Nagaya Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 tu izračunajte če je vaša trenutna ljubezen prava gut lak :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 hvala........ <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 8, 2005 Avtor Deli Objavljeno December 8, 2005 baje je eden izmed mojih krašev Brihta :blush: :wub: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 gut lak :) a to pomeni, da boš ti zdaj zračunala al kaj.... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 8, 2005 Avtor Deli Objavljeno December 8, 2005 :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 tu izračunajte če je vaša trenutna ljubezen prava gut lak :) a je to una fora, k pol ti dobiš mail in ti piše kaj je kdo izpolnil? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dry Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 a to pomeni, da boš ti zdaj zračunala al kaj.... .) To pomeni, da sploh če Nagaya pošlje takle link, se splača najprej nič noter napisat, stisnat "Calculate!", pa pogledat, kaj se zgodi. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 dobra :OK: :slap: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 Ej to full dobr dela - tocno kot sem pricakoval. Hvala Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 ni fora, meni je vredu zračunalo, 2 mam ful rad za eno pa sem itak sumil da nebo šlo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 Hehe stara zdaj pa s podatki, ki se ti bodo nakopičli, probaš sparit vse med seboj. lav iz in di er. hehe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 8, 2005 Avtor Deli Objavljeno December 8, 2005 :blink: svašta..kaj vse piše :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 dej še nam kej povej O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 dej zdej podatke madonca, a sva za skupaj al ne.... čeprav jaz vem, da sva :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 hahahaha kul zadeva ! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 8, 2005 Avtor Deli Objavljeno December 8, 2005 dej zdej podatke madonca, a sva za skupaj al ne.... čeprav jaz vem, da sva :wub: itak da sta pupa :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 Dobra fora :devil: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 :blink: :blink: :blink: no ja, itak da nisem oslica in da nisem šla samo enkrat na led.... :xx: Men se to redno dogaja! :slap: :slap: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 hvala, Vaša nagajivost.. you hit me! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 :lol1: ...ena pripombica: kakšen okvirček več bi pa lahko odprla...za tiste ki malce tavamo :grim O:-) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 nism nasedla :P ; vsaj enkrat O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 Mamicu ti... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 8, 2005 Avtor Deli Objavljeno December 8, 2005 huhu :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 Že na miljon teh for padu, pa še vedno zmer napišem :) V upanju, da kdaj mogoče pa le ni fora :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 Bi lahko vedel, če ima Nagaya prste zraven :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se