Nagaya Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 (popravljeno) zelo zmahan '73... Dorina Gray pa to :) sam brez slike na podstrešju;) Popravljeno November 24, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 (popravljeno) ....da zna dobr lajno navijat (cigu-migu) bi se strinju :grim ..... a pa zna jodlat tut??? :hmm: Popravljeno November 24, 2005. Popravil king Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 zelo zmahan '73... Pol so bli airbagi verjetno naknadno montirani? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 (popravljeno) ceca...bog se usmili takšnih kot si ti ...baja baja bi Popravljeno November 24, 2005. Popravil GorazdH Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 Pol so bli airbagi verjetno naknadno montirani? :) ...jap,... nadgradnja,... kdor nima v glavi ma v joškah :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 pred dodelano nadgradnjo ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 nogice kot antilopa ! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 Ceca je letnik 1973. :krneki: Videti je precej starejša. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 Revica je veliko pretrpela :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 Ceca je letnik 1973. :krneki: Videti je precej starejša. Revica je veliko pretrpela :( ne ne saj je vse kul. Ervina je pozabla za letnico dodat pr.n.št. :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 blagor ženski.......še peti ni začela, pa že ima tri strani reklame na motosvetu........ samo še čakam na tekmovanje v glasovanju kdo jo bi in kdo ne.......glede videza je bila že dosti očrnjena s strani nevoščljivcev...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 Lahko se mi zgražamo, kolikor se hočemo. Dejstvo je, da bo imela nabito polno dvorano. Saj zaradi tega tudi prihaja - business is business. Konec koncev me to ne moti, vsakomur svoje. Jo pa preveč publicirajo po časopisih. Kaj za boga je toliko pomembnega v tem kje bodo spet neko srpsko varianto goveje (turške) glazbe nažigali. Saj so razne veselice dokaj pogoste. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 24, 2005 Avtor Deli Objavljeno November 24, 2005 u glavnu žurka bo,in žal mi je ker ne bom mogla bit tam sam ta cigu migu je pa tud zakon :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 (popravljeno) u glavnu žurka bo,in žal mi je ker ne bom mogla bit tam sam ta cigu migu je pa tud zakon :OK: Jeli ti to ozbiljno, Sanda sedam? :SS Sicer me zaradi lastnih napak življenje že kar nekaj časa pošteno jebe, ampak tko hudo, da bi šu gledat tale cigu-migu, mi pa tud še ni. Popravljeno November 24, 2005. Popravil Tedybear Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 sam ta cigu migu je pa tud zakon :OK: Kakor za koga. Če ti je všeč, poslušaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 24, 2005 Avtor Deli Objavljeno November 24, 2005 Tedybear,čist resno sem tip človeka ki posluša skor vse tako da mi ni problem poslušat,Mile Kitiča,ac/dc,Lojzeta slaka,Jana Plestenjaka,Coldplay,...ampak vsi komadi mi pa tud niso všeč. drgač pa kjer se vrti narodna muzika je zmeri orng žur.valda vsak po svoje posluša kar mu paše in priznam da mi je šlo oreng na kurac ko je brat doma poslušal narodnjake in to samo zato ker smo mi pač slovenci in ne prenašamo te glasbe že zarad tega ker je nekak čefur manj vredn od nas in to nacjonalno obnašanje, no u glavno jaz doma pač enkrat prbijem to muziko,ki jo brat posluša,pa fotr znori kaj se grem,ma nisem mogla verjet,bratu ni nikol težil k je bil vajen men pa takoj. Tko da mam zdej cd narodnjakov naših in cigumigu u avtu in vse povsod Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 ....glede videza je bila že dosti očrnjena s strani nevoščljivcev...... ni res jest vem da boljš zgledam :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 ni res jest vem da boljš zgledam :grim Pa še motor voziš. Ma kaka Ceca. Naše babe so zakon. Sploh motoristke. Še sploh motosvetovke. Škoda, da sem se prepozno včlanil in ste že vse razgrabli :cry: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 ni res jest vem da boljš zgledam :grim :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: in to naj bi bil verjetno tanek led????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 (popravljeno) ni res jest vem da boljš zgledam :grim Pa še motor voziš. se strinjam :OK: Popravljeno November 25, 2005. Popravil Thundercat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 Ceca je letnik 1973. :krneki: Sicer ne vem letnika severina, samo izgleda pa precej bolje. Tedybear,čist resno sem tip človeka ki posluša skor vse tako da mi ni problem poslušat,Mile Kitiča,ac/dc,Lojzeta slaka,Jana Plestenjaka,Coldplay,...ampak vsi komadi mi pa tud niso všeč. drgač pa kjer se vrti narodna muzika je zmeri orng žur.valda vsak po svoje posluša kar mu paše in priznam da mi je šlo oreng na kurac ko je brat doma poslušal narodnjake in to samo zato ker smo mi pač slovenci in ne prenašamo te glasbe že zarad tega ker je nekak čefur manj vredn od nas in to nacjonalno obnašanje, no u glavno jaz doma pač enkrat prbijem to muziko,ki jo brat posluša,pa fotr znori kaj se grem,ma nisem mogla verjet,bratu ni nikol težil k je bil vajen men pa takoj. Tko da mam zdej cd narodnjakov naših in cigumigu u avtu in vse povsod Vse lepo in prav, samo ne mešat narodnjake s Cecino musko. Enako kot bi primerjal Avsenika in Atomic harmonik. Ceca samo neki jodla na dens podlago. Ko se vrti narodna muska je vedno žur :slap: Še posebej žur je ko hodim po Ilirski in imam vseskozi spremljavo iz belega golfa. Res orng žur. quote name='Lobo' date='24 Nov 2005 @ 20:16' post='604405'] Pa še motor voziš. se strinjam :OK: Ja tlele se pa res vid kako zgleda. Me res zanima, kako Nagaya prenaša vse te debate o njeni lepoti. Če me spomin ne vara, je to že tretja v kratkem času. Enkrat ma hud geštel, enkrat je nasploh kul, enkrat je lepša od Cece......Hecno pa je da gre ona rada na furo ne da bi kdo komentiral njeno rit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 Pa sej tolk slabo spet ne zgleda! Sicer mam jest raje "naked" varianto, ker mi plastike niso preveč pri srcu, ampak tolk hudo pa sploh ni. Vsekakor verjetno pomirjujoče poje, če skrbi v Ihanu za pujčeke. Me zanima, če bo v čast Sloveniji zapela Na planini je živel....al pa Siva pot... Hmmm, no ja .....ampak sej od Slovenije bo samo dvorana (s priseljenci če se ne motim)?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 ...samo še čakam na tekmovanje v glasovanju kdo jo bi in kdo ne... Če me moj zarustan spomin ne vara, smo to že v prejšnji rundi predelal?! :hmm: Jaz je sicer ne bi! Ker sem se z leti navadil, da je sex vse drugo kot pa goli fuk! Zato me spodnja glava ne vodi več v življenju. (upam da se mi ne bo kaj s kruhom dogajalo! :blush: ) Pri zgornji me pa zelo moti to , kar sem že dostikrat povedal. Krvava vdova! Da pa bi marsikterega mladca zaneslo, da to pa verjamem. Ko je sila je sila, če je pa še pijača, droga pa mogoče še tema zraven... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 ... Ko je sila je sila, če je pa še pijača, droga pa mogoče še tema zraven... Lahko pa uporabiš tudi gas masko. Saj veš: lepše zgleda, ne smrdi ji iz ust, pa ko ji zapreš ventil za dovod zraka, meša kot nora. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se