RaceBoy_ Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 Jest bi se tud prijavil na karting. :yes: :yea1: lp
bladzo Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 Jest bi se tud prijavil na karting. :yes: :yea1: lp A zabava je pa prepocen zate??? :rolleyes:
kađiva Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 ker dotična oseba ne more pisati po forumu,jz namest nje pišem :P divja zver: zabava :devil:
dave the wave Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 ker dotična oseba ne more pisati po forumu,jz namest nje pišem :P divja zver: zabava :devil: A pride striptizirat? :rolleyes:
Misek Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 (popravljeno) Jaz tut zabava + karting! Čeprav mam tak čuden občutek da 17. že nekej mam sam se zdele prov res ne morem spoment! :) Popravljeno December 4, 2005. Popravil Misek
motobaby Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 Še naknadna dodatna prijava za dirko :grim in sicer MotoManiac :P P.s.: je pozabil svoj password; še dobr da ma mene :whistle:
urqlle Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 urqlle in ne urglle se prijavlja tudi NA dirko
Brihta Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 Zakaj se še kar prijavljate na dirko, k vas bom itak vse našišu :P Čelada je moja :naughty:
hajoktejn Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 Zakaj se še kar prijavljate na dirko, k vas bom itak vse našišu :P Čelada je moja :naughty: No, no kar priden bodi in čuvaj snagu za spopad. :krneki:
Gamma Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 Zabava :D , karting :yes: , ...... :kva2:
.T. Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 A bo kdo naredil nalepke z nicki, ker je ful forumašev, ki jih ne poznam..... Tadej
Manu Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 Zabava :D , karting :yes: , ...... :kva2: Ti kar, ti kar..... :slap: Jest pa ne. :(
suzuki Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 Hola! Evo, še jst: zabava in karting Mimogrede: priponko z nickom si lahko IMHO vsak sam naredi SharpNinja in freya 2
APAČI Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 Js bi tut prišu če lahk na zabavo. :kva2:
.T. Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 Mimogrede: priponko z nickom si lahko IMHO vsak sam naredi To je res. Je pa res tudi to, da nas jih bo 2/3 doma pozabilo. Tadej
motobaby Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 Mene z lahkoto vsi, ki me ne poznate pocukate za rokav, pa vam izdam kdo sem :grim B) :P
.T. Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 (popravljeno) Mene z lahkoto vsi, ki me ne poznate ..... Škoda, ker te ne poznam :kva2: Tadej PS: me že mal veselodecembrsko meče :devil: Brez zamere! Popravljeno December 5, 2005. Popravil Tadej
Hellenca Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 Samo ZABAVA. Za dirko sem prešvoh.
motobaby Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 Mene pa še neki zanima :blush: ; a to bo cel RollBar rezerviran samo za MS-ovce al bo tut možen vstop za druge goste, ki bodo slučajno hotl it na pijačo? Čist tko me zanima. :ninja:
Noise Objavljeno December 5, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 5, 2005 Mene pa še neki zanima :blush: ; a to bo cel RollBar rezerviran samo za MS-ovce al bo tut možen vstop za druge goste, ki bodo slučajno hotl it na pijačo? Čist tko me zanima. :ninja: Za vse tiste, ki bodo imeli s sabo vstopnico, ki je zastonj, in ki si jo sprintajo kar sami. http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=2350 oz. vstopnica: http://www.motosvet.com/motosvet/stuff/Mot...topnica2005.pdf
kat Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 Prjavlam mojo malenkost in Rudeta za zabavo :P
Jure007 Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 Mene zanima, tam sta 2 vstopnici.... Se pravi katerakoli vela, al je za gospode una, ko je gor Božićek, za dame pa una ko je ženska, al je vseeno?
Noise Objavljeno December 5, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 5, 2005 Js bi tut prišu če lahk na zabavo. :kva2: Vsak lahko pride, vsi vabljeni. Mene zanima, tam sta 2 vstopnici.... Se pravi katerakoli vela, al je za gospode una, ko je gor Božićek, za dame pa una ko je ženska, al je vseeno? Čisto vseeno. Na vabilu na prvi strani piše, da si design izberete sami. Tako da če ti je bolj všeč božiček, si božička sprintaj. Jaz si bom bejbo :D In ja, lakho si jih sprintaš tudi 10. :grim :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se