Sanda7 Objavljeno November 23, 2005 Deli Objavljeno November 23, 2005 Ceca Ražnatović je že priletela v Slovenijo,sicer do sobotnega koncerta v Celju je še daleč,a pravi da ji ne bo dolgčas,saj imamo odličen shoping,dobro hrano in čist zrak. S seboj je zopet pripeljal ogromno prtljage,garantira pa dober žur z obilico glasbe saj za to pa je prišla že tretjič v Slovenijo. No pa da vidmo gdo gre na koncert. Po pravici povedano me kr matra da bi šla,ko sem vidla utrinke iz prejšnega koncerta mi je blo kr žal da nisem šla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno November 23, 2005 Deli Objavljeno November 23, 2005 usakmu svoje... mene vem da nebo k me ta muska ne veseli... drgac pa svaka ji cast da lohk tak koncert nardi... 3tjic zdj? :blink: a ni bla sam 1x u lj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno November 23, 2005 Deli Objavljeno November 23, 2005 se motim ali je res, da ko je nazadnje bila v SLO, je bil nekdo "srečkovič" in z njo večerjal :hmm: :? ?? @Sanda 7: pazi s kime spavaš... :music2: :naughty: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukec Objavljeno November 23, 2005 Deli Objavljeno November 23, 2005 Ceca Ražnatović je že priletela v Slovenijo,sicer do sobotnega koncerta v Celju je še daleč,a pravi da ji ne bo dolgčas,saj imamo odličen shoping,dobro hrano in čist zrak. S seboj je zopet pripeljal ogromno prtljage,garantira pa dober žur z obilico glasbe saj za to pa je prišla že tretjič v Slovenijo. No pa da vidmo gdo gre na koncert. Po pravici povedano me kr matra da bi šla,ko sem vidla utrinke iz prejšnega koncerta mi je blo kr žal da nisem šla. če boš šla na koncert mau posnem pa še nam polepšaj mrzle dni :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno November 23, 2005 Deli Objavljeno November 23, 2005 raje kako dobro fotko prilepte :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno November 23, 2005 Deli Objavljeno November 23, 2005 :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 23, 2005 Deli Objavljeno November 23, 2005 (popravljeno) presneto..zakaj me tako močno spominja na upokojeno prijateljico noči? :blink: tako ki rada ponudi rabat :huh: Popravljeno November 23, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno November 23, 2005 Deli Objavljeno November 23, 2005 Ja, tako bi imel kvečjemu, če bi me fejst tiščalo pa bi na vsak način hotela plačat ogromne denarje za golden shower po njej. Prej bi ji pa roke odsekal, da se me ne bi slučajno dotikala. Kar je zjahano je zjahano. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno November 23, 2005 Deli Objavljeno November 23, 2005 Čaki, čaki, a ni to una, ki se je "kao distancirala" od svinjarij, ki jih je počel njen ljubi (hvala bogu pokojni) mož ??? PS: pa saj z našo državo je pa res nekaj hudo narobe, da daje takim vize (ali pa ima že mogoče celo že SI potni list ??) :BUA: :BUA: :BUA: Glede dileme iti ali ne iti: pri meni je ni ..... :grrr :nono: :grrr kot je pa bilo že rečeno: vsakemu svoje .. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 23, 2005 Deli Objavljeno November 23, 2005 presneto..zakaj me tako močno spominja na upokojeno prijateljico noči? :blink: tako ki rada ponudi rabat :huh: Čeprav si ženska, znaš dobro ocenit drugo žensko. Se popolnoma strinjam s tabo. Plastik fantastik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno November 23, 2005 Deli Objavljeno November 23, 2005 . Plastik fantastik. :grim CECA&mišaMOLK :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 23, 2005 Deli Objavljeno November 23, 2005 Ceco za županjo ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 23, 2005 Deli Objavljeno November 23, 2005 Ceco za županjo ! ne mešat tlele tole dvoje :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno November 23, 2005 Deli Objavljeno November 23, 2005 CECO za predsednico..... bosanske krajine. Se opravičujem, če sm koga užalu. :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 23, 2005 Deli Objavljeno November 23, 2005 CECO za predsednico..... bosanske krajine. Ceco za moderatorko na motosvet forumu in motosvet chatu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 (popravljeno) presneto..zakaj me tako močno spominja na upokojeno prijateljico noči? :blink: tako ki rada ponudi rabat :huh: :worship: in to krvavih rok! Čaki, čaki, a ni to una, ki se je "kao distancirala" od svinjarij, ki jih je počel njen ljubi (hvala bogu pokojni) mož ??? ... Predvsem poudarek na "kao" prosim! Sploh pa ne vem, zakaj potrebujemo novo temo o tej krvavi vdovi!? A ni že bil enkrat odprt en svinjak z isto tablico nad vrati??? Popravljeno November 24, 2005. Popravil HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 raje kako dobro fotko prilepte :D Od Cece dobro fotko? Noise ti pa si humorist. No mogoče ko je bla kakšnih 15 let mlajša zdej pa res zgleda kot je Nagaya rekla "odslužena prostitutka".Po mojem če jo bi zjutri vidu brez ličil bi se jo ustrašu. :whistle: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 gaddammit. najprej parni vlak in jokcanje, ker se bodo končno skenslali, zdaj pa še ta grozovitost. fak ej. za bruhat. :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 Ej kdo je Ceca Ražnatović ? A je to prodajalka iz Špar trgovine? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 Ej kdo je Ceca Ražnatović ? A je to prodajalka iz Špar trgovine? Mislim, da so jo zadnjič na Ihanski farmi opazili! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 Mislim, da so jo zadnjič na Ihanski farmi opazili! Natolcevanje :angry: Poznam direktorja farme Ihan in vem, da skrbi za higieno... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 Natolcevanje :angry: Poznam direktorja farme Ihan in vem, da skrbi za higieno... :whistle: be dirty!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 Od Cece dobro fotko? Noise ti pa si humorist. No mogoče ko je bla kakšnih 15 let mlajša zdej pa res zgleda kot je Nagaya rekla "odslužena prostitutka".Po mojem če jo bi zjutri vidu brez ličil bi se jo ustrašu. :whistle: :grim Ceca je letnik 1973. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 Ceca je letnik 1973. :krneki: Rojstva ali mature? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 Mislim, da rojstva. Vem pa ne, nisem bila zraven. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se