SF Objavljeno April 23, 2004 Avtor Opozori Objavljeno April 23, 2004 Slučajno mamo enga na zalogi... drugače prodajam trud sam svojga sam ne mislim nehat... če ga prodam bom pač šelč po drugega. Ne moremo si privoščit zalog... :rolleyes:
SF Objavljeno Maj 3, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 Evo na dirki v Zagrebu je junaško!!! debitiral naš orjak in tudi motosvetovec gapi!
firefox f-15 Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 Ja čeprav zarad tehničnih težav nisem končal nobene dirke, sm se tko zabaval kot že dolgo ne!
gapi Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 Se opravičujem za to napako, sm biu slučajno pr Jakatu pa sm pozabu svoj nick not vnest.
Jure007 Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 Gapi vseeno vse čestitke in le tako naprej - ne obupat :yea2:
gapi Objavljeno Maj 4, 2004 Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 Jure hvala za dobre želje. Obupu zihr ne bom, samo upam da me motor ne bo več pustu na cedilu <_<
SF Objavljeno Maj 4, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 Ja izkušnje so ponavadi take, da je treba vse pregledat pred dirko če se viziš cel mesec pa sploh...
ORJAK Objavljeno Maj 5, 2004 Opozori Objavljeno Maj 5, 2004 Z leti se vsega naučiš Vprašaj simona ali mene pa ti bova razložila katere stvari so obvezne za pregled pred dirko. In kaj je potrošni materijal pri minimotu.
gapi Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 No jst mam tud eno ponudbo. Prodam polinija 910 z okoli 11 konji. Najraje bodočemu dirkaču, tko da če koga zanima mu dodam zravn še kombinezon. Cena po dogovoru.
spidy Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 No jst mam tud eno ponudbo. Prodam polinija 910 z okoli 11 konji. Najraje bodočemu dirkaču, tko da če koga zanima mu dodam zravn še kombinezon. Cena po dogovoru. Gapi??????
gapi Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 Ne bom nehu, sam unga pasinija bi meu rajš!
LazyAss Objavljeno Maj 17, 2004 Opozori Objavljeno Maj 17, 2004 LP, zanimam se za kakšen takle motorček (ne predrag) ni nujno da je polini sam da je dost pocen pa da ga bi meu tko zase ne za derkat za rekreacijo mal !! Najlepsa hvala za vse inrmacije ke bi se dal to kej kupt pa cena pa ce ma kdo ksno ponudbo ! hvala Lenart
_OKI_ Objavljeno Maj 17, 2004 Opozori Objavljeno Maj 17, 2004 Ne bom nehu, sam unga pasinija bi meu rajš! Kakšen pa je ta kombninezon ?
gapi Objavljeno Maj 18, 2004 Opozori Objavljeno Maj 18, 2004 Kakšen pa je ta kombninezon ? Dianese usnjen. Drugače pa mene žal ne bo na dirki v MS ker mi je zdravnica odsvetovala, ker se mi rana ki sm jo dobil v Zagrebu zelo slabo celi :cry: .
Herbie Objavljeno Maj 24, 2004 Opozori Objavljeno Maj 24, 2004 Kako sta se končail dirki v MS v kategoriji minimoto? Vem samo da je zmagal Matjaž Leban, pa a ma kdo kake slike z dirke?
spidy Objavljeno Maj 24, 2004 Opozori Objavljeno Maj 24, 2004 Kako sta se končail dirki v MS v kategoriji minimoto? Vem samo da je zmagal Matjaž Leban, pa a ma kdo kake slike z dirke? Prva vožnja: 1. Grega Bizjak 2. Igor Trifoni 3. Matjaž Leban 4. Blaž Krašovec Druga dirka: 1. Matjaž Leban 2. Igor Trifonic 3. Grega Bizjak 4. Blaž Krašovec Skupno: 1. Matjaž Leban 2. Grega Bizjak 3. Igor Trifoni Slike bi moral imeti Symru, saj je gledal obe dirke, njegova kolegica je pa še nekaj slikala!
spidy Objavljeno Maj 24, 2004 Opozori Objavljeno Maj 24, 2004 KOLEGICA mamicu ti :angry: :topic: Oprosti nisem vedu , da si ti Tejka, iskreno se opravičujem. Poleg tega pa tudi ne vem kakšnem odnosu si s Symrom.
Nagaya Objavljeno Maj 24, 2004 Opozori Objavljeno Maj 24, 2004 te pa vredi.....na tu mas tri fotke :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se