SiR Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 Na vstopni strani foruma (ne Motosveta!) je ena tehnična napaka že nekaj časa (no, verjetno od nadgradnje)... Nagrade sicer ne bom podeljeval, a tisti, ki jo prvi najde, bo zapisan v tej temi kot Zmagovalec ;)
SiR Objavljeno December 3, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 3, 2005 Oh my - hotu sem rečt - na prvi strani motosvet-foruma, ne pa same spletne strani Motosvet :blush:
Inžinir.ing Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 malo pomoči jst nism najdu neč :BUA:
Nata Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 hmmm.... :hmm: jaz tudi ne najdem nič ... razen, če mogoče misliš tisti napis <<marketing>> poleg reklamne pasice ... :? ... tisto vem, da pred obnovo foruma ni bilo ... kot drugo rešitev pa mogoče, če misliš, da so napisi v zgornjem levem kotu vsi napisani z majhnimi črkami ( povezave na: motosvet.com, katalog vozil, mali oglasi, chat) --- na drugi strani, torej desno zgoraj, pa so povezave spet vse z veliko začetnico ( Blogi, Galerija, Pomoč, Iskalnik, Člani, Koledar) - če to to ???? ... :?
maXXXimum Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 če misliš, da so napisi v zgornjem levem kotu vsi napisani z majhnimi črkami ( povezave na: motosvet.com, katalog vozil, mali oglasi, chat) --- na drugi strani, torej desno zgoraj, pa so povezave spet vse z veliko začetnico ( Blogi, Galerija, Pomoč, Iskalnik, Člani, Koledar) - če to to ???? ... :? To ni ravno tehnična napaka.. prej oblikovna al pa slovnična :P Sym: ko zapreš pozamezno katogorijo s klikom na - mouse wheel ne dela več :naughty:
SiR Objavljeno December 4, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 4, 2005 :fredy: carsko :) Vidim,da je tudi že odpravljeno :) :OK:
batzajla Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 reklamno pasico mi vrže prek pm obvestila .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se