DIINGGO Objavljeno Oktober 7, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2010 Kupim cross feltne in gume za Dream pit bike če ma kdo?
salsa Objavljeno Oktober 16, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2010 (popravljeno) Mam js. Piši na info@stomp.si Lp. Popravljeno Oktober 16, 2010. Popravil salsa
DIINGGO Objavljeno Oktober 17, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2010 Mam js. Piši na info@stomp.si Lp. Sem že dobil, ampak hvala usen.
jan998 Objavljeno November 4, 2010 Opozori Objavljeno November 4, 2010 kdaj bodo znani datumi tekem za ameterski minimoto za leto 2011? Kje pa kako se prjavš na za tekmovanje? Koliko ztane štartnina? A ma kdo za prodt kakšne minimoto gume(lahko tut rablene)=>kok bi bla kej cena? hvala za odgovore!!
Guest kala Objavljeno November 4, 2010 Opozori Objavljeno November 4, 2010 kdaj bodo znani datumi tekem za ameterski minimoto za leto 2011? Kje pa kako se prjavš na za tekmovanje? Koliko ztane štartnina? A ma kdo za prodt kakšne minimoto gume(lahko tut rablene)=>kok bi bla kej cena? hvala za odgovore!! http://shark.mojforum.si/ tukaj se prijavi (forum minimoto) in boš vse izvedel drugače sezona 2011 je še u luftu DXR16 1
ferek Objavljeno Februar 6, 2011 Opozori Objavljeno Februar 6, 2011 ....imam doma eno Blato... z nekaj težavami... rabil bi vžig, in komplet zaganjač... težavo ima pa kolikor se še spomnim tudi s kroženjem vode... hitro je zakuhala... vzrok pa je najbrž bil totalno zarostan pokrovček posode za vodo... Torej, če zamenjam vžig in zaganjač in ob predpostavki, da je bila mašina že parkrat fajn zagreta - a bo to še sploh laufal? Je pa res, da motorček sploh ni bil še nikoli dosti vožen - bolj tako "pred hišo", po parkirišču, ...na kakem "gonjenju" še nikoli... Zadnje dve leti mi je služil zgolj kot "okras", zdaj bi ga pa mal za foro zrihtal za hčerko in sem v dilemi. Se splača? Ali dam 170 € za drugega?
SF Objavljeno Februar 6, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Februar 6, 2011 (popravljeno) Ferek živjo. Po moje se da Blato čist spodobno sestavit, tisto kar boš kupil za 170 bo veliko slabše. Tista voda verjetno ni tak problem, pazit je treba samo, da v sistemu ni zraka, pokrovček gre pa gor verjetno od Fiata Uno. Če je zakuhal še ni hudega, vsaj moje izkušnje so take, da samo vodo ven začne metat. Z Blato se boš še ti lahko zapeljal ker je velika. Ti pa dam telefon od resnega možakarja ki tole servisira in ima dele na tvojem koncu... 041 527507 Aleš Popravljeno Februar 6, 2011. Popravil SF
MihaJ Objavljeno Februar 6, 2011 Opozori Objavljeno Februar 6, 2011 ....imam doma eno Blato... z nekaj težavami... rabil bi vžig, in komplet zaganjač... težavo ima pa kolikor se še spomnim tudi s kroženjem vode... hitro je zakuhala... vzrok pa je najbrž bil totalno zarostan pokrovček posode za vodo... Torej, če zamenjam vžig in zaganjač in ob predpostavki, da je bila mašina že parkrat fajn zagreta - a bo to še sploh laufal? Je pa res, da motorček sploh ni bil še nikoli dosti vožen - bolj tako "pred hišo", po parkirišču, ...na kakem "gonjenju" še nikoli... Zadnje dve leti mi je služil zgolj kot "okras", zdaj bi ga pa mal za foro zrihtal za hčerko in sem v dilemi. Se splača? Ali dam 170 € za drugega? Jaz ti prodam zrihtanega za 150 €, komplet replika Blata. Malo dodelan motor in okvir, vse hibe odpravljene...
ferek Objavljeno Februar 6, 2011 Opozori Objavljeno Februar 6, 2011 Hvala obema za odgovor! Številko, ki si jo zapisal že imam, človeka pa sicer ne poznam... mi je enkrat dal pa r nasvetov po telefonu... Praviš da je v redu? Se mi bolj splača kupit dele, pošraufat sam, ali mu dostavim motor in naj ga zrihta? Po drugi strani pa 150 € za delujočo rabljeno blato? ... tega pa obdržim za rezervne dele... vse je odvisno od eventuelnih stroškov popravila, cene delov, ker tukaj si hitro v tistemu "se ne splača"... Aja, morda še podatek: na moji blati sploh nikjer ne piše "blata"... da gre za ta motorček sem ugotovil zgolj po opisu in odgovoru tega mojstra iz Celja in po ogledu enega zaganjača na bolhi...
P182 Objavljeno Februar 6, 2011 Opozori Objavljeno Februar 6, 2011 Aja, morda še podatek: na moji blati sploh nikjer ne piše "blata"... da gre za ta motorček sem ugotovil zgolj po opisu in odgovoru tega mojstra iz Celja in po ogledu enega zaganjača na bolhi... nikjer ne piše ''blata'', ker imaš kitajsko kopijo blate... prave blate so precej kvalitetnejše in pa dosti dražje, nova pride okoli 1800€ DXR16 1
ferek Objavljeno Marec 12, 2011 Opozori Objavljeno Marec 12, 2011 ...He he ... danes usposobil in naredil nekaj km z mojo kopijo BLATE... Nov zaganjač in elektronika skupaj 30 €... Zadaj pa par vprašanj za izkušene: Kako naj vem, da vodno hlajenje sploh deluje? Da voda sploh kroži? Da bi kaj Kuhalo ali se kadilo sicer ni bilo videt a tudi voda v posodi ni bila kaj omembe topla? Pri semeringu, kjer pride jermenica ki goni pumpo za vodo, mi pa sicer voda kar fajn ven kaplja... a je to kaj narobe, razen tega da je treba pač čuvat in dolivat vodo? In tretja zadeva: Da sklopka zagrabi in moped štarta je treba kar fajn nabit obrate na ful gasu. Baje, če se vzmeti na lameleh zrahljajo bo pospešek manj brutalen in pri nižjih obratih... a je treba za ta poseg spet razdirat mašino, ali se do vijakov za nastavljanje vzmeti pride z odšraufanjem zobnika in pokrova sklopke? Kaka ideja? Hvala za odgovore?
P182 Objavljeno Marec 13, 2011 Opozori Objavljeno Marec 13, 2011 ...He he ... danes usposobil in naredil nekaj km z mojo kopijo BLATE... Nov zaganjač in elektronika skupaj 30 €... Zadaj pa par vprašanj za izkušene: Kako naj vem, da vodno hlajenje sploh deluje? Da voda sploh kroži? Da bi kaj Kuhalo ali se kadilo sicer ni bilo videt a tudi voda v posodi ni bila kaj omembe topla? Pri semeringu, kjer pride jermenica ki goni pumpo za vodo, mi pa sicer voda kar fajn ven kaplja... a je to kaj narobe, razen tega da je treba pač čuvat in dolivat vodo? sistem napolni z vodo, čep za prezračevanje na hladilniku pa pusti odprt potem pa z roko vrti kolo v smeri vožnje in če začne ven teči voda bi morala pumpa delovati In tretja zadeva: Da sklopka zagrabi in moped štarta je treba kar fajn nabit obrate na ful gasu. Baje, če se vzmeti na lameleh zrahljajo bo pospešek manj brutalen in pri nižjih obratih... a je treba za ta poseg spet razdirat mašino, ali se do vijakov za nastavljanje vzmeti pride z odšraufanjem zobnika in pokrova sklopke? Kaka ideja? Hvala za odgovore? za nastavitev sklopke samo odstraniš pokrov sklopke(4 vijaki), zobnik odstraniš s pokrovom vred in ga ni treba posebej odstranjevati sklopka je pri minimotu precej pomembna zadeva in mora biti zelo natančno nastavljena bolj ko bojo vzmeti privite, na višjih obratih bo motor speljal, rezultat pa agresiven in sunkovit štart manj ko bodo privite, na nižjih obratih bo speljal, rezultat pa počasen netekoč štart, dokler motor ne pride na obrate idealno je če sklopka začne sklopka prijemati takrat, ko pride motor ven z luknje oz. ko začne moč enakomerno naraščati to na bi bilo v razponu od 7500-8200 obrati, odvisno od agregata če je sklopka nastavljena previsoko je velika možnost, da sklopko zelo hitro pregreješ če je sklopka prenizka zna na visokih obratih drseti in ne bo šel nikamor
ferek Objavljeno Marec 13, 2011 Opozori Objavljeno Marec 13, 2011 Hvala! Točmo tak odgovor sem rabil!:notworthy: Se bom lotil zadev ob priliki... Itak sem se zaenkrat očitno brezveze matral, saj je moja 10 letna ljubica izgubila ves pogum, da bi se vsedla na to hudo glasno in brnečo reč...:krneki: Prej ko je moped samo v kotu stal se je blo sile fajn včasih gor vsest v stilu "ATA kdaj boš zrihtal..." zdaj je pa kar naenkrat dobil STRAH VELIKE OČI!:blink: Bo treba še nekaj dodatne motivacije, drugače se bo pač samo ata vozil...
DXR16 Objavljeno Januar 15, 2012 Opozori Objavljeno Januar 15, 2012 (popravljeno) Imam en mini moto,ki je praktično nou. Ampak kar na enkrat ne vžge sem zdru in pregledu praktično vse ampak še vedno ne,da iskre. Kaj je slučajno kaka kitajska frka,da nebi vedu? Hvala Popravljeno Januar 15, 2012. Popravil DXR16
DXR16 Objavljeno Januar 15, 2012 Opozori Objavljeno Januar 15, 2012 (popravljeno) A še to: ta je tisti mini. Simbolična slika. Popravljeno Januar 15, 2012. Popravil DXR16
sunday Objavljeno Julij 23, 2012 Opozori Objavljeno Julij 23, 2012 Kupim mini moto, kakega kitajca lahko v okvari. če ma kdo in se mu doma valja:) lepo bi blo seveda iz prekmurja LP
nejc93 Objavljeno Januar 6, 2014 Opozori Objavljeno Januar 6, 2014 če morda katerga zanima prodam svoj motor DM FACTORY z katerim sem tekmoval naše ter it prvenstvo! motor ima praktično vse možne race dele katere je možno dobiti na trgu! motor je pripravljen na novo sezono!! cena 2000€ več info na zs menjave niso možne prodam zaradi opustitve tega hobija! na voljo pa tudi veliko delov originalnih!
nowfak Objavljeno Maj 27, 2014 Opozori Objavljeno Maj 27, 2014 Kupim mini moto za dirkanje, z mašino 40ccm, 6,2 konjev zračno hlajenje....ne kitajca!!!
pohajač Objavljeno Maj 28, 2014 Opozori Objavljeno Maj 28, 2014 Imaš na obali človeka ki jih izdeluje...Medoš Jože
nowfak Objavljeno Maj 28, 2014 Opozori Objavljeno Maj 28, 2014 Kupim DM, Stamas, Medoš......z mašino 6.2, 40ccm, zračno hlajen....lahko tudi samo ciklistiko ali mašino ločeno (IAME, Polini)
nowfak Objavljeno Maj 28, 2014 Opozori Objavljeno Maj 28, 2014 Imaš na obali človeka ki jih izdeluje...Medoš Jože Vem, da ga imam...ampak če bi dobil, bi vzel rabljenega?
nowfak Objavljeno September 18, 2014 Opozori Objavljeno September 18, 2014 (popravljeno) Vabljeni..... Popravljeno September 18, 2014. Popravil nowfak
cekada Objavljeno November 27, 2014 Opozori Objavljeno November 27, 2014 prodam komplet nove gume za minimoto
Jure007 Objavljeno Februar 27, 2015 Opozori Objavljeno Februar 27, 2015 V nedeljo se je na rogli smrtno ponesrečil znani slovenski organizator gorskih motodirk in tudi voznik Brane Rokavec. V nedeljo se je na rogli smrtno ponesrečil znani slovenski organizator gorskih motodirk in tudi voznik Brane Rokavec. Ah ja, minilo je že 11 let.... RIP
DrSaso Objavljeno September 24, 2015 Opozori Objavljeno September 24, 2015 A mogoče kdo ve kje bi lahko dobil cinšpulo za polini minimoto? Lp, Sašo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se