Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ampak F1 bi pa morala 1.20 pa drobiž letet na grobniku ko bog? :naughty:

Sigurno bi leteli novodobni izstrelki imenovani F1 krepko pod 1.20!!

Objavljeno

Naj me kdo popravi, ampak men se zdi da je formula leta 89 letela 1.15 ko je bil agostini z 500gp in Rosberg z formulo. Čeprav je blo videt da formula ni bila pripravljena tko kot treba.

Objavljeno

ko bi vidl pisto ki je :cry: bi večina šla domov

Objavljeno

..pod 1.10...

Objavljeno

Zagotovo! Tam podtlak igra svojo vlogo, bolid je kar priliman na tla :)

Objavljeno

Naj me kdo popravi, ampak men se zdi da je formula leta 89 letela 1.15 ko je bil agostini z 500gp in Rosberg z formulo. Čeprav je blo videt da formula ni bila pripravljena tko kot treba.

1.19

Objavljeno

Kolk $ ?

Italijančki imajo svoje cene, ti pa greš tja in se zmeniš. Mislim da je blo v zadnje 95 evrov, dirka vključena.

Objavljeno

Če uporabim dejstvo, da je na vsakem ne-spremenjenem dirkališču Rossi 5 sekund hitrejši od Wayna in formula po 10 sekund hitrejša od Rosija gre matematika ugibanja ne-kako takole;

Grobnik rekord 1.28.7.

Rossie (možni) 1.23.X

F1 (možni) 1.13.X

:hmm:

Objavljeno

Če uporabim dejstvo, da je na vsakem ne-spremenjenem dirkališču Rossi 5 sekund hitrejši od Wayna in formula po 10 sekund hitrejša od Rosija gre matematika ugibanja ne-kako takole;

Grobnik rekord 1.28.7.

Rossie (možni) 1.23.X

F1 (možni) 1.13.X

??? Zdaj si mi pa delo naredil. Se vrnem kmalu. :D

Objavljeno

Grobnik rekord 1.28.7.

Rossie (možni) 1.23.X

F1 (možni) 1.13.X

Formula je kar okoli 25 sekund hitrejsa od gp, kar sem jaz gledal...

Objavljeno

Formula je kar okoli 25 sekund hitrejsa od gp, kar sem jaz gledal...

Se strinjam sam, da bi formula letela na grobniku pod minuto je skoraj neverjetno. :eek:

1.10 je pa po-mojem možno... :hmm:

Objavljeno

Neke razlike so spet pa nemore bit nevem koliko.. Saj motor bi krajšal tiste ovinke z ravnicami iz izhodi z ovinkov

Objavljeno

BOBO 13.09.2006

Sm mal neveden: kakšne dirke so te Bobo? Pa kako to, da samo 3 kroge??

Sam "toti" se pa še zmer pele :OK:

Objavljeno (popravljeno)

Zanima me kdaj se,da pelat dol ta mesec(prosti trening)? Kakšni zeleni dan,zakup steze?Imate kakšno tel. št. za poklicat al kšno internetno stran,karkoli..Jst nč ne najdem

lp

Popravljeno . Popravil Original-One
Objavljeno

Original-One Objavljeno Danes, 10:18 AM

Zanima me kdaj se,da pelat dol ta mesec(prosti trening)? Kakšni zeleni dan,zakup steze?Imate kakšno tel. št. za poklicat al kšno internetno stran,karkoli..Jst nč ne najdem

www.grobnik.hr

Tukile maš vse.

Objavljeno

lp

Ampak najbolj zanimivo pri iskanju je, da če čš kej najdet moraš najprej ISKAT!!!

V tej temi je na vsakih 5 strani isto vprašanje kot je tvoje in odgovor nanj, tako da ne nas imet za budale, češ-nč ne najdem!!! :fight1:

Objavljeno

Ampak najbolj zanimivo pri iskanju je, da če čš kej najdet moraš najprej ISKAT!!!

V tej temi je na vsakih 5 strani isto vprašanje kot je tvoje in odgovor nanj, tako da ne nas imet za budale, češ-nč ne najdem!!! :fight1:

JEBI GA pač sm probu najdt na guglu in ni prikazal zgoraj navedene strani,sicer pa tebe nism nč vprašu in če nimaš kšnih pametnih informacij ni sploh treba pisat tko, da chill out

Objavljeno

Sam "toti" se pa še zmer pele :OK:

Če se ne motim, je Toti na zadnjem happeningu postavil svoj osebni rekord 1:32.8xx in to na timski dirki v soboto.

Objavljeno

Če se ne motim, je Toti na zadnjem happeningu postavil svoj osebni rekord 1:32.8xx in to na timski dirki v soboto.

:o :eek:

:worship: :worship: :worship:

To je pa že tak cajt, da res vsaka mu čast :OK:

Objavljeno

:o :eek:

:worship: :worship: :worship:

To je pa že tak cajt, da res vsaka mu čast :OK:

saj je tudi na otoku manu rastural :OK: tak da ni kaj komentirat.................. :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Objavljeno

Smo bli včeraj dol na "Jura rejsing" (sicer kot gledalci) ampak vseeno. Vreme je biu prekrasen... lahko vam je žal, da niste šli vsaj pogledat, pa tut slovenci so raztural... :OK: Bravo naši.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!