Inžinir.ing Objavljeno November 14, 2005 Opozori Objavljeno November 14, 2005 Danes je prav posebna obletnica že cel en mesec sem na forumu :010 :beer2: :grupni: :kva2: :worship: Družina in sorodniki hvaležno odklanjajo rože in sveče. =)
GrCaR Objavljeno November 14, 2005 Opozori Objavljeno November 14, 2005 Danes je prav posebna obletnica že cel en mesec sem na forumu :010 :beer2: :grupni: :kva2: :worship: Družina in sorodniki hvaležno odklanjajo rože in sveče. =) pa kwa maš ti neke bedne teme!!! nehi odperat novih tem, ki nimajo smisla!!!
batzajla Objavljeno November 14, 2005 Opozori Objavljeno November 14, 2005 ja loh bi za pir dal an :)
Crownless Objavljeno November 14, 2005 Opozori Objavljeno November 14, 2005 Kaj loh pol v sredo na 3M pričakujemo zastonj pijačo a. Kot je reku Grcar.....še ena budala, kot je bil pivoljub je najdu MS Crownless
Inžinir.ing Objavljeno November 14, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 14, 2005 Ne vem jst s takim govorjenjem si ne boste prslužli bire. :OK:
GrCaR Objavljeno November 15, 2005 Opozori Objavljeno November 15, 2005 Ne vem jst s takim govorjenjem si ne boste prslužli bire. :OK: tega pera itk nikol ne bomo vidl, tko da nehi s svojimi debilnimi temami in posti! prjav se na kkšn drug forum pa nabiji kukr hočš!
Kölm Objavljeno November 15, 2005 Opozori Objavljeno November 15, 2005 ...že cel en mesec sem na forumu ... ... se ti vid.
gnoj Objavljeno November 15, 2005 Opozori Objavljeno November 15, 2005 Jaz bi mel po enem celem mesecu buljenja v škatlo hujše podočnjake... :hmm:
Sanda7 Objavljeno November 20, 2005 Opozori Objavljeno November 20, 2005 kakšni smo šele mi ki smo že po par let gor :kva2:
Robert Objavljeno November 20, 2005 Opozori Objavljeno November 20, 2005 tega pera itk nikol ne bomo vidl, tko da nehi s svojimi debilnimi temami in posti! prjav se na kkšn drug forum pa nabiji kukr hočš! Veš kaj, se bo že udelal, že več kot štiri leta sem gor, pa sem videl že marsikatero bolj debilno temo odprto .) Pozdrav od Roberta P.S.: Če je že tema odprta, potem pište razne obletnice, ne vem poroke, foruma, motorja, bla, bla, bla ali pa počakmo, da bo božja roka Klonk naredila :D
Nagaya Objavljeno November 20, 2005 Opozori Objavljeno November 20, 2005 (popravljeno) obletnice imamo enkrat na leto bienale na vsaki dve leti trienale na tri.. vsak mesec mamo pa samo račune za plin, snago, rtv in telefon... rože in sveče so za na grob! Popravljeno November 20, 2005. Popravil Nagaya
Mte :) Objavljeno November 20, 2005 Opozori Objavljeno November 20, 2005 kwa je hud tale gepard... ej nagaya a posles? :slap: aja recimo da nevem da je :topic: :whistle:
bubamara Objavljeno November 21, 2005 Opozori Objavljeno November 21, 2005 rože in sveče so za na grob! :blink: :eek: očitno živim na pokopališču :o
Zdrawc Objavljeno November 21, 2005 Opozori Objavljeno November 21, 2005 P.S.: Če je že tema odprta, potem pište razne obletnice, ne vem poroke, foruma, motorja, bla, bla, bla ali pa počakmo, da bo božja roka Klonk naredila :D 10. obletnica daytonskega sporazuma
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se