Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

In cene padajo

LCD TV Sprejemnik H....

HD Ready

diagonala: 81 cm

1366 x 768 (16:9)

odzivni čas: 8ms

kontrast: 1200:1

svetilnost: 450 cd/m2

vidni kot: 178°/178°

HDMI priklhjuček

Snemljivi zvočniki

življenjska doba: min. 50.000 ur

Najboljša kakovost za najnižjo ceno!

HD Ready,8 ms, HDMI, 1200:1, snemljivi zvočniki, kakovostno ohišje, SRS TruSurround XT™, 50.000 ur, 2 leti garancije...

219.000,00 SIT

:OK:

• 3 mesecev pozneje...
Objavljeno

Ali ima morda kdo, kakšno varijanto zrihtati ceneje LCD PHILIPS 37PF9631

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

No, zdaj vam lahko povem mojo oceno iz prve roke.

Tadej

Prosim ali lahko poveš še izkušnje iz današnjega časa, tudi jaz se nagibam za nakup LCD TV in mi vsak nasvet pride prav ? Seveda tudi od drugih, če ga imajo !? Hvala za odgovor !

:yea1:

Objavljeno

Prosim ali lahko poveš še izkušnje iz današnjega časa, tudi jaz se nagibam za nakup LCD TV in mi vsak nasvet pride prav ? Seveda tudi od drugih, če ga imajo !? Hvala za odgovor !

:yea1:

Prvi plus je bil že transport iz trgovine. Nič več nošenja tiste škatle, ki je težka kot žakelj cementa.

Drugi plus je bil priklop vseh kablov in kar paše zraven. Samo obrneš TV in vklopiš. Prej pri stari kišti je šlo to mal težje.

Slika ima močne barve, če gledaš iz primerne oddaljenosti (pri meni nekje 3m) ni videti nobenih kock. Glede na klasiko, ki jo imam spalnici, ni bistvenih razlik v kvaliteti slike.

Na popačenost slike formata 16:9 se navadiš v kakem tednu, če ti slučajno kaka bejba zgleda predebela, lahko spremeniš na format 3:4. Imaš pa tudi možnost SMART formata, ki je nekakšen kompromis obeh formatov.

Edina slaba stran je ta, da ekran med gledanjem postane topel in ti ogreva prostor. No, to pozimi ni nič narobe, poleti ti gre pa na živce.

Skratka, če bi se moral še enkrat odločati bi zagotovo izbral LCD in ne "klasiko".

Tadej

Objavljeno

Telekom ima dobro ceno in na 24mesecev Samsungov LCD televizor. :kva2:

Objavljeno

Nabavil jaz v četrtek LCD. 80 cm povprek, 16:9.

Kar tako, mimogrede v interšparu.

Z ženo kupovala hrano, ker imela v roki bon za 15 % popust.

Pa trčil v skladovnico LCDjev, na katerih pisalo 160.000 na okroglo tolarjev.

S 15 % popusta pa je to na okroglo 136.000 Tolarjev.

In sva šla še po en voziček in odpeljala LCD TV.

Zadeva dela, slika v redu, priključki vsi živi, slika v sliki, slika poleg slike, in vsa ostala jajca.

Dve leti bo že delal.

Neka Kitajska jajca na UNI..., sem že pozabil.

Imel prej klasiko Philips, ki je tudi stala nekaj takega, pa je po 3 letih crknil ekran.

Ne kupim od Philipsa niti kavnega mlinčka več.

Objavljeno

PLAZMA IN LCD TELEVIZORJI SO ZGODOVINA.

Prebral sem vse članke, nihče pa ne omenja laserskih TV. Zanimivo

Tadej, pošiljam ti povzetek članka:

Plazma in LCD televizorji so zgodovina. Kmalu prihajajo laserske televizije.

Avstralsko podjetje Arasor je predstavilo novo tehnologijo, ki s pomočjo laserskega vmesnika prikazuje sliko na ekran. Rezultat je kar dvakrat bolj svetla in polna slika kot v najnovejših HDTV [+] LCD ali plazma televizorjih. S pomočjo osmih partnerjev, proizvajalcev televizorjev, nameravajo laserske televizorje predstaviti januarja na sejmu elektronike (CES [+]) v Las Vegasu. Pričakujejo pa, da bo mogoče prve laserske televizije kupiti konec prihodnjega leta.

Prednosti laserskih pred LCD [+] in plazma [+] televizorji:

So dvakrat cenejši

So zelo tanki

Porabijo do 75% manj energije

So do dvakrat lažji

Imajo širši spekter barv, kar omogoča prikaz dvakrat več barv. Laserske televizije bodo lahko prikazale 90% barv, ki jih zazna človeško oko. LCD in plazma zmoreta le 50%.

Lahko so zelo majhne ali velike, zato je pričakovati laserske ekrane tudi v mobilnih napravah

V mobilnih napravah lahko laserski prikazovalnik na steno projicira sliko z enako kvaliteto

Vseh 50.000 ur življenjske dobe (podobno kot LCD in plazma televizorji, ki zmorejo okoli 60.000 ur) prikazuje popolno sliko, zato kasnejše nastavljanje slike ni potrebno, kot pri LCD in plazma televizorjih.

KAJ BOŠ KUPIL? :? Boš počakal do leta 2008?

Preberi še:

Laser tv

Objavljeno

To o laserskih je vse res.

Res je pa tudi tole:

Prve laserske televizorje naj bi podjetje Arasor International pričelo tržiti v letu 2008.

V vmesnem času bo pa tudi potrebno nekaj gledati.

Zato sem šel jaz na najcenejšo možno varianto ta hip.

Stare gare crknile julija, načrt pa je bil nekaj novega kupiti do Novega leta.

.) :) :P

Objavljeno

To o laserskih je vse res.

Res je pa tudi tole:

V vmesnem času bo pa tudi potrebno nekaj gledati.

Zato sem šel jaz na najcenejšo možno varianto ta hip.

Stare gare crknile julija, načrt pa je bil nekaj novega kupiti do Novega leta.

.) :) :P

pred štirinajst dni isto meni stare gare crknile :lol: bodo pa tile lasarji, ko bodo prišli k nam isto dragi, ko sam žafran... :headbang:

Objavljeno

Hvala Tadej in ostali, bom kupil LCD TV TOSHIBA 32WL66, sem ga že pogledal, primerjal z drugimi in bo moj že jutri, hvala še enkrat !

Objavljeno

Hvala Tadej in ostali, bom kupil LCD TV TOSHIBA 32WL66, sem ga že pogledal, primerjal z drugimi in bo moj že jutri, hvala še enkrat !

In kolk to znese? Mal razmišljam,da bi si privoščil Sharp-aquos tudi 32 diagonale!

Objavljeno

In kolk to znese? Mal razmišljam,da bi si privoščil Sharp-aquos tudi 32 diagonale!

V trgovini H.Norman sem ga gledal in se navdušil, cena 250.000, je pa zanimivo to, da v osrednjem delu slike ne razteguje kot večina ostalih, če je program v 4:3 formatu, slika je res odlična in to je to, imajo tudi 17 inčni model za 170.000, bil sem v mnogih trgovinah in primerjal vse znamke, ki se jih dobi pri nas in me je ta edini prepričal v kvaliteti in ceni !

Objavljeno

glede laserskih tv-jev. Če bo vse tako kot pravijo bojo zakon. Toda spomnimo se, ko so podobno pisali za OLED zaslone. In kje jih vidite? razen v redkih mobilnih telefonih...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!