zrime Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Eh. :slap: Pozabu NAJBOLJ pomembno informacijo!! 5. in 6. septembra 2006 je spet "moto slobodni dan" :OK: Lahko seveda preveriste tudi tukaj. Imam eno vprašanje. V soboto sem bil na Grobniku na rekreacijski vožnji. Odšel čisto razočaran ker se ni smelo voziti hitro. Me pa zanima kaj pomeni moto slobodni dan. Se lahko vsi vozijo po pisti, koliko stane ali ti merijo čase... Bi šel probat enkrat bolj resno, po možnosti če gre kdo z prikolico dol.
fecko Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 :? A mogoče kdo ve kaj se dogaja ta vikend na grobniku? na njihovi spletno strani, pod rezervacijo piste, piše da so dirke. A kdo ve kakšne? :? Hvala Lp Zorman fićo 350 KS
fecko Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Imam eno vprašanje. V soboto sem bil na Grobniku na rekreacijski vožnji. Odšel čisto razočaran ker se ni smelo voziti hitro. Me pa zanima kaj pomeni moto slobodni dan. Se lahko vsi vozijo po pisti, koliko stane ali ti merijo čase... Bi šel probat enkrat bolj resno, po možnosti če gre kdo z prikolico dol. Jest sm pelu krog 2:51......za posrat-štopu nas je en Kawasaki :SS
BIZIXXX Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 Imam eno vprašanje. V soboto sem bil na Grobniku na rekreacijski vožnji. Odšel čisto razočaran ker se ni smelo voziti hitro. Me pa zanima kaj pomeni moto slobodni dan. Se lahko vsi vozijo po pisti, koliko stane ali ti merijo čase... Bi šel probat enkrat bolj resno, po možnosti če gre kdo z prikolico dol. Mislim da na rekreacijski še ni šlo pod 2,15. Rekreacijska vožnja je mislim da vodena z inštruktorjem in od tega je odvisna hitrost.Plus tega da ne rabiš imeti kompletne opreme, sem vidu da so se modeli vozili tudi v kavbojkah in supergah. Če si si zaželel hitrosti, bi plačal trening v enih od grup, pa bi videl hitrost. Slobodni moto dan pomeni da je proga odprta za vse motoriste. Časov ti ne merijo, laptimer moraš imeti ali pa prijatelja z štoparico. Cene pa so: 1h 45 eur 2h 70 eur 3h 90 eur 6h 110 eur Cene so nekje +/- 10 procentov. Lp, Bizi
zrime Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 A gre kdo dol 5,6 september. Seveda če bo vreme.
brotherr6 Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 A gre kdo dol 5,6 september. Seveda če bo vreme. če bo vreme vsekakor :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
PERO58 Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 če bo vreme vsekakor :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Vreme bo, garantirano :hmm: :naughty:
duhec Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 Jst + ena motoristka :naughty: Delovni procesi dopuscajo it na grobnik, zdej mora samo se vreme odobrit. @pero58: ce vreme ne bo uredu odgovarjas ti! :devil:
PERO58 Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 Jst + ena motoristka :naughty: Delovni procesi dopuscajo it na grobnik, zdej mora samo se vreme odobrit. @pero58: ce vreme ne bo uredu odgovarjas ti! :devil: Nisem trdil,da bo vredu vreme! :naughty:
ZOX Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 Včeraj na Grobniku BOBO Racing :OK: prosti trening in dirka bilo kar nekaj slovencev---> najboljši odnesli domov pokal ali celo dva :) več o tem v temi: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...mp;#entry778325 ali www.bobosbk.it Lp
Gregs Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 Delovni procesi dopuscajo it na grobnik, zdej mora samo se vreme odobrit. Kateri dan: 5. ali 6.? :hmm: Gres in Bladzo tudi planirata priti, ampak najbrž bolj 6. kot pa 5.
duhec Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 Ma tko ti povem. 5.9. sm fraj medtem ko 6.9. delam ob 22h pa vse do druzga dneva zjutro tko da se bolj nagibam proti 5.9. Sam itak bo vreme skifo tko da bom sel takrat ko bo boljse vreme. Po pravici? Se mi ne sanja kdaj bom sel. :blush:
Gregs Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 V redu... se že uskladimo, če ne, pa dobro žganje po pisti... ;)
berni Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 Se je mogoče kdo pozanimal za točne cene za 5 in 6 september. Hvala
pissmonkey Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 1h - 45 EUR 1/2 dneva 95 EUR
Gregs Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 Gres in Bladzo tudi planirata priti, ampak najbrž bolj 6. kot pa 5. Po novem bolj 5. kot 6... :D
igorzx Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 Vreme zgleda bo lepo, se tasprednji gumo zamenjam pa gremo
duhec Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 Enako pri meni. :yes: Komej cakam, me ze prou trese k mi manjka doza ;)
BONO Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 Ali gre kdo jutri popoldne na Grobnik? Jaz štartam iz gorenjskega konca okoli 12. Če kdo želi se lahko peljemo skupaj. Lp B
Gregs Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 Jaz štartam jutri okoli 11:00 iz Lj dol. Če gre kdo zraven, naj pa PM napiše...
moto_freak Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 Kaj tukaj noben nima službe/faxa ipd? Vsi se samo po pistah preganjate :devil: Sem fauš :cry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se