elbarto Objavljeno April 24, 2002 Deli Objavljeno April 24, 2002 taka ki je privita na stel mopeda in ima taki lepi hakelc...kje bi jo dobil. Pa ne modrovat, ampak DEJSTVA hocem. MB sem celi dol vdaril. Zaradi mene je lahko tudi rabljena, samo da dela in dobim en kljuc. LP, ElB Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 25, 2002 Deli Objavljeno April 25, 2002 gericke ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 25, 2002 Deli Objavljeno April 25, 2002 Hein? Za svež dah in bleščeče bel nasmeh - WC NET, belilni gel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 25, 2002 Deli Objavljeno April 25, 2002 ne,gericke - HG je po tanovem samo se gericke. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 25, 2002 Deli Objavljeno April 25, 2002 Lepa! (to je po tanovem hvala lepa) Za svež dah in bleščeče bel nasmeh - WC NET, belilni gel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno April 25, 2002 Avtor Deli Objavljeno April 25, 2002 Keine chance...zum etwas enlich's file'ht, abe' des...neeee, nimal' gehabt... Taki odgovor sem jaz dobu...daj malo ono teto naslednjic ko bos tam podrobneje izprasaj, mogoce me ni tocno razumela. naj naroci ce nimajo... Tnx ze vnaprej... LP, ElB Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se