suzuki Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 Hola! Pogledal v Help, iskal, pa nič našel... zanima me ali se da narediti oz kaj naredim da se mi posti nekega člana sploh ne prikazujejo več? ZELO hvala. DAMI34, freya in SharpNinja 1 2
Nata Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 najbrž bo pomagalo, če klikneš na članov profil, potem pod <možnosti> izbereš opcijo <ignoriraj člana> ... in bi moralo biti to kar želiš ;)
Perla Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 (popravljeno) najbrž bo pomagalo, če klikneš na članov profil, potem pod <možnosti> izbereš opcijo <ignoriraj člana> ... in bi moralo biti to kar želiš ;) tako je - tudi v svojem profilu - pod "možnostmi" lahko narediš seznam članov, ki jih ne želiš brati. Popravljeno November 29, 2005. Popravil Perla
suzuki Objavljeno November 29, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 29, 2005 Hola! Odlično, sem se bal da se morda ne da!!! Hvala bejbi, resnično cenim vajino pomoč :004 :004 freya in SharpNinja 2
motoristek Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 Hola! Odlično, sem se bal da se morda ne da!!! Hvala bejbi, resnično cenim vajino pomoč :004 :004 Kako bom pa jaz vedel, da si me dal na ignor :hmm:
suzuki Objavljeno November 29, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 29, 2005 Hola! Kako? Simpl... ko me boš nekaj vprašal, pa ti jest ne bom odgovoril... najenostavnejša možnost... :devil: SharpNinja in freya 2
SiR Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 Kako bom pa jaz vedel, da si me dal na ignor :hmm: Preveriš lahko, se mi zdi, tako, da mu PM pošlješ in vidiš ... Vsaj včasih se mi zdi je sistem potem odgovoril, da si na ignoru :) Hola! Kako? Simpl... ko me boš nekaj vprašal, pa ti jest ne bom odgovoril... najenostavnejša možnost... :devil: evo, jst te vprašam - Suzuki, kje so slikce iz turške :) zdaj pa čakam ... pa čakam ... :devil:
dave the wave Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 Noise, Codein, a bi se dale nastavitve foruma tako uredit, da bi se v profilu uporabnika videlo, koliko ostalih uporabnikov ima le tega "na ignor". Bi bilo prav zanimivo videt, kdo je CAR nakladačev. lp DTW :)
Zdrawc Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 kdo je CAR nakladačev. Prvih 50 na top listi vseh časov :devil:
Einherjar Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 Noise, Codein, a bi se dale nastavitve foruma tako uredit, da bi se v profilu uporabnika videlo, koliko ostalih uporabnikov ima le tega "na ignor". Bi bilo prav zanimivo videt, kdo je CAR nakladačev. lp DTW :) A to je treba sprasevat?
dave the wave Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 Ja saj saj, ampak me zanima, če je moj osebni favorit tudi kandidat za laskavo lovoriko "The bigest mouth on the Hill of long tongue " :hooray:
SiR Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 Ja saj saj, ampak me zanima, če je moj osebni favorit tudi kandidat za laskavo lovoriko "The bigest mouth on the Hill of long tongue " :hooray: moram kandidaturo tudi sprejeti, kot se gre pri politiki? ;)
Lobo Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 moram kandidaturo tudi sprejeti, kot se gre pri politiki? ;) Pobrkal si pojme. To ni kandidatura, ampak obsodba. :lol1:
SF Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 (popravljeno) Sym odstranili naju bodo :kva2: Popravljeno December 7, 2005. Popravil SF
Lobo Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 Sym odstranili naju bodo :kva2: Zakaj le? Komu ne paše vajin fris naj vaju izklopi. Meni osebno bi bilo dolgčas na forumu brez takšnih kot je SymRu.
SiR Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 Zakaj le? Komu ne paše vajin fris naj vaju izklopi. Meni osebno bi bilo dolgčas na forumu brez takšnih kot je SymRu. meni tudi. a vendar bo kmalu
Lobo Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 meni tudi. a vendar bo kmalu Ja. Ko nekega dne prideš do konca, ko si že vse prebral, napisal, povedal, videl, pokazal, pobral vse medalje, je čas za penzjon. Vseeno škoda, če se boš tako odločil.
Sanda7 Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 kaj pa klamfate Symru si še ni zaslužu penzije,pa kaj je z vami :hmm:
Vojč Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 (popravljeno) kaj pa klamfate Symru si še ni zaslužu penzije,pa kaj je z vami :hmm: Pri Motosvetovi penziji šteje kvaliteta :grim in ne kvantiteta :grrr :P :kva1: Popravljeno December 8, 2005. Popravil Ventil
Lobo Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 kaj pa klamfate Symru si še ni zaslužu penzije,pa kaj je z vami :hmm: Torej Sym, invalidska komisija je zavrnila tvoj predlog za penzijo. Boš že moral delat do 63. leta. Tako kot ostali.
Pravokotar Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 A? Ja, Nagaya se je uvalila v temo o domačih ljubljencih. Kako nerazumevajoče od nje :glare:
pupa Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 :slap: :lol1: :lol1: :kva2: :slap:
Andrej.d Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 Motoristek je v temi Nasmeh lepo prikazal zadevo .Samo , da meni ne gre več na smeh.Kar je preveč še s kruhom ni dobro. A bi lepo prosim že končno lahko dobil odgovor ? Skratka nočem niti sledu o določenem pametnjakoviču.Nočem da se mi pojavi napis o ignoriranju itd. Je to možno ali ni ?
minca Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 ...uglavnem s ignorirala enega člana :angry: ...... ...in zakaj mi še vedno kaže njegove poste in to :hmm: ...a to ni za to da se ne vidi njegovih postov al kaj? :hmm: :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se