Nagaya Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 tu izračunajte če je vaša trenutna ljubezen prava gut lak :)
Nagaya Objavljeno December 8, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 8, 2005 baje je eden izmed mojih krašev Brihta :blush: :wub: :grim
Thundercat Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 gut lak :) a to pomeni, da boš ti zdaj zračunala al kaj.... .)
GrCaR Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 tu izračunajte če je vaša trenutna ljubezen prava gut lak :) a je to una fora, k pol ti dobiš mail in ti piše kaj je kdo izpolnil? :whistle:
Dry Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 a to pomeni, da boš ti zdaj zračunala al kaj.... .) To pomeni, da sploh če Nagaya pošlje takle link, se splača najprej nič noter napisat, stisnat "Calculate!", pa pogledat, kaj se zgodi. B)
Einherjar Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Ej to full dobr dela - tocno kot sem pricakoval. Hvala Nagaya
Pervy Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 ni fora, meni je vredu zračunalo, 2 mam ful rad za eno pa sem itak sumil da nebo šlo :grim
pirrulz Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Hehe stara zdaj pa s podatki, ki se ti bodo nakopičli, probaš sparit vse med seboj. lav iz in di er. hehe.
Nagaya Objavljeno December 8, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 8, 2005 :blink: svašta..kaj vse piše :kva2:
pupa Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 dej zdej podatke madonca, a sva za skupaj al ne.... čeprav jaz vem, da sva :wub:
Nagaya Objavljeno December 8, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 8, 2005 dej zdej podatke madonca, a sva za skupaj al ne.... čeprav jaz vem, da sva :wub: itak da sta pupa :)
Manu Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 :blink: :blink: :blink: no ja, itak da nisem oslica in da nisem šla samo enkrat na led.... :xx: Men se to redno dogaja! :slap: :slap: :slap:
Špilferderber Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 hvala, Vaša nagajivost.. you hit me!
fifty Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 :lol1: ...ena pripombica: kakšen okvirček več bi pa lahko odprla...za tiste ki malce tavamo :grim O:-) B)
motobaby Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 nism nasedla :P ; vsaj enkrat O:-)
Jure Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Že na miljon teh for padu, pa še vedno zmer napišem :) V upanju, da kdaj mogoče pa le ni fora :)
Insallah Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Bi lahko vedel, če ima Nagaya prste zraven :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se