Stroj Objavljeno Februar 14, 2006 Deli Objavljeno Februar 14, 2006 Sej je odvisn kok časa mislš met skuterja oz. moped. Jst zase vem, da ga bom meu max. 2 leti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Februar 14, 2006 Deli Objavljeno Februar 14, 2006 jaz sem mel skuterja 4leta in sem ga prodal, sicer mam pa bom kupil motor ker je lažje prit skoz mesto in še lepo se je peljat :) momentalno pa tudi kupujem drug avtomobil in mi je tudi vseeno kaj piše na tablici... ross|e20 mej navadno tablico, saj če škoda dnara za neke svoje črke in številke, pa če tudi je drugi grb gor te nebo nihče majn rad mel :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 ja sej ravn razmišlam o tem, da je brezveze tablica po naročilu, ker je predaraga... itak morem eno tablco kupit, pa sem misla, če slučajno ni taka razlika. bom verjetno tu uzela kr navadno tablco, ko bom pa avto kupla, pa bom dala tist denar za po naročilu, ker tiste mi bodo prišle dlje prav, ker ga bom ziher mela dle. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasmin Objavljeno Februar 28, 2006 Deli Objavljeno Februar 28, 2006 v zakonu piše da mora bit tablica na mestu kjer je to predvidel proizvajalec, ne sme biti polimana, prepognjena, in na vidmen mestu. jst sm mev na svojmu skuterju tko nameščeno da če si zravn stav si se moru mal prepognt da bi jo vidu. enkrat me je ustavu policaj, pogleda vse, in praša zakaj ni tablica na vidnem mestu, pa sm mu reku : "definirajte mi vidno mesto, lahko vprašate kolega če jo on vidi" (drug je stav enih 5 m stran) on se ja valda samo nasmeju in se posloviv. tud osvetlitve nimam drgac lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Februar 28, 2006 Deli Objavljeno Februar 28, 2006 jest jo mam tud tko na strani pa mi niso nc rekl, k sm uprasov, ce lahko mas pa more bit vsaj 30 cm od tal Dal sem jo delat za motor (rok dobave )tri mesece,cena 6Xtna plača sem ca 16000 Sit.Rečeno je bilo,da me bodo poklicli,mineva že četrti mesec -Čakam lepše vreme pol bom pa tečen ratu!!!!!!!!!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 odvisno je kako dolga je čakalna vrsta.Na avtomobilu vem da je cena 9× vejča od original. čakalo naj bi se od 2-4tednov, če daš naročilo ko ni dolga čakalna vrsta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 (popravljeno) to je po moje bedarija devat tablco po naročilo ker itak zdej obistwo če kupuješ rablen motor gre tablca zraun motorjja .) to vela sam za navadne tablce pa tak ko je en prej reku bolj si opazn s to tablco po naročilu .) Popravljeno Marec 1, 2006. Popravil DIESEL Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 pa še čakaš dolgo...komu se pa da čakat :) jaz mam na rski in a avtu gor tablico ki sem jo dobil ob nakupu...kdo pa ti to tablico gleda razen policajev... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 ne wem no pomojem je to mal predraga šminka .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno Marec 3, 2006 Deli Objavljeno Marec 3, 2006 JA recimo jas ko mam lj registersko, ker sem ga tam kupo, pa grem v mb pa mi vijole vidijo da mam lj, pa mi vse skup poterejo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 3, 2006 Deli Objavljeno Marec 3, 2006 (popravljeno) Kej češ brezveze dajt 16.000, če pa maš navadno tablco pa je......Kot je napisu DIESEL je to mal predraga šminka :hmm: BTW......Kej viole so pa tko napadalne :P Popravljeno Marec 3, 2006. Popravil fiftyč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Marec 4, 2006 Deli Objavljeno Marec 4, 2006 Jao :slap: Pol pa tablco tko predeli da jo boš lahko z eno potezo dol uzel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno Marec 4, 2006 Deli Objavljeno Marec 4, 2006 BTW......Kej viole so pa tko napadalne :P JA enemu ljubljančanu so avto na štore postavli, pa vse šajbe skup polamali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 4, 2006 Deli Objavljeno Marec 4, 2006 Ah sej se ne sikiram.........Me čuvajo TERROR BOYSI :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Marec 4, 2006 Deli Objavljeno Marec 4, 2006 ja kaj pa te jaz...ko mam na avtu mb registracijo pa v ms hodim v šolo? ko je kaka tekma mb-ms bojše da se ne prikažem tam :) drugače pa mam raje tako registracijo...ko grem v mb me nimajo za nekega prekmurca(btw nisem z prekmurja!) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 4, 2006 Deli Objavljeno Marec 4, 2006 Vidim da V-del SLO je pa res napadaln :naughty: ....Morate se zgledovati po Terror boysih ;) ...Ne se neki fu*** z avtom razbij ga :naughty: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno Marec 5, 2006 Deli Objavljeno Marec 5, 2006 Dečki rešitev je da sploh nimaš tablce gor pa ne ve niše skot si, ali pa da stisneš knof pa se ti menja ms-mb-lj... :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Marec 5, 2006 Deli Objavljeno Marec 5, 2006 Nared patent, pol ga pa prodaj. Jaz bi to takoj mel :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 5, 2006 Deli Objavljeno Marec 5, 2006 Če maš oznako GO se ga noben ne dotika :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Marec 5, 2006 Deli Objavljeno Marec 5, 2006 Prid to pred tivoli al pa v bežigrad sprobat pa boš vidu kako se je ne bo noben dotaknu :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 5, 2006 Deli Objavljeno Marec 5, 2006 Pred bežigradom se ga res ni noben pr tivoliju pa še n vem bom mogu jt mal pogledat :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Marec 5, 2006 Deli Objavljeno Marec 5, 2006 postavi kero koli tablico v ms panebo vrei :) za na motorih...jaz sem že razmišljal da bi si naredil, na hidravliko...v bistvu ni nič tako težkega,samo trebalo bi malo šraufat. torej ideja je taka da bi tablica bla normalno vidna in bi lahko z eno tipko preklopil da bi se tablica dvignila vodoravno tako da bi blo nemogoče jo videt od odzadaj :) rabi se samo neki mehanizem ki to žene gor dol,neki omejevalec, da nebi tablice preveč dvignilo ali spustlo in je toto :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno Marec 5, 2006 Deli Objavljeno Marec 5, 2006 Jas sem si to mislo nareto samo pol nisem, sem mel že vse naštudirano. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Marec 5, 2006 Deli Objavljeno Marec 5, 2006 že elektro motorček bi bil vrei za tak sistem. Elektro motor, laks = sistem za tablico Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Marec 5, 2006 Deli Objavljeno Marec 5, 2006 ni vse samo elektromotor :) ker on mora zagnat do neke določene meje...torej ga moreš omejiti v eno stran časovno ali kako drugače...ali pa dat neko končno stikalo katero izklopi motor :) in seveda tudi obratno...ni samo tak to ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se