siks Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 a slike kakšne pa ne pošljejo zraven izrečene kazni?! dobil samo v nemščini, brez slike ali podobnega dokaza, 220€! fajn za začetek sezone.
TakeALookAround Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 Glede na vsoto si kr letel?
yamaha Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 Glede na vsoto si kr letel? Želel je med vrsticami povedat da se z z1000 ni za zajebavat DAMI34, Matori Hanzo in krucymucy 3
siks Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 ja, 92 na 50 v naselju, čeprav mi ni jasno točno kje so me vsekali, ker mam izrecno načelo, da v naselju ne pretiravam. tu mi je pa zgleda tabla nekako ušla, sicer je lahko največ 70....mater. slike pa niso poslali, tk da ne vem ...
yamaha Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 ja, 92 na 50 v naselju, čeprav mi ni jasno točno kje so me vsekali, ker mam izrecno načelo, da v naselju ne pretiravam. tu mi je pa zgleda tabla nekako ušla, sicer je lahko največ 70....mater. slike pa niso poslali, tk da ne vem ... Po pameti na goro siks.. Ne hodim več in sem kr nekaj pršparal, aja slike pomoje ne rabijo, saj niso kar brezveze našli tvoje podatke in poslali na naslov..
siks Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 Po pameti na goro siks.. Ne hodim več in sem kr nekaj pršparal, aja slike pomoje ne rabijo, saj niso kar brezveze našli tvoje podatke in poslali na naslov.. sej to je jasno, da majo moje podatke, sam se mi zdi, da so včasih slikice zraven plačilnega naloga pošiljali... ni blo na poti na goro ampak skozi griffen...
MARE 65 Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 ja, 92 na 50 v naselju, čeprav mi ni jasno točno kje so me vsekali, ker mam izrecno načelo, da v naselju ne pretiravam. tu mi je pa zgleda tabla nekako ušla, sicer je lahko največ 70....mater. slike pa niso poslali, tk da ne vem ... Tako sem jaz dobil v Villachu...celo naselje po omejitvah...celo manj...ko je konec cone kjer je Louis...sem pa nažgal...samo tabla konec naselja je malo višje.
BenX Objavljeno Marec 30, 2014 Opozori Objavljeno Marec 30, 2014 če dobiš kazen iz avstrije napisano samo v nemškem jeziku in brez slike, to pomeni kaj? kolega je namreč dobil tako kazen, ki mu jo je napisal policaj v kraju, kjer v življenju še ni bil. in to ob pol desetih zvečer, ko je bil doma. je to kaka prevarantska finta ali so dejansko lahko taki šalabajzarji?
RSTDRIVER Objavljeno Marec 30, 2014 Opozori Objavljeno Marec 30, 2014 če dobiš kazen iz avstrije napisano samo v nemškem jeziku in brez slike, to pomeni kaj? kolega je namreč dobil tako kazen, ki mu jo je napisal policaj v kraju, kjer v življenju še ni bil. in to ob pol desetih zvečer, ko je bil doma. je to kaka prevarantska finta ali so dejansko lahko taki šalabajzarji? in njegova tablca--->naslov je prletu iz marsa.... a, ne?
DAMI34 Objavljeno Marec 30, 2014 Opozori Objavljeno Marec 30, 2014 in njegova tablca--->naslov je prletu iz marsa.... a, ne? tablico pa res ni problem slikat, mar ne........
RSTDRIVER Objavljeno Marec 30, 2014 Opozori Objavljeno Marec 30, 2014 tablico pa res ni problem slikat, mar ne........ se opravičujem. imaš prav. to je stalna praksa avstrijskih žandarjev.
DAMI34 Objavljeno Marec 31, 2014 Opozori Objavljeno Marec 31, 2014 se opravičujem. imaš prav. to je stalna praksa avstrijskih žandarjev. A si ti prepričan, da so vsi žandarji poštenjaki?
BenX Objavljeno Marec 31, 2014 Opozori Objavljeno Marec 31, 2014 in njegova tablca--->naslov je prletu iz marsa.... a, ne? ne razumem kaj hoces povedat. dobo je papir v menscini, brez prevoda, brez slike. za 10 kilometrov prekoracitve bi mogo placat 40€. je sel v avstrijo na neko policijsko ali upravno enoto (nisem ziher kaj je ze blo) in tam tudi nic pametnega niso vedli povedat. samo to, da je avto ocitno bil tam. ja... ce se je avto sam preslikal skozi kako x dimenzijo tja in nazaj. je rekel, da hoce met sliko, so rekli da dobi, zaj pa pac caka, da vidi kaj bo. malo je pa ze bedno da dobis kazen iz kraja, kjer se v zivljenju nisi bil, niti na tisti dan nisi prestopil drzavne meje. edina razlaga, ki se ponuja je, da nekdo nekoga . ker kazen ni visoka jih ziher kak % placa in si misli jebi ga... denar pa gre na nek privat racun. ne vem, drugace si tega ne znam razlagat.
RSTDRIVER Objavljeno Marec 31, 2014 Opozori Objavljeno Marec 31, 2014 ne razumem kaj hoces povedat. dobo je papir v menscini, brez prevoda, brez slike. za 10 kilometrov prekoracitve bi mogo placat 40€. je sel v avstrijo na neko policijsko ali upravno enoto (nisem ziher kaj je ze blo) in tam tudi nic pametnega niso vedli povedat. samo to, da je avto ocitno bil tam. ja... ce se je avto sam preslikal skozi kako x dimenzijo tja in nazaj. je rekel, da hoce met sliko, so rekli da dobi, zaj pa pac caka, da vidi kaj bo. malo je pa ze bedno da dobis kazen iz kraja, kjer se v zivljenju nisi bil, niti na tisti dan nisi prestopil drzavne meje. edina razlaga, ki se ponuja je, da nekdo nekoga . ker kazen ni visoka jih ziher kak % placa in si misli jebi ga... denar pa gre na nek privat racun. ne vem, drugace si tega ne znam razlagat. dvomim o tem, da se je žandar zmislu. tvoj kolega že ve.... opozoru pa bi, da nobena pritožba/zahteva v AT ni zastonj... (ok, skoraj nobena). 40€ je po mojem naselje > 10km/h, če te slika stacionarc..... če bi te ustavu policaj, bi bla kazen skoraj gotovo manjša, seveda, če ne bi imel predolgega jezika. finte na jezik, me ni blo tam pa to.... za 40€ se ne splača.... moje mnenje.
BenX Objavljeno Marec 31, 2014 Opozori Objavljeno Marec 31, 2014 dvomim o tem, da se je žandar zmislu. tvoj kolega že ve.... opozoru pa bi, da nobena pritožba/zahteva v AT ni zastonj... (ok, skoraj nobena). 40€ je po mojem naselje > 10km/h, če te slika stacionarc..... če bi te ustavu policaj, bi bla kazen skoraj gotovo manjša, seveda, če ne bi imel predolgega jezika. finte na jezik, me ni blo tam pa to.... za 40€ se ne splača.... moje mnenje. ni bil stacionarec, slikal ga je policaj osebno. baje. s tem da slike ni. in ne gre se za izmikanje, gre se za to, da ga v tistem kraju se sploh nikoli v zivljenju bilo ni!!! in na tisti dan tudi ni bil v avstriji! ne vem, kaj ti ni jasno? kaj se ne splaca?
DAMI34 Objavljeno Marec 31, 2014 Opozori Objavljeno Marec 31, 2014 (popravljeno) ni bil stacionarec, slikal ga je policaj osebno. baje. s tem da slike ni. in ne gre se za izmikanje, gre se za to, da ga v tistem kraju se sploh nikoli v zivljenju bilo ni!!! in na tisti dan tudi ni bil v avstriji! ne vem, kaj ti ni jasno? kaj se ne splaca? a polcaji tut slikajo? A s polaroidom? p.s. ne plačam nič, če dobim tako floskulo kot ti trdiš, da je kolega dobil..............verjetno je tudi to ena od prevar, kako se nekateri znajdejo in napolnijo svoj privat račun. Če se kolega sekira, naj najprej preveri komu pripada račun Popravljeno Marec 31, 2014. Popravil DAMI34
maus Objavljeno Marec 31, 2014 Opozori Objavljeno Marec 31, 2014 Naj pošlje v slovenščini dopis, da ne razume nemško in naj da kopijo tega kar so mu poslali .... ali pa če nekdo odnese na njihovo žandarmerijo.
siks Objavljeno Marec 31, 2014 Opozori Objavljeno Marec 31, 2014 no js sn dobo 220€ z dopisom v nemščini, brez slike. ker 220 ni mačji kašelj, sem v soboto šel preverit kje, po njihovih podatkih, sem prletel 92 na 50. ugotovil sem, da tam sploh ni 50 omejitve. ker mi je skoraj neverjetno, da bi se avstrijci zmotli, bom preden da se odločim ali plačam ali se pritožim (ker če se pritožiš lahko po ponovni obravnavi dobiš tudi višjo kazen, razen če se pritožiš samo na višino kazni), šel še enx na kraj zločina preverit (ker kraj je pa natančno napisan v kmjih ceste xxx.xxx). čeprav, to da ni v slovenščini bi pa takoj lahko bil vzrok za pritožbo oz. zavrnitev. a kdo pol ve, je v A obvezna predložitev slike, če pošljejo po pošti???
boych Objavljeno Marec 31, 2014 Opozori Objavljeno Marec 31, 2014 Če se pritožiš čez nemščino dobiš pa v 14 dneh v slovenščini ... vsaj jaz sem tako dobil oz. moja boljša polovica, če sem bolj natančen ...
siks Objavljeno Marec 31, 2014 Opozori Objavljeno Marec 31, 2014 Če se pritožiš čez nemščino dobiš pa v 14 dneh v slovenščini ... vsaj jaz sem tako dobil oz. moja boljša polovica, če sem bolj natančen ... je bla slika zraven?
boych Objavljeno April 1, 2014 Opozori Objavljeno April 1, 2014 Potekalo je tako: - sem dobil dopis, da moram posredovati podatke voznika v nemščini in sem vseskup poslal nazaj z dopisom, da ne razumem nemško - v cca 7 dneh sem potem dobil prevedeno v polomljeno slovenščino, sem spet poslal nazaj z dopisom, da se ne spomnim kaj se je dogajalo 5 mesecev nazaj z avtomobilom, priložil sem pa še poštemplani in podpisani urni izpis, da sem bil takrat v službi - po cca treh tednih sem dobil SLIKO in višino kazni za plačati in sicer pri omejitvi 50 je bilo izmerjeno 63 brez kakih koli toleranc, znesek za plačati pa je bil 80 EUR ...
Darko3g Objavljeno April 1, 2014 Opozori Objavljeno April 1, 2014 no js sn dobo 220€ z dopisom v nemščini, brez slike. ker 220 ni mačji kašelj, sem v soboto šel preverit kje, po njihovih podatkih, sem prletel 92 na 50. ugotovil sem, da tam sploh ni 50 omejitve. ker mi je skoraj neverjetno, da bi se avstrijci zmotli, bom preden da se odločim ali plačam ali se pritožim (ker če se pritožiš lahko po ponovni obravnavi dobiš tudi višjo kazen, razen če se pritožiš samo na višino kazni), šel še enx na kraj zločina preverit (ker kraj je pa natančno napisan v kmjih ceste xxx.xxx). čeprav, to da ni v slovenščini bi pa takoj lahko bil vzrok za pritožbo oz. zavrnitev. a kdo pol ve, je v A obvezna predložitev slike, če pošljejo po pošti??? Ko boš preverjal znake za omejitev, upoštevaj, da v Avstriji omejitev velja do preklica in ne le do prvega križišča. Gasperr 1
yamaha Objavljeno April 2, 2014 Opozori Objavljeno April 2, 2014 (popravljeno) je bla slika zraven? Slike ne pošiljajo zraven.. Stari glede da maš goro pred nosom in še nekaj drugih pizdarij, je boljše plačat pa maš mir pred njimi..Bernija vidiš kaj? Popravljeno April 2, 2014. Popravil yamaha
siks Objavljeno April 2, 2014 Opozori Objavljeno April 2, 2014 mene zanima ali je nujno, da pošljejo sliko (oziroma ali dobim sliko, če jo zahtevam), ali je dovolj samo plačilni nalog C eagle 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se