SF Objavljeno Januar 29, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Januar 29, 2004 Malaguti pr nas dobiš vse informacije, mogoče tud kake dele... 041 732362
malaguti Objavljeno Januar 29, 2004 Opozori Objavljeno Januar 29, 2004 ej nebi vedu kva je za en :hmm: zanč sm rablnga od znanca nabavu pa ga mislm mal pobarvat pa mogoče tud mal motor zrihtat :OK: U k**** je pa kr dost stvari recimo zadn zobnik pa diski pa auspuh(sej res kje bi auspuh dobu pa za kolk) pa mal tud cel motor (sam piči ga pa kr dobr) :yea2:
trco Objavljeno Januar 29, 2004 Opozori Objavljeno Januar 29, 2004 (sej res kje bi auspuh dobu pa za kolk) 041 732 362 ČE POKLIČETE V NASLEDNJE POL URE VAM TRGOVEC DODA ŠE NEVERJETNO DARILO BENCINSKI FILTER V VREDNOSTI 2.6 TISOČ SIT ZATO POKLIČITE ŠE TA TRENUTEK :topic:
HOMAR Objavljeno Februar 5, 2004 Opozori Objavljeno Februar 5, 2004 Vprasam samo, če ima kdo kak plan srečat se z minimoto - mal za rekreacijo, ker bi sabo prpelov svojga sina s svojim minibajko, pa da bi mal čvekal pa iskušne nabiral. Sin je čisti začetnik - je vozu, je padu, ur pa še nima kaj dost.
SF Objavljeno Februar 5, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Februar 5, 2004 HOMAR poklič me pa telefonsko pust pa ko se bo kej organiziral bom tud jest poklical, ker bi radi združl vse lastnike, da se nam čim več dogaja... Gre mini preveč? lahko ti ga še zapremo, mamo varjantok ker če je takoj na začetku padu bo treba počas prdobit občutek da ga ne bo strah... pa nč ga ne silit... Poklič 041 732362
HOMAR Objavljeno Februar 5, 2004 Opozori Objavljeno Februar 5, 2004 (popravljeno) poklič me pa telefonsko pust pa ko se bo kej organiziral bom tud jest poklical, ker bi radi združl vse lastnike, da se nam čim več dogaja... Gre mini preveč? lahko ti ga še zapremo, mamo varjantok ker če je takoj na začetku padu bo treba počas prdobit občutek da ga ne bo strah... pa nč ga ne silit... Sem dal tvoj telefon kar sinu in te bo on poklical, ker ima on neke treninge, pa tekme itd - pa tudi zadost je star. Mene rabi samo za prevos pa finančno pokritje jasno. Midva s tabo RF pa se bova dobila na pivu. :beer2: Jes sem se peljal samo enkrat pa ne bom več zaradi zdravstvenih razlogov. Drugač me zadeva zelo zanima :notworthy: Popravljeno Februar 5, 2004. Popravil HOMAR
HOMAR Objavljeno Februar 5, 2004 Opozori Objavljeno Februar 5, 2004 Oprosti mojster SF ker sem te preimenoval v RF ker mi je motoristična oznaka bolj pri srcu. Se bom pa že navadil, sploh pa, če se bova kaj videla.
SF Objavljeno Februar 6, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Februar 6, 2004 (popravljeno) Pivo??? Normalno... Ni lepšega, kot pit pivo ob razbeljeni stezi... :beer2: :OK: Homar kaj pa je to zaen minimoto če lahko mal poveš? Popravljeno Februar 6, 2004. Popravil SF
HOMAR Objavljeno Februar 6, 2004 Opozori Objavljeno Februar 6, 2004 Eno od slik sem pustu malo višje na forumu. Pravo pa ti pošlje si z podatki. Kje boš ta vikend. te pokličem na mujota.
blazkras Objavljeno Februar 9, 2004 Opozori Objavljeno Februar 9, 2004 Al bo res maja dirka na ljubljanski grad? baje jo organizira amd domžale...?
HOMAR Objavljeno Februar 9, 2004 Opozori Objavljeno Februar 9, 2004 Tud jest čakam, če bo to res, bomo zraven a ne
Jure007 Objavljeno Februar 10, 2004 Opozori Objavljeno Februar 10, 2004 Al bo res maja dirka na ljubljanski grad? baje jo organizira amd domžale...? Govori se nekaj o 9. maju.....
beno Objavljeno Februar 10, 2004 Opozori Objavljeno Februar 10, 2004 Govori se nekaj o 9. maju..... 9. maj a :hmm: hm ... jes mam podatek za tole --> 09.05. Mičevac - Zagreb (HR) :yea2:
SF Objavljeno Februar 10, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Februar 10, 2004 Baje da bo žal na isti datum... Kot sm slišal ni drugega pametnega prostega termina... Bomo vidl, eni tud peljal, nekateri pa celo zmagal... Samo to zadnje men sigurno ne bo uspelo... :hmm:
Jure007 Objavljeno Februar 10, 2004 Opozori Objavljeno Februar 10, 2004 9. maj a :hmm: hm ... jes mam podatek za tole --> 09.05. Mičevac - Zagreb (HR) Ha jest pa sem dobil podatek, da se je Mičevac prestavil na 02.05.2004 :hmm: Tako naj bi se dirki NE pokrivali....
roost Objavljeno Februar 10, 2004 Opozori Objavljeno Februar 10, 2004 Ta dirka v LJ, za kaj se bo šlo? A je to samo za show, oz. gorska dirka?
beno Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 Ha jest pa sem dobil podatek, da se je Mičevac prestavil na 02.05.2004 :hmm: Tako naj bi se dirki NE pokrivali.... huh ... to pa nism vedu ... da nam ze taprvo dirko zamutu :wacko: -> :D
Jure007 Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 huh ... to pa nism vedu ... da nam ze taprvo dirko zamutu :wacko: -> :D Sej ne dam roke v ogenj - tako sem slišal, vsi pa vemo da so govorice eno, realnost pa drugo
gidl Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 Ha jest pa sem dobil podatek, da se je Mičevac prestavil na 02.05.2004 Tud jaz imam en tak koledar, samo mislm da to še ni čist uradno...
Kucan Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 Vse lastnike minimotov vabim da se 1. maja udeležijo moto parade (starodobnikov). Progo si bomo postavili sami. Vsa zabava se bo dogajala na velikem parkirišču v Naklem pri Kranju. Lastniki starodobnikov so si želeli popestriti zadevo in zato povabili minimote. Hrane in pijače bo dovolj tudi, tudi zate SF
gidl Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 A nimaš ti na ta dan InterCup v Greinbachu?
HOMAR Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 Vse lastnike minimotov vabim da se 1. maja udeležijo moto parade (starodobnikov). Progo si bomo postavili sami. Vsa zabava se bo dogajala na velikem parkirišču v Naklem pri Kranju. Lastniki starodobnikov so si želeli popestriti zadevo in zato povabili minimote. Hrane in pijače bo dovolj tudi, tudi zate SF Bom na to računal, pa še spomni - do takrat so še meseci.
Kucan Objavljeno Februar 12, 2004 Opozori Objavljeno Februar 12, 2004 Vse lastnike minimotov vabim da se 1. maja udeležijo moto parade (starodobnikov). Progo si bomo postavili sami. Vsa zabava se bo dogajala na velikem parkirišču v Naklem pri Kranju. Lastniki starodobnikov so si želeli popestriti zadevo in zato povabili minimote. Hrane in pijače bo dovolj tudi, tudi zate SF Mam in bom tudi pelov dirko se že veselim :notworthy: :OK: Sam možakar ki organizira to srečanje je ful uredu dečko in me je prosu ker ve da se družim v teh krogih če lahko kaj zrihtam.
kycysymet Objavljeno Februar 12, 2004 Opozori Objavljeno Februar 12, 2004 JE TREBA NA HITRO POJEST, PREDEN PRIDE SF...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se