Stric Burek Objavljeno Februar 24, 2007 Opozori Objavljeno Februar 24, 2007 (popravljeno) Tle nč ne piše :D :blush: Popravljeno Februar 24, 2007. Popravil Stric Burek
SiR Objavljeno Februar 24, 2007 Opozori Objavljeno Februar 24, 2007 Jaz pa . :grrr če smo že pri tem, za kaj je kdo - jaz sem za to, da se približno 70% forumašem onemogoči pisanje - zato, ker ne napišejo popolnoma nič pametnega ali vsebinskega.
motoristek Objavljeno Februar 24, 2007 Opozori Objavljeno Februar 24, 2007 CITIRAJ(Fos @ 23 Feb 2007 @ 16:59) Mega! Vsaka čast! Za v anale Čestitam .................................................................. @ upam, da mu bo žena/bejba dala "ritensko" sploh za takle odgovor. :rolleyes:
Einherjar Objavljeno Februar 25, 2007 Opozori Objavljeno Februar 25, 2007 kot pravi stigmata, v stilu: "what doesn't kill you, it makes you stronger" :P Ce smo odkriti - pa nimam nic proti Stigmati - to pravi Nietsche.
SiR Objavljeno Februar 25, 2007 Opozori Objavljeno Februar 25, 2007 symru: upam, da mu bo žena/bejba dala "ritensko" sploh za takle odgovor. :rolleyes: valjda - genialen, napram večini glupih postov. VSaj zame. "Moje osebno mnenje!" :evilgrin:
_THUNDER_ Objavljeno Februar 25, 2007 Opozori Objavljeno Februar 25, 2007 Ce smo odkriti - pa nimam nic proti Stigmati - to pravi Nietsche. dooh... :P samo stigmata pač uporablja ta podpis :grim
motoristek Objavljeno Februar 26, 2007 Opozori Objavljeno Februar 26, 2007 valjda - genialen, napram večini glupih postov. VSaj zame. "Moje osebno mnenje!" :evilgrin: Da ne boš mislil, da je kaj osebnega... sem pač odprl in videl ta strokovno inteligenten odgovor... :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se