[2fast4u] Objavljeno December 16, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 16, 2005 (popravljeno) enega mitota prodavam po delih tak da če kdo kaj rabi naj poove :D plastike pa vse je ql... niso počene pa nič.. Popravljeno December 16, 2005. Popravil [2fast4u]
k0ci Objavljeno December 16, 2005 Opozori Objavljeno December 16, 2005 ok pol jih prasi .... - desno ogledalce - desna stopalka za nogo - desna stopalka za bremzo - desni nosilec za stopalke - polzek ( tist del spodej za stevec hitrosti) - baterija original to za aprilio rs 125 l 2000 . pa zanima me kok bi to prslo vse skupi in psoebej ? evo baha tuki si poglej maš rablene in nove dele GEIWIZ.DE
BANI Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 če lah tole zrihtaš(lah je vse rabljen sam ohranjeno brez poškodb!): jes bi naročil to: -Žmigovec-če je laho eden(rabim levega sprednjega) -Ročka za sklopko -Tačka za menjat -Gumica za tačko za menjat Vse to za Aprilia RS50, letnik 99. lp P.S.Povj ceno če dobiš za take malenkosti se pa res ne splača kam hodit. Kupi na Aprili v SLO
Stric Burek Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 No malenkosti, ki so pa kr drage->za NSR stopalka na desni strani 16k sit stopalka za zavoro 10k mehanizem za zavoro 10k sit mi lih mal ane? Kako sm rešu? Zašvasat sm dal-jurja sm dal tipu ker dveh ni hotu :OK:
BaHa Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 ku ste nesramni !!!! kar zejbavajte ja kar !!!! bimboti !! :D ko bo vam bok pobral se bom pa jst vam smeju :D :P kdor se zadni smeje se najslajse smeje :P
_ales_ Objavljeno December 25, 2005 Opozori Objavljeno December 25, 2005 jest na tej streni (gwiz) ne najdem maske za yamahao dt, mislm uno ta sportsko...
gapi Objavljeno Januar 15, 2006 Opozori Objavljeno Januar 15, 2006 No fantje tale teden se bom jst mal potepu po italiji in morm zase nakupt ene par delov za motor, tko da če kdo kej rabi nej mi na PM napiše...tokrat izključno samo za motorje znamke CAGIVA!!! ker bom nažalost sam to kupoval. Nisem pa glih uvoznik za te stvari, tko da so to bolj prijatelske usluge, zato so tut cene iste kot bom jst dal v it za del. no če kdo rabi, nej mi pošle PM.
Priporočene objave