Brrrm Objavljeno Junij 15, 2001 Opozori Objavljeno Junij 15, 2001 Mali dobi cash za dirkališce, popije nekaj piv, casha zmanjka, zajaha motorin pa hajd na cesto dirkat, ata pa zopet na mamo. Brrrm
FP Objavljeno Junij 15, 2001 Opozori Objavljeno Junij 15, 2001 quote: Skrajni cas bi bil, da Slovenija naredi eno vecje dirkališce, da se lohk ljudje z motorji tud tam zdivjamo. Lp Meni se zdi, da se ne bomo najbolj zdivjal. Po pisti se bomo gonil kar se bo dalo, pol na poti domov, bo treba pa vsem pokazat, kaj smo se malo prej naucil.
VETER Objavljeno Junij 15, 2001 Opozori Objavljeno Junij 15, 2001 quote: upam,da bodo postavili "pametne" cene,katerih folku ne bo zal placati. npr.A1-ring (zeltweg) 1/2 dneva,motor ATS 550.-,neomejeno km/krogov z vso varnostno postrojitvijo.pannonia-ring je pa nekje ATS 350-400 (??) po info,ki sem jih dobil.samo ne vem,koliko casa lahko vozis. best Ice Kje si pa pobral te cene za A1? Jaz sem bil lani gor eno soboto in sem za pol dneva placal 1000ATS...najprej sem pol ure premišljeval a bi ali ne bi, ker za nas iz Slo je 1000ATS kar veliko..
Ice Objavljeno Junij 15, 2001 Opozori Objavljeno Junij 15, 2001 lani sem bil dvakrat gor,ATS 550.- za stiri ure (nekako od 9-13),prosta voznja brez instruktorjev med tednom.mogoce zato? best Ice
billy Objavljeno Junij 15, 2001 Opozori Objavljeno Junij 15, 2001 kolkr obrnemo je zadn cajt da se nekaj naredi pa naj se zdivja kdor hoce.Kar se pa mobikroga tice sem odvozu nekaj krogov z svojo VTR-ko,pa je popolnoma neprimerna za kakršne kol motoristicne podvige!
green Objavljeno Avgust 27, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2001 A ima kdo kakšne frišne informacije v zvezi z "pisto" na Vranskem, kjer naj bi bila aktualna lokacija? Verjetno je zadnji cas da motoristi dobimo svojo stezo in se tam znorimo, kot pa na cestah, kjer je rezultat tak kot je! Pa še dnarja ne bo treba vec cez mejo na Grobnik nosit!!! Edited by - green on 27/08/2001 06:44:14
ak Objavljeno Avgust 27, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2001 Lokacija je znana, podpora strokovnih služb je dana (lokalnih in republiških), govori se o sponzorjih (Sava, Mercedes....), caka se še na žegen državnega zbora, da zadeva pride na vrstni red branja ... Ejkej
suzuki Objavljeno Avgust 27, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2001 Hola! A je znan tudi ze izgled/potek proge? A ima kdo slikco kaksnega nacrta? LP suzuki SharpNinja in freya 2
vrho1679 Objavljeno Avgust 27, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 27, 2001 Katera bo sedaj lokacija med Vranskim in avtocesto (malce malo prostora) ali nižje proti celju (barje z ogorženimi pticami). Sponzorji: Sava, Mercedes - se pravi bolj avtomobilisticno usmerjena proga, kjer bodo lahko težki avtomibili gubali asfalt. Ali bo sedaj to dirkališce tipa Grobnik,... ali le bolj vadbišcna proga, kjer bodo lahko dirkali le s kakimi oldtimerji.
ak Objavljeno Avgust 28, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2001 Lokacija motodroma je zacrtana v smeri proti Celju (Ceplje), nacrt piste naj bi bil potrjen tudi s strani FIA-e, sponzorji so nujno potrebni, ker takšen objekt z pripadajoco infrastrukturo stane ogromno denarja (poleg tega Sava potrebuje poligon za testiranje gum), objekt pa je itak vecnamenski... Bom poskusu nekam 'obesit' idejni nacrt piste ... Ejkej
MARJA Objavljeno Avgust 28, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2001 quote: Hola! A je znan tudi ze izgled/potek proge? A ima kdo slikco kaksnega nacrta? LP suzuki Zdi se mi, da se da izgled piste na Vranskem (maketa) videti v Muzeju motociklov na Vranskem, saj so oni glavni pobudniki.
suzuki Objavljeno Avgust 28, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2001 quote: Zdi se mi, da se da izgled piste na Vranskem (maketa) videti v Muzeju motociklov na Vranskem, saj so oni glavni pobudniki. Hola! Kaj pa ne Netu - a se jo da kje videti, ne da grem glih v muzej na Vransko (na njihovem HPju, ki je v izgradnji, ni te slikce...)? LP suzuki Edited by - suzuki on 28/08/2001 10:50:44 freya in SharpNinja 2
FP Objavljeno Avgust 30, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2001 Nekje sem prebral, da na Vranskem ne bo dirkališča ampak samo poligon za spretno in varno vožnjo. Na njem naj bi potekala šola varne vožnje in občasno dirke veteranov. Mam občutek, da bodo "dirke" v Slo še naprej na Planini.
aaa Objavljeno Avgust 30, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2001 Ej, pejmo dirkat v Tomos, oni majo svojo pisto
ak Objavljeno Avgust 30, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2001 quote:Nekje sem prebral, da na Vranskem ne bo dirkališča ampak samo poligon za spretno in varno vožnjo. Na njem naj bi potekala šola varne vožnje in občasno dirke veteranov. vse to kar si naštel + pista... Ejkej
Brrrm Objavljeno Avgust 31, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2001 Pista + garažno-servisni boxi + tribune (ali drugačni prostori za gledalce) + parkirišča za obiskovalce, toliko prostega prostora daleč okoli Vranskega ni. Nekaj bi se ga našlo doli na Krasu, v obdelanih dolinah vzhodno od Trojan pa ne. Brrrm
ak Objavljeno Avgust 31, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2001 quote:Pista + garažno-servisni boxi + tribune (ali drugačni prostori za gledalce) + parkirišča za obiskovalce, toliko prostega prostora daleč okoli Vranskega ni. Najprej se prepričaj, nato govori... Ejkej
Noise Objavljeno September 1, 2001 Opozori Objavljeno September 1, 2001 Ejkej, če imaš načrt, mi ga pošlji in ga bom navesil na motosvet! Če je v e-obliki, ga pošlji kar po mejlu. Če ni, me pokliči 041 711 317 (motosvet.com hotline) in se bova zmenla kako in kaj. //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
Climber Objavljeno September 3, 2001 Opozori Objavljeno September 3, 2001 Vceraj smo bli na Vranskem in sem lastnika muzeja in pobudnika za izgradnjo dirkalisca mal vprasal kako je s tem. Pravi, da so vsi papirji v obdelavi pri drzavi in da bo sedaj odlocil parlament. Oni zemljo imajo, investitorja tudi, tako da nebi smelo biti problema! Poleg tega je dirkalisce menda tudi pogoj za vstop v evropsko skupnost!? Vsa zadeva pa naj bi bila nekaj takega kot grobnik, le po zadnjih standardih, tako da ne bo samo za trening varne voznje. Ne bo pa za formulo, ker se to ne splaca! Makete pa v muzeju nisem videl! LP Climber
ak Objavljeno September 3, 2001 Opozori Objavljeno September 3, 2001 quote:Ejkej, če imaš načrt, mi ga pošlji in ga bom navesil na motosvet! Dobiš 04.09.01 Ejkej
Ales Objavljeno September 3, 2001 Opozori Objavljeno September 3, 2001 Mislim da dirkalisce v Sloveniji krvavo potrebujemo, da bi se lahko z motorji mal nadivjali. Samo pa zgleda da ga se ne bodo tako kmalu zgradili, dokler pride v parlamentu na vrsto in pol se gradnja bo preteklo se nekaj let. Upam da se motim.
billy Objavljeno November 6, 2001 Opozori Objavljeno November 6, 2001 Pred časom smo že govorili o tem ampak še kr ne vem kaj je z morebitnim dirkališčem nekje na Vranskem,a se ve že kaj več o tem???
Brrrm Objavljeno November 6, 2001 Opozori Objavljeno November 6, 2001 O tem ve največ AK, vendar se že dolgo ni oglasil. Mislim, da je bilo govora tudi o tem, da bo nekdo idejno skico zrihtal, da jo objavimo na motosvetu, pa tudi nič iz tega, tako kot iz dirkališča ne. Brrrm
RAN Objavljeno November 7, 2001 Opozori Objavljeno November 7, 2001 Ko ste ravno AK omenili, a je komu kaj zameril ko se več nič ne oglasi ? Od njegove pobude za ZMKS naprej, ki smo jo nekateri zaradi nedefiniranosti sprejeli z rezervo, ni glasu. Škoda, ker je forum vedno popestril z svojimi prispevki in domislicami. lp RAN
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se