marx Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 Mene pa zanima kaj bi na to rekel naš veliki psiholog al kaj že psihiater dr.RUGELJ.Me zanima kako bi imenoval te trote ki se tam rinejo in nimajo nobenega samospoštovanja. :BUA: :BUA: :BUA: :BUA:
Leon Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 Verjetno. Ženske, ki zanemarjajo svoje spolne zakonske obveznosti in zato niso vredne sveta v katerem živijo, posledično postajajo zoprne, tečne in nesrečne, zato poskušajo z nakupovanjem kratkotrajno izboljšati svoje bedno življenje in v to silijo tudi svoje partnerje.
Pervy Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 ti se pa oglašaš s tem kako ima kdo življenje po vseh temah :eek: kao da maš pa ti idealnega :lol1: :lol1: :lol1: vsaj obmolkni naj folk uživa kjer mu pač paše :grim ej jaz sem ful za te fore!!!!!!! sem sicer pripadnik najboljšega soseda (jebi ga kartica pa to, pa pride račun na koncu meseca) ampak sem šel enkrat v TUŠ-a in se zaljubil :wub: nevem kako ponudbo majo drugače, ampak to sem vzel domov in meni je fajn :grim
lojzek Objavljeno December 16, 2005 Opozori Objavljeno December 16, 2005 Ha! pa sem tud jest naletu na mino :( Dons popoldan grem v Hofer v Lesce, ampak sam kot šofer... Tko pa rata, če tašča pa najdražja skleneta pakt <_< Če bo koga zanimal, lahko poročilo o dogajanju v prvih bojnih vrstah napišem... Dobr da je plača šele u pondelk :D :fredy:
IKE Objavljeno December 16, 2005 Opozori Objavljeno December 16, 2005 Danes odprli Hofer v Mariboru. Nekateri so bili pred trgovino že ob '' 2,00 uri '' zjutraj ... :eek: :eek: Pa to ja ni več normalno ... :? ... odklop ...
Nagaya Objavljeno December 16, 2005 Opozori Objavljeno December 16, 2005 Ha! pa sem tud jest naletu na mino :( Dons popoldan grem v Hofer v Lesce, ampak sam kot šofer... Tko pa rata, če tašča pa najdražja skleneta pakt <_< Če bo koga zanimal, lahko poročilo o dogajanju v prvih bojnih vrstah napišem... Dobr da je plača šele u pondelk :D :fredy: daj jima ključe od avta in tvoj problem bo rešen.... ...znal bi pa nastat drug..problem namreč :)
Manu Objavljeno December 16, 2005 Opozori Objavljeno December 16, 2005 Ha! pa sem tud jest naletu na mino :( Dons popoldan grem v Hofer v Lesce, ampak sam kot šofer... Tko pa rata, če tašča pa najdražja skleneta pakt <_< Lojzek, kaj naj ti rečem :? .... drži se!!! :huh:
Insallah Objavljeno December 16, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 16, 2005 http://www.vecer.si/vecer2006/default.asp?...005121604070505 :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Thundercat Objavljeno December 16, 2005 Opozori Objavljeno December 16, 2005 mimogrede: lastnik Hoferja je firma Aldi ... njena lastnika pa dva od 15 najbogatejših zemljanov ... in nikjer ne obstaja niti ena fotografija od njiju ... brata Albrecht... to naj bi bil Karl Theo Albrecht.....
marx Objavljeno December 16, 2005 Opozori Objavljeno December 16, 2005 Ja zaradi nas bodo morali kitajčki televizorje štancat v tri smene ker jih ne naredijo za sprot. :naughty: :naughty: :lol1: :lol1: :lol1:
eMBe Objavljeno December 16, 2005 Opozori Objavljeno December 16, 2005 ej jaz sem ful za te fore!!!!!!! sem sicer pripadnik najboljšega soseda (jebi ga kartica pa to, pa pride račun na koncu meseca) ampak sem šel enkrat v TUŠ-a in se zaljubil :wub: nevem kako ponudbo majo drugače, ampak to sem vzel domov in meni je fajn :grim men je povsod kull sam da ni gužve :OK:
SiR Objavljeno December 16, 2005 Opozori Objavljeno December 16, 2005 ja pizda a jim ne prvošte: oni se v hoferju drenjajo, vi pa pač na motosvetu
Avatar Objavljeno December 16, 2005 Opozori Objavljeno December 16, 2005 ja pizda a jim ne prvošte: oni se v hoferju drenjajo, vi pa pač na motosvetu Seveda, saj pravim, da s(m)o eni in drugi plebs.
MARE 65 Objavljeno December 16, 2005 Opozori Objavljeno December 16, 2005 Mogoče je pa to mal YU nostalgije, ko se je za marsikatero stvar stalo mal v vrsti, pa je folk mal debatiral in se zezal med sabo, zdaj pa isto delajo, sam mislim,da jim ni več do zezanja. :slap: :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se