wind Objavljeno November 9, 2005 Opozori Objavljeno November 9, 2005 (popravljeno) Zakaj se mi ob vsem tem poraja dejstvo, da hocemo bit bolj papeski od papeza, in niti ne poizkusimo? Dejstvo je, da bi z tremi regijami bistveno vec pridobili, ceprav mogoce le-te ne bi bile po normah EU. Ampak a ni prav EU sklop enih kompromisov in izjem (npr.Britanski rabat...) in bi se dalo o tem pogajat! V glavnem, en velik :BUA: za vlado in ministra Zagara! (pa se malo lokalpatriotizma: kot ptujcana me srce boli, da mora bit pod mariborom, ne samo v kohezijski, ampak tudi v razvojni regiji..) :xx: Popravljeno November 9, 2005. Popravil wind
Ice Objavljeno November 9, 2005 Opozori Objavljeno November 9, 2005 v kakateri regiji bi pa raje bil - kot ptujcan? sobetinsko-puconski?! :devil: ali bi kar vsako mesto bila svoja regija; ne, bolje vsak predel vsake vasi = avtonomna regija. :whistle: ima se kdo sliko nemcije v srednjem veku v glavi? priporocam. :naughty:
wind Objavljeno November 9, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 9, 2005 Nope, ampak med dvema vragoma raje izberem manjsega... Tudi to je za priporocit, ali ne? ;)
premza Objavljeno November 9, 2005 Opozori Objavljeno November 9, 2005 V Evropi je strokovnjak za cuzanje subvencij najbolj iskan kader. :xx: Menda bomo pri nas ustanovili celo šolo za tovrstne patrone. :D Pol se pa sprašujemo zakaj smo u kurcu? :wacko:
VrUUUUUmmmm Objavljeno November 9, 2005 Opozori Objavljeno November 9, 2005 Vsak cig... ups Rom je strokovnjak za cuzanje zastonj denarja. Jih lahko izvažamo v zahodne države!
Bojč Objavljeno November 10, 2005 Opozori Objavljeno November 10, 2005 (pa se malo lokalpatriotizma: kot ptujcana me srce boli, da mora bit pod mariborom, ne samo v kohezijski, ampak tudi v razvojni regiji..) :xx: PA KAJ SE TI PIZDIŠ!!! JEST SM IZ ILIRSKE, PA BOM GLEDE NA IDEJE TEH BUTALCEV TUDI POD MARIBOROM!!!!!!!!!!!!!
Vale Objavljeno November 10, 2005 Opozori Objavljeno November 10, 2005 Predlagam referendum za mednarodno arbitražo ... :devil:
Lobo Objavljeno November 10, 2005 Opozori Objavljeno November 10, 2005 Sedaj sem šele ugotovil zakaj sem sam. Glede na to, da sem iz okolice MB in da nobena p***a noče bit pod Mariborom, ... To je hec.
ixs Objavljeno November 10, 2005 Opozori Objavljeno November 10, 2005 Ejga...o katerih razvojnih regijah pa govorimo!? Mogoče Ljubljanska in Fužinska?
Killroy Objavljeno November 10, 2005 Opozori Objavljeno November 10, 2005 To bo še špas....West side...East side :P :slap:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se