Špilferderber Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 malce se poigravam z mislijo, da bi lahko vse MS sekcije pozvali, da bi se za novo leto naredili kakšen krog ali dva z mopedi.. vsesplošno srečanje je verjetno utopija in nepotrebno mučenje (z vsem spoštovanjem do MSjevcev), na lokalni ravni pa bi bilo to precej izvedljivo.. kratka krožnja vožnja, po celi SLO ob isti uri, potem pa čajček, aspirinček in domov.. toliko, da se srečamo in si zaželimo suhih cest in nizkih cen bencina v naslednji sezoni.. res je, da je zadeva precej pogojena s stopnjo tigra v buči in prisotnostjo v rojstnem kraju, ideja pa ni tako slaba.. termo perilo, gretje ročk in gaaasaaaa.. vem, da zadevo vsako leto organizirano klub Savinja iz CE in morebiti bi jim kazalo slediti.. :huh: seveda, če bo lepo vreme.. :slap:
bigi Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 Kaj pa, če bo sneg in led? A bo dovolj, da ga zavlečem pred hišu in ga navijem namesto sirene.
Špilferderber Objavljeno December 1, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 1, 2005 Kaj pa, če bo sneg in led? A bo dovolj, da ga zavlečem pred hišu in ga navijem namesto sirene. vsaj 20 minut.. drugače ti bodo cilindri zarustali.. :huh:
batzajla Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 nene...ne bo šlo...pa ne zato,ker bi blo premraz :D
krava Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 Pridem rajši jaz po vas, z silažno prikolico.. samo me počakajte na dogovorjjenem mestu, pa obvezno 14dni prej dieata, ker ne vem, če boste lahko šli skozi boben... :OK:
jose Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 vse odvisno od vremena :doze: in zagnanosti/norosti posameznikov :D
Sanda7 Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 letos vem da sem šla 1.1 do morja,cca 170km :OK: ceste so bile suhe temperatura pa od 3 do -1 tako da če bo le cesta suha itak da nardim kak krog,je pa res da se tud sama že od prehoda iz 99 v00 milenium ko sem bila v parizu in vidla točno ob polnoči veliko motoristov,sama poigravam z mislijo da bi preživela prehod v novo leto na motorju,sam do zdej še ni zneslo,pa letos tud težko če bo :hmm:
Pervy Objavljeno December 2, 2005 Opozori Objavljeno December 2, 2005 neizvedljivo! :grrr po praznovanju novega leta še najmanj 3 dni ne smem vozit :P se pa poigravam z mislijo na elefantentreffen spet, če kdo hoče zmrzovat na motorju .)
kađiva Objavljeno December 2, 2005 Opozori Objavljeno December 2, 2005 je izvedljivo,letos sem se 2.1. vozil :grim 1.1. sem pa z biciklom okol skakal in videl kar nekaj motoristov v Kranju :OK:
Sanda7 Objavljeno December 2, 2005 Opozori Objavljeno December 2, 2005 ej pervy za slona se moj interesira,tako da bi se ti znal priključit,no če se odločiš me kontaktiraj
hajoktejn Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 Jaaaaaaaaaaaaaaaaa, šel, pelu, tulu, vraaaaaaaaaaaaaaaaaam. Itak sem pa abstinent tako da nimam težav z mački ( tudi moralnimi ne ). :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:
MARJA Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 Tudi če bo 10 stopinj C me 1.1.2006 ne bo na motorju, kajti poskrbeti moram za blaginjo Slovencev :kva2: Sem od 7:00 v službi :BUA:
primozh Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 sodeč po prejšnjih letih ponavadi pridem domov 2.1. z cca. 2-3 promili v krvi tko, da...........mogoče 5.1. če ne bo snega :OK: ideja je pa čist ok :grim
stuhec Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 sodeč po prejšnjih letih ponavadi pridem domov 2.1. z cca. 2-3 promili v krvi tko, da...........mogoče 5.1. če ne bo snega :OK: ideja je pa čist ok :grim saj pa to ni vazno, glavno je kaj bo v tanku, da ne bo kaksna cudna mesanica .) auspuhe vsi dol pa so peterdu tu :D
jose Objavljeno December 29, 2005 Opozori Objavljeno December 29, 2005 Glede na trenutne vremenske razmere bolj slabo kaže za motoriranje na novega leta dan :doze:
eMBe Objavljeno December 29, 2005 Opozori Objavljeno December 29, 2005 kaže se nov elefantentreffen na štajerskem koncu :lol1: :lol1: :lol1:
Guest Bad News Objavljeno December 30, 2005 Opozori Objavljeno December 30, 2005 Bomo dali verige na motocikle :devil: Mi se ne damo!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se