MARJA Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 V bližnji prihodnosti bom moral pri avtu zamenjati prednje vzmeti. Če ima kdo za posodit te klešče, naj mi sporoči na PM. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stenere Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 Saj jih nujno ne rabiš. Preden avto dvigneš, staro fedro na dveh krajih zveži z debelejšim drotom(tak kot za brajde je čist vredu :) ) Tako lahko staro fedro potem varno vzameš iz amortizerja. Pri montaži pa novo fedro stisneš(šraufcvenge, preša za sadje, spustiš avto na fedro) in spet zvežeš z drotom. Ko imaš fedro na amortizerju, prešipneš drote. Je pa seveda enostavnejše z namenskim orodjem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 Stenere...ustreli se!!! :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 ne bi se jz preveč z drati igral,...en moj kolega je skor brez prstov ostal :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 Jaz sem tudi nekoč takole razmišljal da bom sam menjal, pa sem ugotovil da se ne splača jebat in upat da ti feder ne odbije glave, ko se ti bo losal iz ''drata''. Sem raje peljal k mehaniku pa mi je za nek normalen denar zrihtal. Bolje da kaj drugega počneš tačas. LP Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 Brezveze! Z drati, pa je. A smo desci ali nismo. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 Jaz sem tudi podobno kot stenere naredil. Namesto "drata" sem vzel pasove za privezovanje tovora, ker pa so bili fedri (Laguna karavan) močni kot svina, sem fotru vzel prešo za stiskanje sadja oz. grozdja (4T) in vse skupaj stisnil nazaj. Je pa adrenalinsko, ko se "kompozicija" začne zvijati iz navpične smeri. Takrat pa le ohrani jajca in naredi vse, da ohraniš vznet v navpični smeri, ker boš sicer brez jajc (je kot en izstrelek takšna stisnjena vzmet). Pa veliko sreče in nekoga, ki ti bo stal ob strani, če bo panika. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stenere Objavljeno November 10, 2005 Deli Objavljeno November 10, 2005 :slap: kak se nisem takrat na gurtne spomnil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno November 10, 2005 Deli Objavljeno November 10, 2005 Gurtne al pa drati so zakon! Jaz sem vedno uporabil eno ali drugo, pa je zmeri ratalo! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se