Skoči na vsebino

Hvaležnost za gostoljubnost...

Funakoshi

Priporočene objave

>klik<

A se je tem kretenom čist strgal! :angry2: Peesda jim mamina, pridejo v tujo državo (če ne oni, pa njihovi starši), kršijo zakon in ker se seveda policajem ne pustijo prijeti, raje pobegnejo v eno kurchevo elektro centralo in se pustijo scvret. In to je pol povod, da znori vsa drhal (da me ne bo kdo kurcu -> tisti, ki norijo zagotovo SO drhal. Seveda s tem ne mislim ostalih, ki se znajo normalno in civilizirano obnašat).

Pol se pa kr neki qurčijo, da je policija fentala une dreke in evo razlog, da vse rasjebejo, kar je lepšga od njih. :angry2: :angry2: :angry2:

Pol se pa že eni varuhi človekovih pravic (neki dvojniki našega Hanžka :blink: ) javljajo, da to je pa zato, ker reveži nimajo služb, pa izobrazbe in so zato tok zafrustrirani, da morjo neki razfukat! Razbijajo pa v svojih soseskah, avte sotrpinov, pa štacune, pa šole (namest, de bi raj v to šolo hodil, pa se učil, pol bi pa mal lažje dobil službo, ki bi jim omogočala mal boljši standard... ), pa mal po policajih strelajo...

Ajde narod užgi po ksenofobu Funakoshiju! :xx:

Popravljeno . Popravil Funakoshi
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

javljajo, da to je pa zato, ker reveži nimajo služb, pa izobrazbe in so zato tok zafrustrirani, da morjo neki razfukat! Razbijajo pa v svojih soseskah, avte sotrpinov, pa štacune, pa šole (namest, de bi raj v to šolo hodil, pa se učil, pol bi pa mal lažje dobil službo, ki bi jim omogočala mal boljši standard... ), pa mal po policajih strelajo...

Ajde narod užgi po ksenofobu Funakoshiju! :xx:

Tut jst ne podpiram nasilja... Sicer pa o tej francoski problematiki, o njihovem "uvozu delovne sile", o socialni problematiki tam itd. vem čisto premalo ... Zato si ne upam soditi.

Jasno je le, da je bilo tisto "scvrtje dveh bednikov" verjetno le drobna kapljica čez rob ...

Ampak najlažje je rečt "pretiravajo - dva se scvreta po lastni krivdi, potem pa tisoči po krivem uničujejo cele četrti"...

Nihče od nas ne ve, kolk gneva in zakaj se je kje nabiralo...

Nihče od nas, ki v glavnem pizdakamo zaradi malce višje podražitve registracije motorja (ki je luksuz)...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nič čudnega ne bi bilo, če bi se po sprejetih reformah to dogajalo pri nas :devil: upam, da se ne bo :devil:

konec novembra se Sloveniji obeta ultra-globalni štrajk ... Bomo videli, če bo komu pritisk dovolj dvignilo za take izgrede ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja Funakoshi - ksenofob si (sej jaz tudi nikoli nisem glih maral Xene) - ampak s tem ni nic narobe...

Vse deportirat al pa na plantazo bombaz obirat...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dej nehi no. A zdej boš pa reku, da zato ker so socialno v kurcu, da morjo vse razfukat.:angry2: A sindikatov nimajo al kaj?

Me prow zanima, kakšna je stopnja izobrazbe/zaposlenosti/znanja Francoščine (če ne druzga) med temi ljudmi. Po mojem čista 10ka. :grrr

Zdej je zadnje cajte ful v modi, da se neki pizdaka pa zahteva od države svega i svačega, za to se pa tud s kurcem ne migne (sej to najdemo tud pri nas, samo zaenkrat še v bolj omiljeni obliki).

Sm pa ziher, da dobijo v Franciji več socialne podpore, kt mam jest plače, pa mam visoko izobrazbo... A pol naj grem še jest komu avto zakurt, ker se mi zdi, da sm premal plačan, osnovni življenjski izdatki so pa killerski? :slap:

Tko, da ne tok o teh kaplah čez rob. Me prow zanima, če bi kermu od Francoske vlade stekla kapla čez rob, pa bi ukazu vojski/policiji strelat po drhali... Kaj bi pa pol reku? A ni tud to kapla čez rob. Sem prepričan, da vsem ostalim Francozom ne gre 100% bolš, kukr imigrantom. Jest še zmerm prawm, da če hočeš kej met, pol morš za to tud kej narest. :ninja:

konec novembra se Sloveniji obeta ultra-globalni štrajk ... Bomo videli, če bo komu pritisk dovolj dvignilo za take izgrede ...

Bi blo luštn, a ne? Bi mel vsaj novinarji svoje lastne nemire. Pol bi si že POPtv lohk umislu une podnapise, k jih ma CNN. :slap:

Sym, pol raj dej motor/avto v garažo, če slučajn reforme vlada sprejme, da se boš mel še s čem vozt. :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jest še zmerm prawm, da če hočeš kej met, pol morš za to tud kej narest. :ninja:

Bi blo luštn, a ne? Bi mel vsaj novinarji svoje lastne nemire. Pol bi si že POPtv lohk umislu une podnapise, k jih ma CNN. :slap:

Sym, pol raj dej motor/avto v garažo, če slučajn reforme vlada sprejme, da se boš mel še s čem vozt. :devil:

Tut jst pravim, da je treba kaj narest ,če češ kaj met. Lej - ti imaš urejene stvari in eksistenco, jst tut, tadej tut, prav tako večina forumašev (ali pa kar vsi). Načeloma bi se lahko reklo ,da smo popolnoma drug sloj od tistih izgrednikov... In zato pač ne mormo vedet, kako živijo... še huje pa je, če recimo tega niti nočeš objektivno pogledat...

obsojat je vedno najlažje. gre pač za sindrom družbe. Očitno družba ni dobro našlihtana. Ti po drugi strani morda trdiš, da je družba Ok, ampak da so posamezniki fouš narjeni ...

In ne da se mi o tem drkat zdej tuki. Veseu sm, da noben od priseljencev še ni požgal Ljubljane - to je tudi ta mera, do katere me ta zadeva še zanima.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vsem, ki nas pošiljate domov, bi rad povedal, da je naš dom, pa če vam je to všeč ali ne, tukaj v Evropi.

Naši očetje, priseljenci iz Afrike, Azije in drugod, so pomagali graditi Evropo po 2. svetovni vojni in zdaj to počnemu tudi mi. Opravljamo različna dela, tudi takšna, ki jih "pravi" Evropejci ne bi nikoli. Torej imamo tudi mi pravico bivati v Evropi in nihče ne more tega spremeniti. Za to pravico se bomo borili tako ali drugače, zato bi bilo veliko bolje, ko bi rasisti opustili svoje želje po izgonu priseljencev.

Komentar obiskovalca BBC-jeve spletne strani Sama Sudanija o nemirih v Franciji, BBC.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tut jst pravim, da je treba kaj narest ,če češ kaj met. Lej - ti imaš urejene stvari in eksistenco, jst tut, tadej tut, prav tako večina forumašev (ali pa kar vsi). Načeloma bi se lahko reklo ,da smo popolnoma drug sloj od tistih izgrednikov... In zato pač ne mormo vedet, kako živijo... še huje pa je, če recimo tega niti nočeš objektivno pogledat...

obsojat je vedno najlažje. gre pač za sindrom družbe. Očitno družba ni dobro našlihtana. Ti po drugi strani morda trdiš, da je družba Ok, ampak da so posamezniki fouš narjeni ...

In ne da se mi o tem drkat zdej tuki. Veseu sm, da noben od priseljencev še ni požgal Ljubljane - to je tudi ta mera, do katere me ta zadeva še zanima.

Jest za to, da povežem en plačilni dan z drugim kr pridno delam (čeprav sem državni uslužbenec) :slap: , za ostale ne vem... Podobno je verjetno v Franciji. Če pa nočeš hodit v šolo (pa ni nujno, da narediš faks!), pa ne pričakuj službe z big$$$, v kateri ti ni treba s qurcem mrdnt. Pol pa še težit, da ti tega prekleti zahodnjaki nočjo zrihtat. Ko jih jebe. So verjetn misl'l, da če bojo pršli na zahod, da jim nau treba nč delat, keš bo pa kr letel. Fak. Tko kt je reku Ein: spokat na ladjo, pa nazaj v S. Afriko. Tm pa naj požigajo, pa težijo, če to širiatsko pravo dopušča.

Kar se pa tiče pošlihtanosti družbe... Maš verjetno prow. Če bi blo pošlihtan, bi te dreke takoj sesul. Tko majo pa ene Hanžke, k jih branjo, pa podpirajo. :SS

Sym-> Me weseli, da ostajaš egoist. :devil:

Vsem, ki nas pošiljate domov, bi rad povedal, da je naš dom, pa če vam je to všeč ali ne, tukaj v Evropi.

Naši očetje, priseljenci iz Afrike, Azije in drugod, so pomagali graditi Evropo po 2. svetovni vojni in zdaj to počnemu tudi mi. Opravljamo različna dela, tudi takšna, ki jih "pravi" Evropejci ne bi nikoli. Torej imamo tudi mi pravico bivati v Evropi in nihče ne more tega spremeniti. Za to pravico se bomo borili tako ali drugače, zato bi bilo veliko bolje, ko bi rasisti opustili svoje želje po izgonu priseljencev.

Komentar obiskovalca BBC-jeve spletne strani Sama Sudanija o nemirih v Franciji, BBC.

Še slabš. Tist, kar so njihovi očetje pomagal gradit, zdej oni uničujejo. :slap:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nemiri so izbruhnili 27. oktobra, ko sta na begu pred policijo umrla dva najstnika. Divjanje se je kmalu razširilo po vsej Franciji, v njem pa večinoma sodelujejo priseljenci, ki zahtevajo ureditev svojega položaja. De Villepin naj bi v kratkem predstavil program socialnih ukrepov za izboljšanje položaja deprivilegiranih slojev prebivalstva.

Zveza francoskih islamskih organizacij je v nedeljo izdala verski ukaz, fatvo, in v njem obsodila nemire. "Za muslimane je prepovedano sodelovanje v dejanjih, ki so namenjena poškodovanju javne ali zasebne lastnine in ljudi," je med drugim zapisano v fatvi. Večina priseljencev iz Afrike je muslimanov.

Državnemu uslužbenecu Funakošiju pošilja še en lep pozdrav Matjaž ! Hanžekov ! Pa Fredy te tudi pozdravlja :fredy: , samo si mora brke in obrvi obrit, da ne bo odstopal od dolgoletnega slovenskega povprečja ! :ninja:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nemiri so izbruhnili 27. oktobra, ko sta na begu pred policijo umrla dva najstnika. Divjanje se je kmalu razširilo po vsej Franciji, v njem pa večinoma sodelujejo priseljenci, ki zahtevajo ureditev svojega položaja. De Villepin naj bi v kratkem predstavil program socialnih ukrepov za izboljšanje položaja deprivilegiranih slojev prebivalstva.

A zdej že kr neki zahtevajo. So združl prijetno s koristnim ->najprej mal razbijaš, ke v3 PM, pol se pa spomneš, da bi w bistvu lohk kej zahtevu... Pametno. Seveda se bodo posrani politiki usral pred raznimi varuhi človekovih pravic in jim takoj napisal kakšen zakonček, ki jih bo iz deprivilegiranih naredu privilegirane, pa bo spet mir... dokler se ne bo policija spet pognala v dir za ubogima in poštenima dilerčkoma...

Zveza francoskih islamskih organizacij je v nedeljo izdala verski ukaz, fatvo, in v njem obsodila nemire. "Za muslimane je prepovedano sodelovanje v dejanjih, ki so namenjena poškodovanju javne ali zasebne lastnine in ljudi," je med drugim zapisano v fatvi. Večina priseljencev iz Afrike je muslimanov.

Ja, sej so razne islamske verske skupnosti že obsodle in prepovedale teroristične napade, a glej ga zlomka, teh kar ni konec... Ma dej ne me basat s ftvami in ostalim BS... To je sam floskula, da se pokažejo, kakšni reveži so, naivneži jim pa nasedajo(-te)...

Da je pa večina priseljencev iz S. Afrike muslimanov me pa res čudi. Sem vedno mislil, da so pravoslavci... :hmm: :whistle:

Državnemu uslužbenecu Funakošiju pošilja še en lep pozdrav Matjaž ! Hanžekov ! Pa Fredy te tudi pozdravlja :fredy: , samo si mora brke in obrvi obrit, da ne bo odstopal od dolgoletnega slovenskega povprečja ! :ninja:

Državni uslužbenec Funakoshi pozdravlja M.H. in mu sporoča, naj se že odseli k sebi enakim --> recimo v Iran, al pa Gorski Karabah (sej ni važn, sam de je čim dlje...).

:fredy: -ja pa pozivam, naj si ne obrije brke in obrvi, ker ga potem ne bo moč več prepoznati. :o

Rude Boy, ti si nadpovprečen! Tvoja mama je zagotovo ponosna nate.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mi je zelo žal da se mi ne moreš pridružiti !

Naj ti nikar ne bo žal. Sicer sem pa že izgubljen v povprečju in se postal zdolgočasen slovenski ksenofob. :alien1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zveza francoskih islamskih organizacij je v nedeljo izdala verski ukaz, fatvo, in v njem obsodila nemire. "Za muslimane je prepovedano sodelovanje v dejanjih, ki so namenjena poškodovanju javne ali zasebne lastnine in ljudi," je med drugim zapisano v fatvi.

Potemtakem se je gospod Homeini v neki drugi fatvi proti gospodu S. Rushdieju gotovo hecal. Ti ti navihanček mali! :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Potemtakem se je gospod Homeini v neki drugi fatvi proti gospodu S. Rushdieju gotovo hecal. Ti ti navihanček mali! :)

cccc....Pepe....seveda se ni hecal.....samo niso ga resno jemali..... .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zej se je baje razširilo še v druge države......sam čakam kdaj bojo cigani pr nas začeli noret....sam to bojo AK47 rukali če se slučajno zgodi :D

Ti se zajebavaš, ampak to, kar se dogaja ni šala :angry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sm pa ziher, da dobijo v Franciji več socialne podpore, kt mam jest plače, pa mam visoko izobrazbo... A pol naj grem še jest komu avto zakurt, ker se mi zdi, da sm premal plačan, osnovni življenjski izdatki so pa killerski? :slap:

Ne ves, kolikokrat me prime, da bi nerdil nekaj takega...

:devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ti se zajebavaš, ampak to, kar se dogaja ni šala :angry:

Ne se zajebavam, se popolnoma zavedam resnosti situacije. Ampak to kar sm napisal da bi AK47 pokali ni zajebancija, sm enkrat doživel od blizu ko so se pred pošto strelali (drive by style), jaz sem bil pa morda 50m stran. Tako da je blo vse mišljeno 100% resno.

Popravljeno . Popravil Kontraband
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne se zajebavam, se popolnoma zavedam resnosti situacije. Ampak to kar sm napisal da bi AK47 pokali ni zajebancija, sm enkrat doživel od blizu ko so se pred pošto strelali (drive by style), jaz sem bil pa morda 50m stran. Tako da je blo vse mišljeno 100% resno.

No, da ne bo nesporazumov. Govoriš o tem, da bi ti uporabil AK47 ali da bi AK47 uporabili cigani?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evrope po drugi svetovni vojni niso gradili nikakršni priseljenci od drugod, ampak so jo iz ruševin na novo postavile evropske ženske (vdove, sirote). Neevropejci so se začeli v omembe vrednem številu priseljevat v Evropo šele v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja, ko je zahodna Evropa bila gospodarsko že zdavnaj na nogah.

In to daje uboščkom vso pravico, da uničujejo tujo imovino, pretepajo in ubijajo ljudi. Če bi to res bil njihov dom, ga ne bi uničevali. Normalen človek ne razbija in zažiga svoje imovine. To počnejo pijanci, mamilopapeki in umsko bolani ljudje.

In kakšna so ta dela, ki jih pravi Evropejci ne bi opravljali? Ne me basat s tem.

Ti "heroji" znajo uničevat samo stvari siromakov. Če jim kaj ni všeč, naj gredo pred parlament in naj tam naredijo red, če si upajo. Kot so ga Čačani v Beogradu. Tako pa ti "upori" zame niso nič drugega kot divjanje zadrogiranih pobesnelih delomrzniških tolp.

Srečo imajo, da domačini ne vzamejo pravico v svoje roke in jih začno mlatit in streljat.

Tudi sam imam včasih vsega čez glavo. Ali bi tudi mene zagovarjal kakšen "Hanžek", če bi požgal nekaj avtomobilov, pretepel starko in razbil kakšno šipo? Verjetno ne. Verjetno nisem prave barve.

Če jim je v Evropi res tako hudičevo težko, me zanima kdo je tisti hudobnež, ki jim ne pusti oditi od tu?

Pravijo, da ni služb za njih. V Franciji pa primanjkuje vodoinštelaterjev, električarjev, ... in jih "uvažajo iz vzhodnoevropskih držav. Ja katerih služb zanje ni? Direktorskih?

Funakoshi, pripiši na listo svoje stranke še moje ime.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdaj so pa oni razbojniki. Kdo, pa je bil razbojnik, ko smo "kakšno" stoletje nazaj z ladjami osvajali afriška ozemlja in si ustanavljali kolonije. Pri tem ubijali nedolžne ljudi, posiljevali njihove ženske, ter jih kot sužnje uvažali/izvažali v Francijo, Ameriko in drugod ter jih izkoriščali, trpinčili za "naš" boljši jutri? Prav naj nam bo! Določene države so se postavile pokonci tudi na račun njihovih žuljev, zato naj jim danes tudi njim dajo določene pravice in ne, da jih imajo za drugorazredne državljane. Razmišljajte globje, pa boste tudi te izgrede razumeli, čeprav jih ne odobravam. Včasih na žalost ni druge rešitve kot se posluževat takih ekstremističnih dejanj, da pride do določenih sprememb.

Jaz pravim tako, če bomo vsi v določeni državi, ne glede na narodnost, raso, vero,.... imeli enake pravice, možnosti za preživetje, obstoj, ... takih pizdarij ne bo in tudi sedanji "divjaki" ne bodo imeli motiva za taka dejanja, ki jih danes gledamo.

Drugače, pa sama Francoska vlada priznava, da je njihova politika glede priseljencev napačna in tudi "kriva", da je do teh izgredov prišlo.

Če nekateri niste razumeli, tukaj se ne gra za tista dva črnca, ki sta se "scvrla", ampak je zadeva veliko bolj globja .)

Upam, da boste razumeli, kaj sem hotel povedat, nekateri boste že, drugi, pa me lahko komot spljuvate .)

Pozdrav od Roberta

Popravljeno . Popravil Robert
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!