Brihta Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 Ej noise kako pa jst vem če je bil moj glas za motocikel leta oddan (nobene potrditve). K zdej sem svoji omenu da bom dubu čelado na kartingu, pa bi jo ona tut imela pa bi rabu bit še izreban pri glasoanju za motocikel leta.
Noise Objavljeno December 7, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 7, 2005 Ej noise kako pa jst vem če je bil moj glas za motocikel leta oddan (nobene potrditve). K zdej sem svoji omenu da bom dubu čelado na kartingu, pa bi jo ona tut imela pa bi rabu bit še izreban pri glasoanju za motocikel leta. Poskusi še enkrat glasovati, in bi ti sistem moral napisati, da si že glasoval. Če si, seveda. Če nisi, te bo pustil glasovati še enkrat.
Jure007 Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 K zdej sem svoji omenu da bom dubu čelado na kartingu, pa bi jo ona tut imela pa bi rabu bit še izreban pri glasoanju za motocikel leta. :OK: Sam žou, karting čelada je že moja. :grim Ti bom pa za ženo pustu uno, od glasovanja .) :whistle:
RaceBoy_ Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 Se iskreno opravičujem! Odpadel je prevoz, zato nisem 100% da bom prišel. Raje odstopim mesto na tekmi drugemu. LP! :slap:
Noise Objavljeno December 7, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 7, 2005 Se iskreno opravičujem! Odpadel je prevoz, zato nisem 100% da bom prišel. Raje odstopim mesto na tekmi drugemu. LP! :slap: Glede na tvoj podpis lahko prideš tudi kako drugače kot pa da se pripelješ :D
.T. Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Za rezervo za karting dirko se (po včerajšnjih debatah ob kuhanem vinu na štantih) prijavljajo: - D-D - Billie Jean - Polona Tadej
D-D Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Tadej, narobe se razumel, jz bom za šankom tekmovala ne s kartingom :grrr :wub: Noise, če boš priden, se boš lohka z nama sliku :winkiss:
Thundercat Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Potrjujem prisotnost na novoletni zabavi v roll baru za 4 osebe 17.12 2005 Damjan Potrjuješ? Torej si že bil prijavljen? Ali je to tvoja prijava za 4 osebe? :?
Manu Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Potrjujem se za zabavo. Dve osebi. :)
D-D Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Jz pripeljem še eno mojo bejbo. Torej zdej smo 3 :)
.T. Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 (popravljeno) Jz pripeljem še eno mojo bejbo. Torej zdej smo 3 :) A kero od včeri al uno ta črno iz slike v mojem profilu? Tadej Popravljeno December 8, 2005. Popravil Tadej
D-D Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 A kero od včeri al uno ta črno iz slike v mojem profilu? Tadej Ah, kaj boš z uno ta črno, moje bejbe so zakon. :naughty:
Thundercat Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Kakšne so sankcije :hmm: ni sankcij...sem te dal na listo, če te ni, brez zamer... ampak potrudi se, da prideš.... .)
vragica Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 ... jaz bi še eno prijavila... ... Masha ... zabava Gokartira itak vsak dan :devil:
Lobo Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Jz pripeljem še eno mojo bejbo. Torej zdej smo 3 :) Kaj jih ti to doma sproti štancaš :hmm: ?
moto rider Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Midva z ženo tudi prideva. :( Je rekla, če bom priden, :hmm: bom pa lahko kar sam šel. :? :D
Thundercat Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Zabava 2x Midva z ženo tudi prideva. :( Je rekla, če bom priden, :hmm: bom pa lahko kar sam šel. :? :D kaj maš ti dve ženi ali si prvič eno drugo prijavil.... :naughty: :yea1:
Noise Objavljeno December 8, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 8, 2005 Jz pripeljem še eno mojo bejbo. Torej zdej smo 3 :) DD rulez!!!
Brihta Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Jz pripeljem še eno mojo bejbo. Torej zdej smo 3 :) Te kdaj povabim na žurko pri meni doma. Imam včasih težave z žensko populacijo :hmm:
D-D Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 Kaj jih ti to doma sproti štancaš :hmm: ? ja a še zate kero naštancam, kr povej mere? :)
Gregs Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 ja a še zate kero naštancam, kr povej mere? Nisem sicer Lobo, ampak ker že ponujaš... ...172 cm, blond, D-D košarca... emmm.. pardon - D, čevlji 39,.... :lol1: :lol1: :lol1: O:-)
.T. Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 Nisem sicer Lobo, ampak ker že ponujaš... ...172 cm, blond, D-D košarca... emmm.. pardon - D, čevlji 39,.... :lol1: :lol1: :lol1: O:-) To bi ji pa lahko že zadnjič v sredo na štantih naročil :naughty: :naughty: :naughty: . Men se zdi, da sta bili ene dve taki zraven. Tadej
Ninč Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 a je črnobela vstopnica tud dobra? al mora bit strktno barvna... lp, nina
SiR Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 (popravljeno) verjetn bo dobra kaj pa če si tolpa čefurjev sprinta vstopnce in pride :) Popravljeno December 9, 2005. Popravil SymRu
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se