kat Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 Po mojem mnenju najnevarnejši del steze za počasneže (v smislu trka od zadaj) je izhod iz luknje, torej zadnji levi ovinek v luknji proti zagrebški ravnini - zdravila nimam <_< :grim ravno prejšnjo sezono me je tam en zakomolčil :( , filling res ni fajn k te en iznenada vleče dol z motorja :kva2:, k sreči sva se odkomolčila brez posledic .. hja zdravilo .. par m naprej je ena krasna ravnina pred Zagrebškim, ampak zgleda da glih teh par m šteje :grim
Terminator Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 Zelo koristno je obleči odsevni brezrokavnik. Morda kar namesto dvignjene roke. D. Pa obvezno z napisom Slow ridder ahead! Pa mogoče še - POZOR - lohk naredim kej nepredvidljivega! :D. :grim ravno prejšnjo sezono me je tam en zakomolčil :( , filling res ni fajn k te en iznenada vleče dol z motorja :kva2:, k sreči sva se odkomolčila brez posledic .. hja zdravilo .. par m naprej je ena krasna ravnina pred Zagrebškim, ampak zgleda da glih teh par m šteje :grim Si mi dala idejo - wedding on the race track! Zakomolčenje, poljub, menjava prstanov i eto... novo motočenca pa honeymoon čez ciljno - what a perfect day... .)
kat Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 Pa obvezno z napisom Slow ridder ahead! Pa mogoče še - POZOR - lohk naredim kej nepredvidljivega! :D. Si mi dala idejo - wedding on the race track! Zakomolčenje, poljub, menjava prstanov i eto... novo motočenca pa honeymoon čez ciljno - what a perfect day... .) Ekola se priporočam za brezrokavnik :OK: ...... wedding on the race track :blink: ----> honeymoon in Rijeka hospital :P
Red Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 Bo kakšno poročilo o otvoritvi......gneči v minulem vikendu :) ? Misty, navali :yea1: .....lahko v prvi osebi :whistle:
SiR Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 Ekola se priporočam za brezrokavnik :OK: ...... wedding on the race track :blink: ----> honeymoon in Rijeka hospital :P jst sm ga tut nabavu bo zgledal, kot da se na motorju pelje eno veliiiiko sonce :-)
Terminator Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 Ekola se priporočam za brezrokavnik :OK: ...... wedding on the race track :blink: ----> honeymoon in Rijeka hospital :P He, he sem že probu "singlemoon" in rijeka - sušak - hospital... ne priporočam! .) Upam, da se kmalu vidimo - bosta 14-tega dol? Lp.
gapi Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 99% bom jst 14. dol! Seveda z mojo Yamahco :) tak da se vidimo ane :OK:
fp4492 Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Mislite 13. (v četrtek), ko je prosti trening, ne? Ali se je kaj spremenilo?
Terminator Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Mislite 13. (v četrtek), ko je prosti trening, ne? Ali se je kaj spremenilo? Ups maš prou - 13-tega - četrtek, sem malo pomešao! :?
fp4492 Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Uh, hvala bogu. Sem že mislu, da sem si za napačni dan dopust vzel. :D Torej, se vidimo 13., jaz že odštevam, pa molim bogovom vremena za sonček.
torque thirsty Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Oj! A se ne mente o moto happening-u, ki bo 27.4. ali kaj? Kaj je pa 13. dol? LP
ZOX Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Oj! A se ne mente o moto happening-u, ki bo 27.4. ali kaj? Kaj je pa 13. dol? LP Živjo Ne, govori se o 27.4.,o slovenskem dnevu na Grobniku. 13.4. pa je prosti trening na Grobniku Lp
Jure007 Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Po mojem mnenju najnevarnejši del steze za počasneže (v smislu trka od zadaj) je izhod iz luknje, torej zadnji levi ovinek v luknji proti zagrebški ravnini Jp, tam jo je leta 90 na zadnji dirki ki je bila za svetovno prvenstvo skupil nemški dirkač na HB racing Hondi, Reinhold Roth. Tega crasha ne bom pozabu nikoli :S V tisti nesreči jo je skupil tudi Alex Criville vendar ni bilo hujšega. In kaj je bilo? Skoraj pri koncu dirke je začelo deževati. Počasnejši in za krog zaostali voznik je močno :slap: takrat zmanjšal, ravno na izhodu iz lukne, Roth in ostali pa so bili boj za vrh. In Roth je prišel ravno v položaj, ko ni mogel videti tistega "dirkača" in je s polnim plinom v šusu priletel vanj :wacko: Kdor ni videl tiste nesreče, si ne more predstavljati kako grozno je to zgledal :cry: Ne vem, kaj je sedaj s tem dirkačem samo mislim, da se še danes ne zaveda sveta okoli sebe.
Godspeed Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 Dirka bi morala biti že krog pred pred nesrečo prekinjena, saj je že takrat deževalo, vendar so zaj*****li redarji oz. vodja tekmovanja, ki so prepozno (tipično za ex YU) začeli mahat z rdečo zastavo za prekinitev. V taki situaciji dirkači niso vedeli ali je prekinjeno ali ne in nekateri so vozili počasi, nekateri še na polno. Potem je bil kaos. Definitivno napaka organizatorja - prepozna odločitev za prekinitev, takrat je bilo že prepozno. Sploh so organizatorji na Grobniku imeli kar nekaj cvetk, slamnate bale na izhodu iz boksov (Spencerja so sneli z motorja potem ko je s kolem zadel vanjo), še "boljši" je bil slamnati zid prav tako na izhodu iz boksov. Že prvi štart 125 kubikov je šel direktno v to slamo in jo je razmetalo po celi stezi.
spidy Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 Evo končno sem bil na pisti - prvič letos. Na speedweekendu, bilo je :OK: . Voznikov sploh ni bilo veliko, dovolj sem se na vozu, pa se na času sem se popravu. Komi čakam naslednji grobnik!
fp4492 Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 ... Komi čakam naslednji grobnik! ... V četrtek 13. :OK: :OK: P.S.: mogoče zaupaš čas, ki si ga odpeljal?
suzuki Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 Jp, tam jo je leta 90 na zadnji dirki ki je bila za svetovno prvenstvo skupil nemški dirkač na HB racing Hondi, Reinhold Roth. Tega crasha ne bom pozabu nikoli :S V tisti nesreči jo je skupil tudi Alex Criville vendar ni bilo hujšega. In kaj je bilo? Skoraj pri koncu dirke je začelo deževati. Počasnejši in za krog zaostali voznik je močno :slap: takrat zmanjšal, ravno na izhodu iz lukne, Roth in ostali pa so bili boj za vrh. In Roth je prišel ravno v položaj, ko ni mogel videti tistega "dirkača" in je s polnim plinom v šusu priletel vanj :wacko: Kdor ni videl tiste nesreče, si ne more predstavljati kako grozno je to zgledal :cry: Ne vem, kaj je sedaj s tem dirkačem samo mislim, da se še danes ne zaveda sveta okoli sebe. Hola Jure! ja, tisto je bilo res grozno... pa vse bi se lahko v redu končalo če ne bi un žmuksl vozil po idealni liniji... :cry: :cry: :cry: nekaj o RR pa sem našel tule - očitno s o njem posneli tudi film SharpNinja in freya 2
spidy Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 (popravljeno) V četrtek 13. :OK: :OK: P.S.: mogoče zaupaš čas, ki si ga odpeljal? V četrtek ne bom mogel ker ima sodelavec dopust in bom delal za dva. S časom se še ne bom hvalil! :P BTW za mene dobro, če pa pogledas realno pa še nekam za na rep 600 klase. Popravljeno April 10, 2006. Popravil spidy
GhostRR Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 Kaj vzeti za obutev? Supercorsa, BT002 ali 209 GP? Vse je podobnega cenovnega razreda. Kakšne imate kaj izkušnje - posebno me zanima za grobniški asfalt?
duhec Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 @GhostRR: glavno je, da bodo crne in okrogle, z vsemi ostalimi bos mel probleme! :P vsaj tko bi mama rekla.. ;) ----------------------------------------------------------------------------- Gremo 13.4.? :P [attachmentid=67388]
GhostRR Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 Jah, vzel bom 209GP, ker mi je všeč oznaka "GP" :D ... kva nej pa druzga nardim :hmm: :P ... itak da se vidmo, napovedano vreme je 1A... v koledarju je dan še vedno zelen... torej gasa :ninja:
SiR Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 Kaj vzeti za obutev? Supercorsa, BT002 ali 209 GP? Vse je podobnega cenovnega razreda. Kakšne imate kaj izkušnje - posebno me zanima za grobniški asfalt? supercorsa ...
fp4492 Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Ojla! Zdej pa grem počasi pripraviti moped, jutri zjutraj pa v kombi in na Grobnik :yea1: Jutri planiram biti dol nekje od 10.30 do 11.00, vozil bom pa po pavzi (se pravi po 13. uri). Pred tem pa, da se malo umirim in pregledam pisto. Se vidimo doli. Lp
BIZIXXX Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Zgleda da nas bo kr nekaj dol. Midva z Terminatorjem štartava nekje ob 11 iz Lj. Se vidjamo!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se