 22, 2006 mislim da bo useen mogu dat za pijačo, na motori.hr so izdali njegov čas :OK:
kađiva Objavljeno Februar 22, 2006 Opozori Objavljeno Februar 22, 2006 haha nikoleta zjebal si Hrvate :grim :grim vidm,da jim neki ni šlo v račun kako je loh eden tik za no.69 Suzijem bil :OK: super cajt :worship: :worship:
nikoleta Objavljeno Februar 22, 2006 Opozori Objavljeno Februar 22, 2006 Halo Banda zvohate pa vse a ne ? Teče po žilah ja vem vem. Sem bil odsoten dva dni pa zato malo pozno. Ja blo je odlično zjutraj mal mokro pa se je posušilo pol pa OGENJ pa je šlo kar nekaj krogov 1.36 pa drobiž tja do 1,37. Uglavnem prej nisem spal ker sem pogrešal motor zdaj pa sploh ne spim ker samo razmišljam kdaj gremo spet dol tišat. P.S končno sem še sliko svoje riti dobile evo jo
bu5a Objavljeno Februar 22, 2006 Opozori Objavljeno Februar 22, 2006 Halo Banda zvohate pa vse a ne ? Teče po žilah ja vem vem. Sem bil odsoten dva dni pa zato malo pozno. Ja blo je odlično zjutraj mal mokro pa se je posušilo pol pa OGENJ pa je šlo kar nekaj krogov 1.36 pa drobiž tja do 1,37. Uglavnem prej nisem spal ker sem pogrešal motor zdaj pa sploh ne spim ker samo razmišljam kdaj gremo spet dol tišat. P.S končno sem še sliko svoje riti dobile evo jo uuu huda fotka :OK:
Terminator Objavljeno Februar 22, 2006 Opozori Objavljeno Februar 22, 2006 Halo Banda zvohate pa vse a ne ? Teče po žilah ja vem vem. Sem bil odsoten dva dni pa zato malo pozno. Ja blo je odlično zjutraj mal mokro pa se je posušilo pol pa OGENJ pa je šlo kar nekaj krogov 1.36 pa drobiž tja do 1,37. Uglavnem prej nisem spal ker sem pogrešal motor zdaj pa sploh ne spim ker samo razmišljam kdaj gremo spet dol tišat. P.S končno sem še sliko svoje riti dobile evo jo Koje li dupice, da nisam hetero - jao - najebo bih ga! :D :OK:
salsa Objavljeno Februar 22, 2006 Opozori Objavljeno Februar 22, 2006 Sam poglejte tole slikco, sama šminka.. :D nov kombinezon, pa novi škornji, nove plastike.....uf uf zdej ko smo cajt zvedl bo pa spet pol Slovenije jezne nate. Eh če bi se faušija dala prodat, to bi lahk dirkal...... :blush: :blush: :blush:
misty Objavljeno Februar 22, 2006 Opozori Objavljeno Februar 22, 2006 a lahko jest prvi? pliiiiz :D nikoleta, s tako opremo ma da gre pod 1.35 sploh ne vem kaj si delal 1.36 halooo, pa sej to se motor zna sam tolk peljat :naughty: :lol1:
nikoleta Objavljeno Februar 22, 2006 Opozori Objavljeno Februar 22, 2006 Sam poglejte tole slikco, sama šminka.. :D nov kombinezon, pa novi škornji, nove plastike.....uf uf zdej ko smo cajt zvedl bo pa spet pol Slovenije jezne nate. Eh če bi se faušija dala prodat, to bi lahk dirkal...... :blush: :blush: :blush: Ja to pa pol bi si pa lahko vse še enkrat kupil.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se