Alla Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 Men je bilo pa v Kölnu full všeč. Da ne govorim, delo v Bayer-ju :OK: . Pa hrana tudi ni bila slaba. Edino kar bi štela za pomanjkljivost.....v 2 mesecih nisem videla niti enega domačina, ki bi se ga splačalo vsaj 2x pogledat. Alla B)
Nagaya Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 Mer recimo London ni bil po godu...neki mi ni stimalo....preveč je blo vse našponano... V Neaplju sem v mesecu dni dobila skor živčni zlom..pa ne zaradi prometa in tiste pregovorne italijanske površnosti, ampak zarad resnične bede, ki se ti razkaže ko si v nekem kraju malo dalj kot samo 4 dni na turističnem ogledu... kaj več zanimivega bi znal pa še kdo drug povedat O:-)
SiR Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 kaj več zanimivega bi znal pa še kdo drug povedat O:-) Ne morš zmer name računit...
Nagaya Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 Ne morš zmer name računit... kozel! :grim
AREA Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 Po tem kolko sem do zdaj vido vem samo to da za noben dnar ne bi sel zivet v Avstrijo in predvsem Nemčijo.
GorazdH Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 ne vem, če bi šel lih živet za zmeraj kam drugam....recimo tako za kako leto kje kako leto sm tako da res spoznaš deželo skozi in skozi...ma dom je le dom
tamikena Objavljeno November 13, 2005 Opozori Objavljeno November 13, 2005 (popravljeno) naj lepše je doma... :blush: :wub: bila v nemčiji...zlo zanimivo,v angliji...tudi...na nizozemskem....čista katastrofa...:SS... Popravljeno November 13, 2005. Popravil tamikena
king Objavljeno November 15, 2005 Opozori Objavljeno November 15, 2005 naj lepše je doma... :blush: :wub: bila v nemčiji...zlo zanimivo,v angliji...tudi...na nizozemskem....čista katastrofa...:SS... tut jaz tko pravim,...dokler ne okusiš zunanjega sveta ne veš kaj imaš doma :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se