Noise Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 Melbourne - Slovenija je na 38. svetovnem prvenstvu v moški in ženski športni gimnastiki zadnji dan tekmovanja osvojila kar dva naslova svetovnega prvaka. Mitja Petkovšek je osvojil naslov svetovnega prvaka na bradlji.... Potem ko je najprej domači tabor na bradlji z zmago razveselil Mitja Petkovšek, je tudi Aljaž Pegan na drogu pometel s konkurenco in se z oceno 9,662 veselil naslova svetovnega prvaka... http://www.delo.si/index.php?sv_path=41,33,102303
Thundercat Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 carsko......čestitke..... :worship:
SiR Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 carsko......čestitke..... :worship: Dvomim, da bereta motosvet ... Sta pa res carja. Me zanima, ali jima bo to kaj izboljšalo položaj? Se bosta zaposlila v vojski, pri specialcih?
Zdrawc Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 Se bosta zaposlila v vojski, pri specialcih? A še nista? :? Drugače pa :worship: :OK: :worship:
SiR Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 A še nista? :? Drugače pa :worship: :OK: :worship: A sta? A je kje kak seznam teh 'vojaških športnikov'?
Jure007 Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 Sta klasa 1A oba in vsaka jima čast. Brez konkurence sta :worship: :worship:
batzajla Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 slovenceljni smo d best :) bravo
Mte :) Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 skoda edin da ne tekmujeta tud v mnogoboju... bi mel se ksno olimpijsko za povrh ;) drgac je blo pa dons u TLPju da sta mela take nemogoce razmere za treninge and stuff, da bi marskdo odnehu na njunem mestu... RES CARJA! :OK: :worship: :OK: :worship: :OK: :worship:
margo Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 Sta klasa 1A oba in vsaka jima čast. Brez konkurence sta :worship: :worship: Konkurenca je, sam za njima :OK: :worship:
Brdaus Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 Vsa čast in slava na vse veke vekov.... amen. Carsko :grim
lightning Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 ja rest sta fejst :) Fanta sta že skoraj taprava za kakšen armwrestling pri zažigalcih :P
pirrulz Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 Verjetno je to dobro za njiju. Močno pa dvomim, da bom imel jaz kake koristi od tega.
SiR Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 Verjetno je to dobro za njiju. Močno pa dvomim, da bom imel jaz kake koristi od tega. Pegamove © figure na drogu ziher ne boš nikoli zmogel izvajat (poleg njega jo je samo še en gimnastičar zmogu) ;)
pirrulz Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 Pegamove © figure na drogu ziher ne boš nikoli zmogel izvajat (poleg njega jo je samo še en gimnastičar zmogu) ;) Pegamove po moje še Pegan ne izvaja. ;) :)
krava Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 če sem iskren, boli mene đoka, za te cirkusante.... lahko vadijo, kjerkoli, kadarkoli in kolikor hočejo.... pa še kšenki je... :ninja: :zzz:
Vojč Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 ji ma privoščim :OK: REs fenomenalna :worship:
Zdrawc Objavljeno Marec 26, 2006 Opozori Objavljeno Marec 26, 2006 Petkovšek danes v Cottbusu spet raztural :OK: Njegov komentar: "Se mi zdi, da sem - sploh po zmagi na svetovnem prvenstvu - postal pravi flegmatik in uživač. Vem, da se mi bo enkrat moralo maščevati, ker tako sproščeno in neobremenjeno nastopam, a v vaji zelo uživam in z veseljem tekmujem." še en: "Tudi ta zmaga enako pomembna kot vse ostale in nič drugačna od prejšnjih. Z vsako zmago sem zadovoljen, rad tekmujem, uživam v nastopih in z veseljem spremljam konkurenco - to je še bolje kot iti v kino. Večje doživetje, še bolj napeto, vam povem!" več: tukaj in tukaj :worship: :worship:
lina Objavljeno Marec 29, 2006 Opozori Objavljeno Marec 29, 2006 (popravljeno) Petkovšek danes v Cottbusu spet raztural :OK: Njegov komentar: "Se mi zdi, da sem - sploh po zmagi na svetovnem prvenstvu - postal pravi flegmatik in uživač. Vem, da se mi bo enkrat moralo maščevati, ker tako sproščeno in neobremenjeno nastopam, a v vaji zelo uživam in z veseljem tekmujem." Dosegel je vse in res lohk sproščeno uživa in reskira kot mu paše...Olimpijske so mu nedosegljive, ker grejo samo mnogobojci....banda ušiva. Popravljeno Marec 29, 2006. Popravil lina
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se