MATS Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 Bo ok? .) Tale zgorna je super, bi še kdo mislo da sma se s Kecom devala. Hvala.
fp4492 Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 Si si pa dober zapomnu.To je moj rekord.Lani s Kawasakijem sm pršu na 1.42,00 nižji pa nikakor. Ja, cifre si vedno dobro zapomnim, sploh, če je kdo toliko hitrejši od mene, da sem mu pol lohka fouš, he, he :devil: . Ne, hecam se, res si se dober peljal.
Terminator Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 (popravljeno) Eto... desna tipka save as... http://www.communicormedia.com/grobnikonboard.wmv Popravljeno Maj 6, 2006. Popravil Terminator
TSC-LABA Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 A je kakšna slika od enga butla z rdečo cbr600 k je imela kamero na tanku (med 2-4 uro)? Sem se cele praznike matru s stojalom za na tank (custom-made) pa se ni obnesel. Se je kamera preveč tresla pa še "šraufi so se odšraufal" in je bilo nemogoče hitro pelat in snemat, ker sem jo skoz s čelado butal. Tako, da design stojala popravljam in upam, da bo 18-tega zadeva delovala. Link do videa kmalu... Hm, bi dal več specifikacij? Kombinezon, čelada, barve, kakšna številka? Ker je CBRk kar nekaj...isti problem kot pri GSX-Rih...
Terminator Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 (popravljeno) Hm, bi dal več specifikacij? Kombinezon, čelada, barve, kakšna številka? Ker je CBRk kar nekaj...isti problem kot pri GSX-Rih... rdeča cbr600f, črn kombinezon - siva pa bela črta čez prsa in rokave, schubert siva čelada z nalepkami, kamera na tanku -nč številke - še špegle sem mel gor, ker nisem hotu kej preveč izvajat s kamero onboard - e, tako.. tanx, če maš kaj? Popravljeno Maj 6, 2006. Popravil Terminator
jose Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 Eto... desna tipka save as... http://www.communicormedia.com/grobnikonboard.wmv kul video B) :)
TSC-LABA Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 rdeča cbr600f, črn kombinezon - siva pa bela črta čez prsa in rokave, schubert siva čelada z nalepkami, kamera na tanku -nč številke - še špegle sem mel gor, ker nisem hotu kej preveč izvajat s kamero onboard - e, tako.. tanx, če maš kaj? Evo, ena sama, še ta žal ni biser kvalitete :( Nažalost nisem pravi :cry: Sem bil pa zelo podoben, akrapovič izpuh in zelo bel kombinezon. Vseno hvala za trud. Lp ANže No, potem pa tale...kvaliteta tudi tu šepa...
ZOX Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 No, potem pa tale...kvaliteta tudi tu šepa...
Terminator Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 Za vsak slučaj, če kdo ne ve 18 tega je "green day" na Grobniku.
Furioso Objavljeno Maj 12, 2006 Opozori Objavljeno Maj 12, 2006 Na koledarju je 8. 6. spremenil barvo. Rdeč je. Še en slovenski dan na Grobniku v organizaciji MC AMD-TAM in MC Savinja. Še malo.... :OK:
bober Objavljeno Maj 13, 2006 Opozori Objavljeno Maj 13, 2006 evo jest sm se pa na nov upisov pa me zanima sm neki spremlu k vozjo ene bejbe motorje in menda ful dobr vozjo kero so to neki sm slišu o eni tini pa urški!!!!!!!!!!!! dejte kej napisat menda sta ful hitre :?
Terminator Objavljeno Maj 13, 2006 Opozori Objavljeno Maj 13, 2006 evo jest sm se pa na nov upisov pa me zanima sm neki spremlu k vozjo ene bejbe motorje in menda ful dobr vozjo kero so to neki sm slišu o eni tini pa urški!!!!!!!!!!!! dejte kej napisat menda sta ful hitre :? nč menda, ziher hitre - hitre.... tm okol 1.40...al pa clo pod... .)
joe1 Objavljeno Maj 13, 2006 Opozori Objavljeno Maj 13, 2006 Za vsak slučaj, če kdo ne ve 18 tega je "green day" na Grobniku. :OK: :OK: bi kaj vec napisal kar se tega tice evo jst prvic slisim
salsa Objavljeno Maj 13, 2006 Opozori Objavljeno Maj 13, 2006 Bom se enkrat povedu, da ni samo green day prost dan za vožnjo na Grobniku. Vsi, ki se želite vozit, pokličite v pisarno Grobnika in vam bodo povedali kdo je najel stezo za prihodnje dni in kdaj se lahko vozi oz. kdaj ne. Palča se pa najemniku steze kar dol. Npr. mi smo v sredo vozili plačali pa Italijanu GPRM racing.
Terminator Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 (popravljeno) Za vsak slučaj, če kdo ne ve 18 tega je "green day" na Grobniku. :OK: :OK: bi kaj vec napisal kar se tega tice evo jst prvic slisim Green day = dan prostega treninga. Greš dol - plačaš - voziš. 1 ura je 325 kun, ostaneš pa vedno lahko mal več. .) Drugace pa, če ti motohappeningi, slovenski dnevi in prosti treningi niso dovolj, pa tako kot je salsa povedal... Popravljeno Maj 14, 2006. Popravil Terminator
Roman Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 evo jest sm se pa na nov upisov pa me zanima sm neki spremlu k vozjo ene bejbe motorje in menda ful dobr vozjo kero so to neki sm slišu o eni tini pa urški!!!!!!!!!!!! dejte kej napisat menda sta ful hitre :? Tina se piše Katrašnik, stara je okol 17 let (mislim, da pri tej starosti to še ni skrivnost), vozi pa ene dve leti starega, precej serijskega Kawasakija 600. Po moje je njen (trenutno) najboljši čas kroga na Grobniku 1:41,007, je pa do lanskega leta tekmovala s skuterjem.
Furioso Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 8. junij 2006 - "Dan varne vožnje na Grobniku"
spidy Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 Furioso, dej mi prosim na PM pošlji podrobnosti za prijavo, TRR, naslov,... Hvala
Furioso Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 Včeraj (14. 5. 2006), POP TV, Športna scena; od 30:20 dalje Slovenski dan na Grobniku, reportaža
decaf Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 8. junij 2006 - "Dan varne vožnje na Grobniku" Verjetno pridemo :OK: A to boste meli skupaj z MC Savinja, tako kot lani?? Pol je vseeno če se kar pri Frenku prijavimo?? Decaf!
Furioso Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 Verjetno pridemo :OK: A to boste meli skupaj z MC Savinja, tako kot lani?? Pol je vseeno če se kar pri Frenku prijavimo?? Decaf! Kar pridite! Točno tako; vseeno je, kje se prijavite. Lp, Fury
GhostRR Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 A vam dela spletna stran: http://www.grobnik.com.hr/ ?
RSTDRIVER Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 A vam dela spletna stran: http://www.grobnik.com.hr/ ? spust .com pa bo... :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se