Brihta Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 To je pa to k ne preberem cele teme, preden krenem v dejanja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiM Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 PEESDA, že tako in tako se tukaj oglasim mogoče 1x na mesec, ... pa še takrat me nategnejo :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 PEESDA, že tako in tako se tukaj oglasim mogoče 1x na mesec, ... pa še takrat me nategnejo :glare: Hehehehe, sam kje pa si ti res zadnje čase Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Toncek Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 Padu na finto, ni kaj preveč zaupljivi ljudje ali pa "stroncoti". hihi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 Nagaya, preber tazadnga ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 To pomeni, da sploh če Nagaya pošlje takle link, se splača najprej nič noter napisat, stisnat "Calculate!", pa pogledat, kaj se zgodi. Ma ne, napišeš kakšno zanimivo ime, da je bolj fajn... ala Hrotislava.... :lol1: Mi je to kakšen teden al pa dva nazaj poslala ena prijateljica, pa sem njej tudi zaradi ljubega miru poslal "zanimiva" imena.... :grim Mi je pa fora všeč... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 Še neki sm se nauču... Prej kot odpreš link vedno preberi kaj je folk pred tabo napisou! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 poslal link naprej...na forum s 234.657 uporabniki...zdej pa bo spama na mail :OK: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 (popravljeno) Jebenti, jst sem zaforo Nagaya utipku :) Zdej sem zgruntu da je tole zelo fajn zadeva, grem parim izbrankam poslat :D Popravljeno December 8, 2005. Popravil Dolenc™ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 Jebenti, jst sem zaforo Nagaya utipku :) Zdej sem zgruntu da je tole zelo fajn zadeva, grem parim izbrankam poslat :D Za foro? Ja seveda :K Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno December 9, 2005 Deli Objavljeno December 9, 2005 :P klele sodelavke mal rdeče u faco hodijo okrog.....hi hi...he he....ho ho..... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 9, 2005 Deli Objavljeno December 9, 2005 a bo že kdo tole bolano foro zbrisu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno December 9, 2005 Deli Objavljeno December 9, 2005 a bo že kdo tole bolano foro zbrisu? kaj si pa tazga napisal :hmm: :whistle: da te tkole tole muči :naughty: kok 'bolanih' for si pa ti že odpr, pa so še vedno tu :grim symči....vzdih...izdih....vzdih...izdih..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 9, 2005 Deli Objavljeno December 9, 2005 kaj si pa tazga napisal :hmm: :whistle: da te tkole tole muči :naughty: kok 'bolanih' for si pa ti že odpr, pa so še vedno tu :grim symči....vzdih...izdih....vzdih...izdih..... Pepeta, Kekyja in Wobewta... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno December 9, 2005 Deli Objavljeno December 9, 2005 Pepeta, Kekyja in Wobewta... Sym po toči zvoniti je prepozno :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 9, 2005 Deli Objavljeno December 9, 2005 Sym po toči zvoniti je prepozno :D The coming out of SymRu... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno December 9, 2005 Deli Objavljeno December 9, 2005 Evo. Zate http://www.kapis.org/skupinapogum.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno December 9, 2005 Deli Objavljeno December 9, 2005 Evo. Zate http://www.kapis.org/skupinapogum.html Dej Sym. Moj nick je Smooth (v info, da neuva vkup pristala) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno December 9, 2005 Deli Objavljeno December 9, 2005 Moj nick pa je Danny :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 9, 2005 Deli Objavljeno December 9, 2005 Dej Sym. Moj nick je Smooth (v info, da neuva vkup pristala) Moj pa Veliki Bodež Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno December 9, 2005 Deli Objavljeno December 9, 2005 Ups. A ti potem nimaš dveh lukenj ?? :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
leila Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 :kva2: Šola za drugič, da bom najprej prebrala komentarje... :slap: Shit Happens... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 18, 2006 Deli Objavljeno September 18, 2006 :kva2: Šola za drugič, da bom najprej prebrala komentarje... :slap: Shit Happens... :blush: Točno tko. Cajt za 1,2, ... 1,2,3,4, :slap: In to ornk dozooo. Jebemti jutra :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se