Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Slučajno mamo enga na zalogi... drugače prodajam trud sam svojga sam ne mislim nehat... če ga prodam bom pač šelč po drugega. Ne moremo si privoščit zalog... :rolleyes:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Evo na dirki v Zagrebu je junaško!!! debitiral naš orjak in tudi motosvetovec gapi!

Objavljeno

Ja čeprav zarad tehničnih težav nisem končal nobene dirke, sm se tko zabaval kot že dolgo ne!

Objavljeno

Se opravičujem za to napako, sm biu slučajno pr Jakatu pa sm pozabu svoj nick not vnest.

Objavljeno

Gapi vseeno vse čestitke in le tako naprej - ne obupat :yea2:

Objavljeno

Jure hvala za dobre želje. Obupu zihr ne bom, samo upam da me motor ne bo več pustu na cedilu <_<

Objavljeno

Ja izkušnje so ponavadi take, da je treba vse pregledat pred dirko če se viziš cel mesec pa sploh...

Objavljeno

Z leti se vsega naučiš

Vprašaj simona ali mene pa ti bova razložila katere stvari so obvezne za pregled pred dirko. In kaj je potrošni materijal pri minimotu.

Objavljeno

No jst mam tud eno ponudbo. Prodam polinija 910 z okoli 11 konji. Najraje bodočemu dirkaču, tko da če koga zanima mu dodam zravn še kombinezon. Cena po dogovoru.

Objavljeno
No jst mam tud eno ponudbo. Prodam polinija 910 z okoli 11 konji. Najraje bodočemu dirkaču, tko da če koga zanima mu dodam zravn še kombinezon. Cena po dogovoru.

Gapi??????

Objavljeno

???????

Objavljeno

Ne bom nehu, sam unga pasinija bi meu rajš!

Objavljeno

LP,

zanimam se za kakšen takle motorček (ne predrag) ni nujno da je polini sam da je dost pocen pa da ga bi meu tko zase ne za derkat za rekreacijo mal !!

Najlepsa hvala za vse inrmacije ke bi se dal to kej kupt pa cena pa ce ma kdo ksno ponudbo !

hvala Lenart

Objavljeno
Ne bom nehu, sam unga pasinija bi meu rajš!

Kakšen pa je ta kombninezon ?

Objavljeno
Kakšen pa je ta kombninezon ?
Dianese usnjen. Drugače pa mene žal ne bo na dirki v MS ker mi je zdravnica odsvetovala, ker se mi rana ki sm jo dobil v Zagrebu zelo slabo celi :cry: .
Objavljeno

Kako sta se končail dirki v MS v kategoriji minimoto?

Vem samo da je zmagal Matjaž Leban, pa a ma kdo kake slike z dirke?

Objavljeno
Kako sta se končail dirki v MS v kategoriji minimoto?

Vem samo da je zmagal Matjaž Leban, pa a ma kdo kake slike z dirke?

Prva vožnja:

1. Grega Bizjak

2. Igor Trifoni

3. Matjaž Leban

4. Blaž Krašovec

Druga dirka:

1. Matjaž Leban

2. Igor Trifonic

3. Grega Bizjak

4. Blaž Krašovec

Skupno:

1. Matjaž Leban

2. Grega Bizjak

3. Igor Trifoni

Slike bi moral imeti Symru, saj je gledal obe dirke, njegova kolegica je pa še nekaj slikala!

Objavljeno

KOLEGICA mamicu ti :angry:

Objavljeno
KOLEGICA mamicu ti :angry:

:topic:

Oprosti nisem vedu , da si ti Tejka, iskreno se opravičujem. Poleg tega pa tudi ne vem kakšnem odnosu si s Symrom.

Objavljeno

te pa vredi.....na tu mas tri fotke :)

post-14-1085402421.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!