SiR Objavljeno November 16, 2005 Opozori Objavljeno November 16, 2005 Gremo probat pa da mi ne bo nihče več očital da sm najbolj pametn :OK: Spoštovani! To sporočilo vam pošiljamo, ker ste izrazili zanimanje za testiranja inteligenčnega kvocienta v organizaciji društva Mensa Slovenija. V petek, 25. novembra 2005, organiziramo novo TESTIRANJE INTELIGENČNEGA KVOCIENTA. Testiranja bodo potekala ob 16:00, 17:00 in 18:00 na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo, Jamova 2, v Ljubljani. Priporočamo, da se za željeni termin testiranja prijavite vnaprej prek naše spletne strani, kjer lahko izveste tudi več podatkov o testiranju. Če se želite odjaviti s seznama prejemnikov tega sporočila, odgovorite na to sporočilo z besedilom: "ODJAVA". Lep pozdrav! Mensa Slovenija -------------------------------------------------------------------------------- Powered by Mach5 Mailer
krava Objavljeno November 16, 2005 Opozori Objavljeno November 16, 2005 eh, meni glih ni za iti. Nimam cajta. Pa tudi neda se mi....No,mam pač obveznosti.... :lol:
JAZBEC Objavljeno November 16, 2005 Opozori Objavljeno November 16, 2005 :blink: ..sploh se ne zastopm zakaj se tle gre....a morš bit tešč.....pa še tri testiranja, vsako uro - kdo pa zdrži 3x preverjanje........doktor me sam pogleda pa že vse ve..in jemam bolniško :D ...zakaj bi pa tle 3x me preverjali...pogledaš me in vidiš a sm za to organizacijo, al pa ne :whistle:
batzajla Objavljeno November 16, 2005 Opozori Objavljeno November 16, 2005 jst ne grem,ker ne maram igel :unsure:
Ice Objavljeno November 16, 2005 Opozori Objavljeno November 16, 2005 uvodni test: najdi kraj kjer se vse skupaj dogaja.
Sanda7 Objavljeno November 16, 2005 Opozori Objavljeno November 16, 2005 jaz že vem kolk sem pametna,tko da nimam kej tam delat :lol1:
SiR Objavljeno November 16, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 16, 2005 uvodni test: najdi kraj kjer se vse skupaj dogaja. Najpomembnejši napotek se že skriva v prvi objavi te teme... If you didn't make it so far ... :devil:
Ice Objavljeno November 16, 2005 Opozori Objavljeno November 16, 2005 Najpomembnejši napotek se že skriva v prvi objavi te teme... If you didn't make it so far ... :devil: you didn´t get the point. zero points for grossland.
SiR Objavljeno November 16, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 16, 2005 you didn´t get the point. zero points for grossland. Ma smo se heecaaali ... ok, un k ma najnižji rezultat na testih časti pijačo vsem ostalim :D
Gregs Objavljeno November 16, 2005 Opozori Objavljeno November 16, 2005 ok, un k ma najnižji rezultat na testih časti pijačo vsem ostalim ..najnižji nad 150 ali nasploh... :lol1:
SiR Objavljeno November 17, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 17, 2005 ..najnižji nad 150 ali nasploh... :lol1: v ekipnem seštevku - trojice nad 150 ;)
Mte :) Objavljeno November 24, 2005 Opozori Objavljeno November 24, 2005 a pol sploh kdo gre? a si lohk tud mejn k 18 da te tm sprejmejo? ksn mejl da se prjavim?
Jure Objavljeno November 24, 2005 Opozori Objavljeno November 24, 2005 Ne bom šel, trenutno mi ni do vsega pompa, ki bi nasta,l ko bi dosegel rekorden rezultat! :grim
Mte :) Objavljeno November 25, 2005 Opozori Objavljeno November 25, 2005 jest bi pa sou... ce bi dobu mejl do zdele pa da bi se prjavu... tko nau pa 0! kvj
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se