SiR Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 ja valda :kva2: :kva2: a naj v taki temi kaj druzga napišem? Je treba čredno se obnašat ...
batzajla Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 sej tko sm mislu,kao 'uau hudo,to morm vidt' .)
Izo Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 na motosvetu smo že par dirkališč zgradili.... bilanca vsega je, da se hodijo eni k zagamanim kravatarjem na Novi Marof vozit, namesto da bi se tukaj trudili dirkališče postavit :P Časi udarništva in delovnih brigad so mimo...lahko pa ti prevzameš pobudo in preideš od besed k dejanjem :grim Jest sem za ;)
Nagaya Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 (popravljeno) :angry2: nehite nakladat ker je bilo okoli tega ze toliko krvi in črnila prelitega da je joj.. če je komu dolgcajt gre lahko brat stare poste v katerih sva se z Ice-om kregala a je dirkališče v slo rentabilno ali ne.. pa tam dodajte svoj piskerček da bi še pri vas mal vrelo.... dirkališče bo enkrat Popravljeno November 29, 2005. Popravil Nagaya
Vojč Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 :hmm: nekaj se govori, da naj bi v bližini Radenc, zrasla privatna pista cca. 3km!! ...pa to ni šala, btw .) B) :grim ge tauv na Kapeli :lol1:
Nagaya Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 (popravljeno) govori se tudi da bodo s cementom zlili koseški bajer, z zemljo zravnali naselje mostec in nardili v sklopu z že obstoječim spedway stadionom multifunkcijski moto-objekt :doze: Popravljeno November 29, 2005. Popravil Nagaya
krava Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 :OK: če prispeva vsaki registrirani na MS 300jurjev, mamo 2milijardi pa pol :OK: Sicer pa, ka se reko se reko. Pista privatna BO!!! :OK:
Vojč Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 vse ostaja samo pri tem in tako bo še na žalost nekaj cajta :( Sicer pa, ka se reko se reko. Pista privatna BO!!! :OK: Bog te usliši
krava Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 vse ostaja samo pri tem in tako bo še na žalost nekaj cajta :( Bog te usliši Ja pa ja, da ne!! Bog še mi nič ni dal!! ATA NAJ ME USLIŠI!!!!!! :kva2: :lol1: :lol1:
mbrs46 Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 Jaz mislim ,da dirkališča še nekaj časa ne bo, saj so raziskave (privatne) pokazale da ni rentabilno, brez večjih sponzorov, ki pa jih pri nas ni, npr.Red Bull je v A1 ring investiral 35mil.Eurov-kaj bi dal za en Red Bull
SiR Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 Časi udarništva in delovnih brigad so mimo...lahko pa ti prevzameš pobudo in preideš od besed k dejanjem :grim Jest sem za ;) Pobud je dandanes čist preveč, resnih poslovnih odločitev pa čisto premalo. Poznam nekaj ljudi z načrti in sanjami, vsi pa čakajo donatorja kapitala. ge tauv na Kapeli :lol1: ja motokros progo Brajdešnca :devil: Baje bo tak, da bo moral na koncu dirke vsaj napihati vsaj 2 promila, če ne je avtomatsko izločen iz dirke :D :OK: če prispeva vsaki registrirani na MS 300jurjev, mamo 2milijardi pa pol :OK: Sicer pa, ka se reko se reko. Pista privatna BO!!! :OK: koga se pa potlej povabi na VIP večerjo?
krava Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 koga se pa potlej povabi na VIP večerjo? Pobudnike... :whistle:
Mte :) Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 (popravljeno) :nono: ne tle diskriminacije delat!!! tut s čoprjom se dela burnout! moj daelim brez problema vrti!!! :OK: če kdo ne vrjame, mamo posnetke. :OK: pod tole se podpisem! pol nebo 0 dokler ne bomo vec redbullou kupval? :hmm: od zdj naprej se sam se redbull vodka pije!!! :lol1: : Popravljeno November 29, 2005. Popravil Mte :)
hajoktejn Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 Samo vprašal sem, da vem pri čem sem :blink: . Sicer pa dirkališča ne rabimo, dokler imamo za to ceste ( kakorjerazvidnoizvideoposnetkovvnekidrugitemi ). ;)
The Doc. Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 govori se tudi da bodo s cementom zlili koseški bajer, z zemljo zravnali naselje mostec in nardili v sklopu z že obstoječim spedway stadionom multifunkcijski moto-objekt :doze: to je vredu! pa govri se tudi da je žemlja kruh?!! :grim :grim :grim
GrCaR Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 Samo vprašal sem, da vem pri čem sem :blink: . Sicer pa dirkališča ne rabimo, dokler imamo za to ceste ( kakorjerazvidnoizvideoposnetkovvnekidrugitemi ). ;) važn da mamo ride pa marijo reko :P glede na to kok se motoristov nabere ob lepih dnevih, lahko sklepamo da je to nekakšno dirkališče (pista) da ne bo kdo mislu da sm proti zbiranju motoristov na določenih krajih! je kr fajn pridt mal v družbo drugih motoristov
hajoktejn Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 da ne bo kdo mislu da sm proti zbiranju motoristov na določenih krajih! je kr fajn pridt mal v družbo drugih motoristov Res je. :)
<=YaMaHa=> Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 Jah kaj čmo...politika je taka da za drikališče niso zainteresirani uni k so ga sposobni postavit...mi smrtniki lahk o tem nabijamo noč in dan pa ne bo čist nč več narjen .) Se pa javim da zastojn kak dan,2 mešalc gonim zravn če mam pol kak dan,2 zatojn vožnje po pisti :yea1:
Pravokotar Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 ... za drikališče niso zainteresirani uni k so ga sposobni postavit... "Uni" bodo presenetljivo hitro zainteresirani, kadar (če) se bo našel kdo, ki jim bo predstavil prepričljive argumente. Najbolj prepričljivi so tisti, ki se jih da izraziti v konvertibilni valuti.
danci1973 Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 "Uni" bodo presenetljivo hitro zainteresirani, kadar (če) se bo našel kdo, ki jim bo predstavil prepričljive argumente. Najbolj prepričljivi so tisti, ki se jih da izraziti v konvertibilni valuti. Na Vranskem je bilo že vse - pobuda, volja, projekt, investitorji. Le 'žegna' iz LJ še ni bilo. :devil: In ga nikoli ne bo, ker so se 'gospodje' odločili, da takšnega posla že ne bodo prepustili 'kmetavzom'... Seveda pa se gospodi nikamor ne mudi, ker itak že imajo polne riti vsega... D.
Pravokotar Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 ... so se 'gospodje' odločili, da takšnega posla že ne bodo prepustili 'kmetavzom'... Tudi "gospodje" običajno niso cepljeni proti enakim argumentom kot "uni"...
Dolenc™ Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 Tukaj lahko mirne volje težite :). Pred vstopom v forum je potrebna brezplačna registracija. Do odgovora pride nekje vsake pol leta :D
bu5a Objavljeno April 18, 2006 Opozori Objavljeno April 18, 2006 Je že kaj novega o dirkališču v Sloveniji?
tomaž79 Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 saj res ali bo kaj z tem dirkališču? če se že naši politiki tako zgledujejo po evropi pa naj vidijo da ima v evropi skoraj vsaka država po dva dirkališča???????? :kva2: :ninja:
MaraudeR Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 nič ne bo...zadevo je prevzel AMZS in "uradno" se je zataknilo pri odkupu zemljišč....neuradno pa so v igri "višji" interesi...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se