lo1ma Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Sam sem kar potrpežljiv.. Vendar me včasih ure (brezveznega) čakanja kar utrudijo.. Recimo: pri zdravniku (sem redko) čakam 3-6 ur.. Toda danes sem čakal na opravljen servis pri avtu (na 60 kkm) tri ure - kar bi lahko doma opravil v 45 min. Krivda je deloma moja,ker imam skoraj nov avto. Kako pa vi prenašate čakanje v vrsti in kako se počutite po opravljeni storitvi (dejanju)?
Alla Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Čakam že 10 mesecev, pa še ene 5 jih bom. Bomo videli, kako bo takrat. Alla
Thundercat Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 opažam, da sem zelo toleranten do čakanja....in ga v miru prenašam....ponavadi kaj premišljujem in čas hitreje mine.... s tem nimam težav....
BC Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 jaz sem pa danes čakal dečvo skoraj pol ure. menda je bil miscommunication in je tudi ona čakala mene :P ampak se mi zdi, da me je nalašč pustila čakati ,,pred vrati" :hmm: :rolleyes:
moto rider Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 (popravljeno) Čez zimo! Ko sem čakal prihajajočo motoristično sezono! Najbolj utrujajoče pa je, ker je to vsako leto zapored! :( Popravljeno December 8, 2005. Popravil fičo
Brihta Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Čakam že 10 mesecev, pa še ene 5 jih bom. Bomo videli, kako bo takrat. Alla Bom jst že prej diplomiru, pa ti bom eno lušno hiško skonstruiru .) opažam, da sem zelo toleranten do čakanja....in ga v miru prenašam....ponavadi kaj premišljujem in čas hitreje mine.... s tem nimam težav.... Jst v takih primerih tut premišljujem. Premišljujem kok časa bom še čaku :(
maXXXimum Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Jst raj zamudim, kot da prej pridem in čakam :whistle:
Brihta Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Jst raj zamudim, kot da prej pridem in čakam :whistle: Kva si ti cool :)
maXXXimum Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Kva si ti cool :) Nima veze s cool... sam čakanje me ubija :grim
jupiter Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 Uf čakanje. Prvi stadij pri meni je - si mislem sej bo šlo hitrš itd. <_< Drugi stadij - izrekanje kletvic v smislu dej pejte že piz..., :angry: Tretji stadij - glasno izrekanje najbolj sočnih bivših bratskih kletvic v smislu mamico vam... , je.. vam pas... :rtfm: Četrti stadij - iščem krivca za čakanje in ga podrobneje seznanim s kletvicami, da ja lahko razume :fight2: Peti stadij - batine? Česti stadij - pol mi je pa žal za kej :wallbash: :chase: Tko, da zame velja - samo čakanja NE! :grim
AREA Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 3 dni na carini v Novem Sadu :glare:
pirrulz Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 Najbolj nestrpno sem čakal in se načakal odprtja takega imbo topica. :P
Manu Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 13 ur. V porodnišnici. Boleče. :)
lo1ma Objavljeno December 9, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 9, 2005 Najbolj nestrpno sem čakal in se načakal odprtja takega imbo topica. :P Končno sem dočakal tole izjavo..
GorazdH Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 ko sem hodil k ortodontu....vedno naročen za 7.15-7.30 na vrsto pršu ob 12 ... <_<
3nity Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 (popravljeno) Predolgo je vedno, ko se čaka na klic iz bolnišnice... Ko pride do nesreče bližnjega... Ko veš samo majhen delček nečesa, kar je zate klučnega pomena. Ko si odvisen od nekoga drugega..in se ti zares mudi :) Najbolj ? ne vem..mogoče nanj :) takrat vsaka sekunda šteje kot celo življenje :) Popravljeno December 9, 2005. Popravil BolhA^
pirrulz Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 (popravljeno) Končno sem dočakal tole izjavo.. Kdor čaka, dočaka. Potrpljenje je božja mast. Milo za drago, pasta za zobe. :grim Popravljeno December 9, 2005. Popravil pirrulz
lukec Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 letalo iz ZDA v Francijo,dougih šest ur-to me ubija.še huj pa leti čez atlantik :angry: :angry: :angry:
SiR Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 Nima veze s cool... sam čakanje me ubija :grim stvar je torej jasna: raje prej zamudiš kot pa prej čakaš
RSTDRIVER Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 še kar čakam verižnik, ki so mi ga obljubili pred 3meseci :BUA:
Rude Boy Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 stvar je torej jasna: raje prej zamudiš kot pa prej čakaš raje sploh ne pridem da mi pol ni treba čakat ! :fredy:
bigi Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 Najdaljše je čakanje na zadnjo pot.
king Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 ..letališče v Madridu.... prestop iz Benetk v Miami :blink:
pupa Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 Jst že 27. let čakam............ pa še nič.......... :BUA: .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se