Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
od 20 junija  dalje v skuter centru kitajci po 80.000 sit

V kermu skuter centru to ?

Hvala

Objavljeno
V kermu skuter centru to ?

V šiški v skuter centu PVG (bivši tc motoshop)

Objavljeno
V šiški v skuter centu PVG (bivši tc motoshop)

A kej veš a jih že majo ? Kšne cene podatki...... ? na netu oni nimajo še nč

...

Hvala

Objavljeno

Še zmagovalec prve vožnje .... kako pa je ta minimoto potegnil v primerjavi z drugimi, je bil odlično naštelan :)

post-2219-1119819549_thumb.jpg

Objavljeno
A kej veš a jih že majo ? Kšne cene podatki...... ? na netu oni nimajo še nč

ej pomoje jih zdele v začetku julija dobijo...cene bodo 80k.

Objavljeno
Še zmagovalec prve vožnje .... kako pa je ta minimoto potegnil v primerjavi z drugimi, je bil odlično naštelan  :)

Hehe, se vid, da mamo odličnega mehanika :OK: :OK:

Bomo mogl mehanika menat, da nam motor ne bo tko letu .)

PS: Polini motorček je najstarejši v karavani minimoto. Star je cca. 7 let :whistle:

Objavljeno (popravljeno)
Še zmagovalec prve vožnje ....

Sm pozabu napisat: drugo je tut zmagu .)

Popravljeno . Popravil Jure007
Objavljeno

še nekaj slik... :P

img_725328851.jpg

img_726228853.jpg

img_727828854.jpg

Zmagovalec... :)

img_728028855.jpg

Objavljeno (popravljeno)

A ste vidl, kje je štartu št.2 ?? :grim :grim :naughty:

PS.: Lepe fotke norc4life

Popravljeno . Popravil Jure007
Objavljeno

em.. bi lahko prosim eden izmet moderatorjev zbrisal zgorji post.. ker so slike občutno prevelike... pa tudi za tiste s slabo povezavo... :)

hvala... pa se opravičujem...

evo pomajnšane... :)

img_725328856_resized.jpg

img_727828860_resized.jpg

img_728028861_resized.jpg

ty Jure007... :)

Objavljeno

Mene zanima ce kdo ve kje se da dobit bencinske filte za kitajce in pa gume, kaka veriga itd, svecke pa to :?

Objavljeno
Pa kva se tolk šopirte s temi minimotorji. To sploh ni motor, boljš bi letel če bi blo na baterije ne pa na bencin. Škoda bencina. Ne rečem, za otroke je to kul, se vsaj vozit naučijo.

ne vem kaj bi ti mel rolko na baterije pe se vozu ukl

v minimotonu je saj filing :OK: :angry2: :afro1:

Objavljeno

mene pa mal zanimajo občutki na minimoto motorjih, ker malo razmišljam da bi si kupu en takle motorčič, pol ko bom spet našparov ene 100k sit

mal povejte izkušnje, občutke med vožnjo, vzdržljivost, servis, kakšne kubature obstajajo (zaenkrat vem za 50 in 70ccm), kolk majo končno hitrost, če gre to tud v klanec dober, kolk majo prbližno kg, itd.......

Objavljeno

Jaz se pridružujem zgornjemu postu. Od kar sem se preizkusil v vožnji minimoto motorja v prisotnosti AMD orjakov, me je prijelo, zdaj je pa končno ta želja prerasla v bližnji nakup.

Tolko vem, da večimona furate DM in Polini motorje. To je zame za začetek nekoli preveč močno in predrago. Zato prosim, da mi pomagate.

Lep pozdrav!

Gregor

Objavljeno
mal povejte izkušnje, občutke med vožnjo, vzdržljivost, servis, kakšne kubature obstajajo (zaenkrat vem za 50 in 70ccm), kolk majo končno hitrost, če gre to tud v klanec dober, kolk majo prbližno kg, itd.......

morš probat pa boš vidu...vzdržljivost je na teh motorčih kar velika, vzdrževanja pa servisov skor ni (če je motor pravilno nastavlen), obstajajo 40cc pa 50cc motorčki (ne vem od kje teb 70), končna je od 60-120km/h, gre ful vredu tut v klanc (za kitajce sicer ne vem) majo pa tm okoli 20kg.

Tolko vem, da večimona furate DM in Polini motorje. To je zame za začetek nekoli preveč močno in predrago. Zato prosim, da mi pomagate.

obstajajo kitajčki, ki jih prodajajo za okoli 80k v PVG centru v šiški...ampak za moje pojme to ni to...če te pa zanima rablen DM letnik 2002 mi pa pošl PM.

Lp

Objavljeno

jap tole je kitajček

Objavljeno

Glede opreme me zanima nekaj stvari.

V glavnem je enaka kot pri navadnem motociklizmu. Ali je treba pri izbiri kombenizjona paziti na kaj? Jaz sicer imam usnjen kombenizijon samo je brez ščitnikov. Ali se da ščitnike kupiti dodatno?

LP!

Objavljeno
V glavnem je enaka kot pri navadnem motociklizmu. Ali je treba pri izbiri kombenizjona paziti na kaj? Jaz sicer imam usnjen kombenizijon samo je brez ščitnikov. Ali se da ščitnike kupiti dodatno?

Ma ja...je skor isto čeprov mi raj uporablamo cordura kombinezone ker so bolj udobni...imajo pa seveda tudi ščitnike. za ščitnike pa ne vem ker kombinezon maš.

še slikca naših kombinezonov...

post-1745-1121027717_thumb.jpg

Objavljeno

Jutro!

Kako pa je z vzdržljivostjo tega condura kombeniziona? Pri padcih z minimotoja veliko tudi ta zadnja trpi (ali so kakšne ojačitve). Kje na netu bi si lahko ogledal ponudbo condura oblek, ali pa če kdo ve za kakšno trgovino na hrvaškem.

LP!

Objavljeno
Kako pa je z vzdržljivostjo tega condura kombeniziona? Pri padcih z minimotoja veliko tudi ta zadnja trpi (ali so kakšne ojačitve). Kje na netu bi si lahko ogledal ponudbo condura oblek, ali pa če kdo ve za kakšno trgovino na hrvaškem.

Upam si trditi da je vzdržlivost teh kordura kombinezonov skoraj identična kot usnjenih...seveda ma za dodatno varnost na riti, ramah, komolcih, kolenih usnjene ojačitve tako da res ne more iti kaj narobe. Primer je ko sm imel nesrečo z motorjem, sem z svojo kordura jakno drsel po hrbtu naprej po cesti in se na njej ni strgala niti ena nitka.

Objavljeno

Tale kordura kombinezon je na kritičnih mestzih ojačan z usnjem tako da je kompakten in ob enem zračen. Sicer obstajajo za minimoto tudi novi popolnoma usnjeni kombinezoni. Minimoto kombinezoni so drugače prirejeni vožnji z minijem in so malo drugače krojeni da se lažje usedeš nanj. To pride v poštev zlasti pri voznikih močnejše postave, suhi pa lahko kupite čisto navaden rabljen race kombinezon. Nekdo me je spraševal tudi za ščitnike. imamo tudi ščitnike v obliki hokejskih banjšin katere se pripnejo z elastičnimi trakovi. Razlika je v trdoti in obliki plastike. Za trgovine na Hrvaškem pa še nisem slišal...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!