Zulf Objavljeno April 23, 2002 Deli Objavljeno April 23, 2002 A slucajno kdo ve, kje bi lahko dobil stator(elektrika) za vespo 125XL letnik 90??? Popravil/a - zulf on 24/04/2002 01:11:43 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Windsurf Objavljeno Maj 7, 2002 Deli Objavljeno Maj 7, 2002 Pri nas je zastopnik TrgoAvto iz Kopra, štacune ima po vsej Sloveniji, a žal niso najbolj zanesljiv dobavitelj. Na vsak način ti raje priporočam skok preko meje (severne ali zahodne), konkretno nabavljam vso robo pri Vespa Maitz v Gradcu, tel. je 0043316830353, večino delov imajo na zalogi, kar pa ni, pa dobavijo najkasneje v 7 dneh (običajno pa v treh). Sicer pa mi piši na mail ali pm in ti z veseljem pomagam. LP VespaMan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno Maj 7, 2002 Deli Objavljeno Maj 7, 2002 Ko usposobim GSM ti dam lahko številko modela iz LJ ki bi znal imet. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aris Objavljeno Maj 8, 2002 Deli Objavljeno Maj 8, 2002 Pojma nimam... Si ze gledal salomonov oglasnik ?!?! ajd... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mimixtz Objavljeno Maj 8, 2002 Deli Objavljeno Maj 8, 2002 Poskusi Trgomoto Krško, so že več ko 10 let zastopniki za Piaggio (med drugim, ampak s Piaggom so začeli). možno, da bi imeli tud kaj rabljenega al pa kako staro zalogo. Vizitko sem izgubil, na informacije oz. imenik lahko pa tudi sam pogledaš, ne? ace Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 Da malo oživim eno temo. Jutri grem gledat vespo P 200 l.82, pa bi rabil kaksen nasvet, na kaj biti posebej pozoren, kaj bi me prišlo predrago za popravit,... LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se