Skoči na vsebino

STARA ZNANKA!!!!!!

Priporočene objave

Objavljeno

BARBWIRE po pogovoru in zaupnih besedah, ki sva si jih izmenjala, komaj čaka da greva na tortico v pričakovanju, da se bo zgodilo še pred mojim rojstnim dnem!

POBJE NE ZAMERT!!! PRIVATNO VZDUŠJE MI BOLJ LEŽI!

Popravil/a - James Bond on 28/04/2002 12:34:48

Objavljeno

In?

----------------------------------

Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.

Objavljeno

James, ti si zakon!! Že po treh postih te vabi na tortico Barbwire, ki je vsaj ustava, če že ne kar kozmični zakon ! Oči naroda so uprte vate, pravzaprav v vaju oba.

Nicht hinauslehnen! PEPE

Objavljeno

TVSLO,POP-TV,A-kanal,TV gajba in ostala korita se ze pulijo za ekskluzivne reportaze in posnetke. enjoy.

-----

The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.

Objavljeno

quote:

TVSLO,POP-TV,A-kanal,TV gajba in ostala korita se ze pulijo za ekskluzivne reportaze in posnetke. enjoy.

-----

The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.

Med ostalimi koriti ne gre zanemariti CNN in Animal Planet

Guess who

Objavljeno

Pa velik uspeha! Sorry Ice tv Gajba ne obstaja več dajmo rečt da ga bodo na TV3 v domači skrinji predstavl.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

quote:

Pa velik uspeha! Sorry Ice tv Gajba ne obstaja več dajmo rečt da ga bodo na TV3 v domači skrinji predstavl.

HVALA TOP CAT NA IZČRPNI PREDSTAVITVI MEDIJA, KI GA SPREMLJAŠ....!

007

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

James malenkost sm ti zamolčal, z Barbwire sm šou na kufe predn je teb ratal.....

------------------------

I still haven't found what I'm looking for! ( Ko me nebi znao, skupo bi me PATIO! )

Objavljeno

SO WHAT?! A je kermu tud dala (Glej Utrinek...Barbwire)

Burn to be wild

Objavljeno

Lucky naiven si, če verjameš provokacijam.

Top Cat - ne veš, kako dobro se razumeva z Barbwire!

007

Vse manj je originalnih izjav!

Objavljeno

In tako se stare znanke širijo......

BTW.. govorim o vseh spolnih boleznih in predvsem o vsem znani "stari" znanki AIDSU!!

I want some more!!!!

Objavljeno

quote:

BTW.. govorim o vseh spolnih boleznih in predvsem o vsem znani "stari" znanki AIDSU!!

I want some more!!!!

Brez panike ... saj mamo gumo za to ... pa ne Dunlop 205, ker je malce pretrda ...

hotschko

Objavljeno

quote:

In tako se stare znanke širijo......

I want some more!!!!

Pupa brez žaljenja! Si IMELA te BOLEZNI, da jih tako poznaš?

007

Objavljeno

Hotschko vidim, da si me za 30 sek. prehitel. Vsaka čast!

007

Objavljeno

Nope James Bond!! Za razliko od nekaterih, smo nekatri tu celo poučeni, da se nam ni treba učiti iz napak... kar v slednjem primeru pomeni, da napake niti ne moreš popraviti, ker te čaka dolgotrajna, muča smrt.

Sicer pa dragi James Bond, to ni žaljenje, ker nisem na nikogar naslovila ta moj post, ampak je preprosto zavedanje, kateri pa očitno tebi manjka.... ali pa predobro veš o čem govorim... sem mar na žulj stopila????

I want some more!!!!

Objavljeno

Veš sem mislil, da si očarljive narave, pa vidim kako te lahko Barbwire iz tira meče. Tolko, da sem rahlo zaskrbljen s tvojo obsedenostjo!

007

Objavljeno

quote:

Veš sem mislil, da si očarljive narave, pa vidim kako te lahko Barbwire iz tira meče. Tolko, da sem rahlo zaskrbljen s tvojo obsedenostjo!

007

007,

pazi se ... če te Pupa dobi bo ... bin der nou det ..

hotschko

Objavljeno

Hvala za opozorilo hotschko, pa ne se bat zame sem že enkrat izrekel "da so vse polegle, tako ali drugače".

007

Objavljeno

quote:

007

ok ok...

1. biti očarljiv in biti kraljica noči sta dva različna pojma. In znam biti očarljiva.. brez skrbi

2. BW me prav nič ne meče iz tira.. kvečejmu iz stola... ker mi takole popestri dan. Pa seveda tudi vsi vi, ki se tako slinite... žal.. sem jo že skužila... in bodi prepričan, da tudi ljudje, ki so nasprotno mislili, pa jim je dala možnost spoznati jo, so bili navsezadnje presenečeni, kako sem imela prav že na začetku.

3.Ne rabiš biti prav nič zaskrbljen

4.Mojo obsedenostjo?? do česa, kaj, kako????????

I want some more!!!!

Objavljeno

Da vedno reagiraš, ko se omeni BW!

007

Objavljeno

Pupa zmeraj ugrizne ... in to je moje največje veselje ... potem pa ...

hotschko

Objavljeno

hotschko, pa da nisi ti za kaksne sado/mazo varjante?

Še tole navintlamo, mal popokamo pa gremo...

Objavljeno

quote:

Da vedno reagiraš, ko se omeni BW!

007

Jah.. temu se reče provukacija na provukacijo..... pač rada mal kostko zraven vržem... pa gledam kako glodate, pa ko zmanjka, pa bevskate, da ni več.. pa spet kako vržem...

Žal Hotscko... če misliš, da jaz grizem.... jaz samo pijem in uživam vaše glodanje... hehehe... sploh pa pri BW!!

Pa če ti kao ne razumeš moje tolerance do BW, zakaj potem obsojaš mene?? Kje imaš pa ti toleranco do mene?? hhmm.... enosmerni zakoni in pravila?? no go.. ne pri meni!!

I want some more!!!!

Objavljeno

Pupa, s tabo pa ne gre cesenj zobat...

Še tole navintlamo, mal popokamo pa gremo...

Objavljeno

quote:

Pa če ti kao ne razumeš moje tolerance do BW, zakaj potem obsojaš mene?? Kje imaš pa ti toleranco do mene?? hhmm.... enosmerni zakoni in pravila?? no go.. ne pri meni!!

I want some more!!!!

Pupa pa toleranca Hahaha ....

hotschko

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!